Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (9)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Salutari infrigurate de la mare! Uraaa, am ajuns in sfarsit si noi cu copiii!!!

Drumul a fost fff ok, am plecat cam de dimineata, in Buc am ajuns la 8, vazut si noi cum incepe coada catre centru asa ca am cotit-o la repezeala la dreapta. Am aterizat prin zona pietei Moghioros, gasit McD, parc + parcare umbrita si Billa, a fost ok popasul. Pe la 11 am traversat capitala in cam 20 de min. Lavi, mii de multumiri pentru pontul cu splaiurile, intr-adevar am avansat ultra/rapid. M-am umplut de nostalgii traversand zona centrala, trebuie sa revin sa ma mai plimb in voie.
La Mamaia am aterizat in oaza de civilizatie din nordul extrem, hotelul super, din pat vezi marea, mare avantaj sa cobori cu copiii direct pe plaja.

Iar copiii... sunt fericiti pur si simplu. Cristi se distreaza la maxim, nici nu-mi imaginam cat de mult ii poate placea. Anuca mitituca se fixeaza mult pe lucrurile cunoscute, se cuibareste mult in brate... E mai speriata de atata noutate, dar la cat ma tot pupa toata ziua, clar ii place mult.
Am mai avea nevoie de ceva soare, azi am cam inghetat, ne agatam de zvonurile ca de maine se mai incalzeste...

La multi ani, Roxi!!! Vacanta frumoasa, sanatate pentru toti si mult soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Revin si eu cu impresii de la Duni ... foarte frumos, servicii ff bune. De data asta ne-am lovit de un inconvenient - dupa ce ne-am cazt am constatat ca nu avem apa calda, insa a doua zi dimineata s-a rezolvat.
Mancarea a fost ff buna si din belsug.
Feli are dreptate, foarte multi romani - se vorbea aproape exclusiv romana. Insa eu am ramas dezamagita de multitudinea de cetateni rromi (familii intregi, de la "imparat" la ultimul puradel) .
Spectacolele au fost ff reusite. Ne pare rau ca nu am prins si noi spectacolul copiilor. Ilincuta il prinde, s-a si inscris si acum cred ca e pe ultima suta de metri cu repetitia - maine seara este! Abia astept pozele.
Ne-am indragostit si noi de Sozopol! E un orasel minunat! Din pacate nu avem poze de acolo, pentru ca ne-am trezit fara baterie la 2 aparate .

Maria, consediu placut va dorim!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

M-ati terminat cu povestile din concedii! Imi ploua in gura! Iar pozele Cameliei de la Duni mi-au dat lovitura finala. Superbe poze, Cami! Am revazut si soarecul Feli-cesc.

Eu am dat 8 examene, mai am ultimul sambata. Dupa care ma intorc la normalitate. Und enormalitate va insemna sa nu stau cu copilul doar o ora pe zi, sa nu invat pana la 2-4 noaptea, sa nu ssta stresta ce nota iau etc. Da, stiu, sunt nebuna.

Feli, Maria, Roxi, concedii faine in continuare!

In viziunea mea si Lavi-easca afara este TOAMNA...tarzie chiar. Bleah.

Va anunt oficial ca de saptamana viitoare reincepem sezonul intalnelilor, ca vorba aia, o sa uitam cum aratam la fata.

Acestea fiind zise, ma retag in inaltele sfere ale invataturii si revin dupa ce scap cu totul de examene.

PS - Lavi, tu ai sambata nunta, parca? Duminica ce motrosesti? Trebe sa te amortizez!

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Feli si Maria-Alexia, ce fain sa va "avem" cu noi si in concediu

Noki, mi-era dor de o postare de-a ta.

Mandy, sa aveti un timp placut in Ungaria! Ma bucur ca te simti linistita si implinita

Cami, unde-s pozele voastre din concediu?

Mergi la inceput

Neata!

Noki, multumim de aprecieri! Bafta la examen!
Meems, acum am trimis si in contul comun pozele ... le aveam pe mess in link!

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Sa vedeti ce zi am avut noi azi.

