Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (9)
Raspunsuri - Pagina 18
meems spune:
Coralia, pe timp de vara cam renunta la programul "academic", au mai multe activitati de joaca, le pune piscina gonflabila in spate, ii scoate la parc, chestii de-astea. Cum ziceam, sunt mai putini copii acum, decat in timpul anului scolar.
bb_alinus spune:
Roxiut e ziua ta? Sa traiesti si La Multi Ani!
Sa va fie de bine vacanta fetelor Cora, Lavi ( weekend la tine:)) si vacanta frumoasa celor ce urmeaza!
Alina (DPN 6.11.2010) si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
coralia76 spune:
Neatza,
E liniste pe aici...se cunoaste ca e lumea prin vacante...
Alinush cum iti mai merge? Ai fost la eco ,ti/a spus ce e bb mic?
La mine e hotarata treaba,la 1 septembrie incep serviciul,am tot prelungit cat s/a putut statul acasa...dar m/au tot sunat,asa ca ma duc din toamna.Acum caut pe cineva sa o ajute pe buni cu Cristan..ca e atomic rau copilul meu ...Si e nasol ca se tot trezeste noaptea de cel putin 4 sau 5 ori ,desi l/am dezvatat de mancatul nocturn.
lavi02 spune:
Rusine sa-mi fie stiam eu ca e ziua cuiva zilele astea si nu-mi aminteam a cui.
Roxi la multi ani, sa-ti mearga toate brici de acum inainte!
Alinus mai povesteste-ne cum te mai simti cu burtica si daca ai aflat ce e bb mititel.
Noki cate examinoase mai ai?
Coralia mi se pare rezonabil sa te intorci de la toamna la servici, e deja marisor Cristian. Spor la gasit o solutie!
Apropo vacanta de munte, oare cum o fi la munte in Slovacia? Ma intreb si eu, ca n-am fost si nici cineva cunoscut.
coralia76 spune:
Interesanta chestiune cu muntele in Slovacia ...nici eu n/am auzit pe nimeni dintre cunoscuti care sa mearga acolo...
Noi ne gandim prin iulie sa mergem aici in zona undeva,pe la Brasov,Bran...sa nu mai batem atata drum ca de data asta e inclus si Cristian in plan.
Roxi la multi ani! Cu sanatatea cum mai sunteti?
corap spune:
cum o fi in septembrie la londra ?
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day
lavi02 spune:
Corap, eu cred ca si in lunile de vara e cam la fel . Prietena mea a stat 2 ani la Londra si a purtat si maneca scurta verile dar cam cu o jachetica/sacou peste.
corap spune:
umbrela o pusesem la mishto, era modul meu de a anunta ca-mi fac planuri de vacanta
dar am o prietena care a stat 4 ani la londra si peste 10 la paris, si i se pare vremea mult mai nashpa la paris decat la londra (adica mult mai ploioasa)
FEBRUARIE thing-a-day
corap spune:
ROXI , la multi ani, sanatate si copii sanatosi (ca frumosi, voinici, voiosi sunt deja ;)
FEBRUARIE thing-a-day