Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (9)
Raspunsuri - Pagina 19
bb_alinus spune:
Corap, e relativ cu vremea. Eu de cate ori am fost la Londra sau in Anglia in general ( nu foarte des) am avut timp superb, cald, fara ploaie si de maneca scurta. In principiu septembrie e un anotimp frumos prin partile alea ( ca si prin Olanda de altfel ) dar nu poti anticipa.
Parisul, hmm, vremea poate fi naspa insa as zice ca e mai buna ca in Anglia, cel putin verile sunt mai calduroase, si mai putine ploi. dar depinde cum privesti lucrurile.
Acum la noi de ex e frumos, soare, senin, cald dar nu sa scoti limba... e perfect pt turism:))
mara95 spune:
La multi ani,Roxi!
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
camelia_daniela spune:
HELLO!
LA MULTI ANI, Roxi!!!! Sanatate maxima, bucurii "fara numar" si tot ce-ti doresti sa se implineasca!
Lavi, noi tocmai ce ne-am intors ! Ne-am intalnit cu Feli in Duni si ne-am petrecut putin timp impreuna... m-am bucurat tare mult ca ne-am intalnit!
Ne-a priit vacanta si ne-am intors fara probleme de data aceasta!
La dus am avut ceva probleme cu drumul (Buzau-Slobozia - Silistra - Sumen - Ajtos- Burgas-Duni) - ne-am lovit de o bucata de drum, dupa Sumen, cu niste cratere imense (cratere, nu gropi!) - nu aveai pe unde sa le ocolesti. Astazi am incercat alt traseu mai scurt si muuult mai bun - din Ajtos am luat-o catre Provadija - Tervel - Alfatar - Silistra. (il recomand si celor ce vin din Bucuresti - din Silistra sunt ~ 135 km pana in capitala). Si pe acest traseu au fost ceva probleme cu drumul, dar pe ultima bucata si, oricum, a fost incomparabil mai bun decat celalalt.
Revin cu poze si detalii maine.
Cata, Daria face o reactuie alergica destulk de urata la ciupituri de orice fel - pe langa mixtura mentolata, spirt sau alte preparate din farmacie, mai folosim si Advantan Milk.
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
meems spune:
Roxi, Multi Ani fericiti (sper ca ti-a intrat si sms-ul ieri...)
Cami, bine v-ati intors! Abia astept pozele.
Coralia, mie la Bran mi-a placut foarte, foarte mult cand am fost acum 2 ani.
coralia76 spune:
Neatza,
Camelia abia astept impresiile despre Duni,unde v/ati cazat ,conditii,plaja..etc.
Cu ciupiturile de insecte avem si noi de tras...l/a muscat pe cristian un tantar acum vreo 2 saptamani si i se vede urma si acum..i se fac niste blande marii si rosii de zici ca stateau sa/i acopere toata fruntea .L/am tot dat cu mixtura mentolata,dar nu prea a avut efect ca el simtea crema pe fata si imediat dadea cu manuta si o lua...I/am mai dat Zyrtec de cateva ori .
Acum e o vreme pe aici urata tare,ploua asa marunt...
lavi02 spune:
Cami bine v-ati intors, sa va fie de bine vacanta, ati prins vreme buna?
Asteptam impresii si poze.
S-a intors si sora-mea din Turcia aseara, le-a placut foarte mult, au fost printr-o multime de locuri, statiuni, plaje, ruine, orasele...A zis ca e foarte diversa, de la statiuni gen bazar, aglomerate, cu galagie si marfa proasta intinsa peste tot, la statiuni frumoase, cu stil, ca de exemplu Kas. La fel plajele si peisajele foarte diverse, ruine peste tot, ai ce vedea. Noki, i-a placut si Fethyie foarte mult, plaja Patara a fost cea mai frumoasa dar si Oludeniz-ul insa li s-a parut cam aglomerat si galagie. La Pamukkale au stat o zi plina, s-au plimbat, au facut baie. Mancarea le-a placut, preturile gen Europa de vest, mai mari decat se asteptau, 2-3 euro o bere, o masa ii ducea pe la 25 de euro. Le-a placut mult pestele, foarte bun si bine gatit, au mai mancat si sis-kebab, orice masa incepea cu meze care mi-a povestit ca sunt niste aperitive combinate foarte bune, apoi peste sau sis-kebab pe care il garniseau cu ceva rosii coapte, salata, nu prea aveau garnituri.
Edit: Noki uita-te pe softpedia ce s-a mai scris in ultima vreme despre Muntenegru, sunt super poze si impresii!
mandyksch spune:
Bine v-am regasit.
N-am mai intrat de un secol pe aici.Asta din cauza limitarii timpului petrecut pe Net. Mi-am stabilit alte prioritati, sa stau cat mai mult cu familia, sa citesc mai mult. Apoi am fost plecata prin delegatii.
Suntem relativ bine, doar ca anul acesta Kriszti a fost destul de racit, parca anul trecut nu am avut atatea probleme. Acum in week-end a facut si enterocolita, nu stiu cum dar cateva zile a fost rau.
Avem niste inundatii in zona...nici nu poti sa mergi la Cluj, caci de ieri e blocat drumul.Nu am vazut asa ceva la noi in zona de cand ma stiu.Daca se prelungeste codul portocaliu maine nu stiu cum mai ajungem la job.
In alta ordine de idei, sambata viitoare plecam si noi in concediu pentru doua saptamani, in Ungaria.Sper sa prindem vreme buna, caci anul acesta nu prea a fost vara, abia daca a fost o saptamana in care a fost cald si bine.
Va pupam si va dorim sanatate si vacante placute.
felicia74 spune:
salutare din Duni, pe timp de ploaie
Suntem ok, ne-am bronzat putin, ne-am jucat, ne-am distrat si ieri am si vizitat Sozopol de care ne-am indragostit (am facut niste poze superbe, abia astept sa le trec pe laptop). Mai mergem si azi dupa ce se opreste ploaia.
In general, suntem f.multumiti de serviciile de aici, totul e mult mai frumos ca in poze. Din pacate, insa, trebuie sa existe si un dezavantaj - deja au aflat f.multi romani de locul acesta si au dat navala, unii cu tablele dupa ei, ii vezi peste tot, suntem majoritari.
Ilinca se simte f.bine, e f.sociabila, cum vede un copil de vasrta ei se si joaca cu el. Daca e mai mic, zice pas, sa nu-l vada.
M-am intalnit si cu camelia, Dariuca e o dulcica, f.cocheta, nu caprita ca a mea.
Cu astea fiind zise, ma las, ca vrea fii-mea la calculato,r ca tare i-a dus dorul, saraca
aaa, si Roxi - LA MULTI ANI!
lavi02 spune:
Mandy vacanta placuta!!
Asa zic si eu, abia am avut o saptamana de caldura vara asta, pe care unii au numit-o abuziv canicula
Feli ura, ma bucur ca mai e cineva incantat de Sozopol, si noua ne-a placut f f mult.
Daca vreti sa va rasfatati culinar este un restaurant chiar in varful peninsulei (de fapt sunt 2, eu zic de cel mai in dreapta cum stai cu fata spre mare), are mese in exterior pe niste terase in trepte iar in interior un salon super cu geamuri de sus pana jos, se vede superb marea si malul abrupt, cu stanci. Aveau niste specialitati f bune, mango pasat cu nu stiu ce nebunii, avocado nu-stiu-cum, chestii ne-satioase dar foarte dichisite si bune si nu a fost scump. A trecut ceva vreme de cand am fost noi, asa ca nu garantez ca mai e la fel, dar puteti incerca.