De dimineata am fost la plimbare cu bicicleta pe linga port, inapoi tzop spre cafenea sa mincam ceva. Fii-mea se joaca cu cu baietelul cu care am fost la plimbare si ii da ei prin cap sa ia doua bete de pe jos si sa se pocneasca unul intr-altul. Si isi da in ochi cu unul dintre ele. Mare drama, fireste, ca stiti cum ramine senzatia aia de deranj la ochi, chiar daca nu mai e nimic inauntru.
Trecem de emotia asta, mergem la lectii inot.
Prietena mea citea, eu imi adusesem o revista, dar nu stiu de ce nu aveam chef sa citesc. Imi plimb privirea pierduta pe apa si deodata vad un copil care pare sa se inece. Ma uit mai bine: si era Smarandita mea in mijlocul piscinei zbatindu-se sa iasa la suprafata. in prima secunda am crezut ca instructorul are situatia sub control si nu m-am agitat prea tare, dar apoi cind imi arunc mai bine privirile, vad ca el e ocupat cu ceilalti doi copii, iar fii-mea face incercari ratate de a iesi deasupra apei. Am sarit atunci in sus si am inceput sa strig: "My child is in the water." (de parca unde sa fie altundeva?) In fine, a auzit repede si s-a repezit imediat la ea. A luat-o inapoi pe scari, unde atingea fundul. M-am dus si eu sa vad care e reactia ei si, draga mamii draga, nu se speriase deloc, nu plingea, a spus doar ca a inghitit putina apa. Apoi eu ii zic: "Sint foarte mindra de tine. Ai facut foarte bine." Asta ca sa nu dramatizam momentul, ca sa nu i se faca frica de apa. Pustanul de instructor si-a cerut mii de scuze, dar cred ca i-era frica de murea ce boacana facuse. Spre imensa mea mirare, fii-mea n-a avut nici o treaba si s-a intors imediat la activitatile de clasa.
Eu una am fost foarte mindra de amindoua, cum am reactionat. Dar dupa citeva ore mi-am dat seama cit de grav putea fi. Daca nu eram acolo, daca citeam de exemplu, in loc sa ma uit la ea, ar fi putut sa se inece, fara ca nimeni sa observe. Abia acum cind scriu ma apuca furia.
L-am sunat pe proprietarul scolii si mi-a spus ca asa ceva nu ar trebui asa se intimple, ca e regretabil, bla-bla, ca daca era de fata l-ar fi dat afara pe instructor pe loc.(ma rog, eu am venit cu o atitudine foarte impaciuitoare. I-am spus ca scopul nu este sa pedepseasca pe cineva, ca e evident ca pustanul ala nu o sa mai faca in viata lui greseala de a lasa un copil de patru ani nesupravegheat, dar ca ar trebui sa accentueze mult mai mult importanta de supraveghea copii de patru ani In PERMANENTA.)

De ce va spun povestea asta. Ca sa fiti constiente ca apa e foarte periculoasa chiar si atunci cind lucrurie pot parea sub control. Imi amintesc cum zicea Ina pe cind aveau copiii cei mari vreun an ca o da pe Rachel la inot in speranta ca daca, Doamne fereste, se intimpla ceva, sa stie copilul sa supravietuiasca. Si tin minte ca nu i-am dat dreptate atunci in sinea mea, ca un copil mic nu are inca indeminarea de a se salva daca se afla in apa fara sa atinga fundul. SI, cu toate acestea, sint convinsa ca motivul pentru care nu s-a dus ca bolovanul si si-a scos de vreo citeva capul la suprafata a fost datorita lectiilor pe care le-a facut (desi ea mi-a spus ca a calcat apa ca atunci cind eram in Hawaii, i-am spus eu sa faca asa, daca e la apa mare - ceea ce este o informatie adevarata.)

Ne doresc un rest de vara fara aventuri! Iar eu ar trebui sa-mi fac sute de rugaciuni de multumire.

Mergi la inceput

Bic, ce patanie! Mi s-au inmuiat picioarele numai citind!
Slava Cerului ca ai fost acolo si ai fost pe faza!

Cresc si iar cresc ... !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

salutare:)

biculet, imi pare rau de intamplare, bine ca s-a terminat totul cu bine ;
eu sunt convinsa ca pe copii ii pazeste "cineva" (asa cum a fost in cazul tau si cum e in cazul meu - uneori de mai multe ori pe zi)- "cineva" e impropriu spus - un instinct al nostru, o premonitie, o anticipare sau DD pur si simplu. Bine, nu-i bine sa te bazezi pe asta, dar exista

in alta ordine de idei, am intrat sa va recomand niste desene animate - cu shaun the sheep - sunt super-mega bestiale. Eu acum le-am descoperit si imi plac pentru ca au cate un inteles pentru fiecare varsta (si oile nu verbalizeaza, un mare plus din partea mea) si muuuult umor (englezesc).

A... si cartea nerecomandabila : "O zi perfecta" _ Melania Mazzuco. E foarte bine scrisa dar deprimanta rau, asa ca nu va lasati pacalite de titlu & coperta, daca va bate gandu' sa o luati in vacanta. Sfatul meu: MAI BINE NU.

Cartile cu +* alta data.

Vacanta placuta, fetelor plecate si readaptare usoara celor care abia s-au intors

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

FEBRUARIE thing-a-day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Nu stiu daca stiti a nascut ieri crissy, o fetita Beatrice Teodora, la 31 saptamani 1450 gr.
E internata la Iasi la Cuza Voda. Acum 2 saptamani a venit la Iasi deoarece avusese o hemoragie. Aici i-au dat ginipral impotriva contractiilor si i-au facut tot felul de analize. Acum cateva zile a avut contractii la 15 minute, care se oprisera. Insa dupa 2 zile i s-a rupt apa si i-au facut cezariana (bebelina era cu funduletul spre iesire si aici nu se incumeta nici un dr. la nastere naturala, mai ales la prematuri).
Micuta Teodora a fost botezata ieri! Cred ca si ea ca si mamica ei au nevoie de rugaciunile noastre! Deocamdata fetita e bine...dar ca la orice prematur..urmatoarele zile sunt foarte importante!

Larisa 36 fix cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 4 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

Doamne ajuta sa traiasca sanatoasa Beatrice Teodora!

Mergi la inceput