Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

crissy e internata la iasi... se pare ca s-a rupt o bucatica de placenta. dar deocamdata e ok, col inchis, membrane intregi.
au inceput totusi sa-i faca injectiile pt maturarea plamanilor, dar sunt optimisti.
si noi

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii | Proba speciala de 1 iunie: Expozitie deschisa votului publicului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

sper sa fie bine

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Iti tin pumnii, un gand bun de la noi crissy. Sa dea Dumnezeu sa fie bine

anda, m-am cutremurat cand ti-am citit postul.
Multa sanatate lui nic Totusi nu se poate afla ce i-a provocat alergia?te imbratisez cu drag

noki cand termini examenele? mult succes

Fetelor l-am trecut pe matei pe laptic zuzu, peste o saptamana plecam cateva zile la mare cum sa fac sa ii incalzesc laptele? voi cum procedati? sa va mai spun ca inca sterilizez?

meemsy -
Minunate pozele din vacanta, ma bucur ca v-am vazut relaxati si fericiti frumoasei cochete rianna.

alina sa stii ca nu vad noul link pe care l-ai pus in cont. merci pentru cel trecut .
Frumos frumos totul in locul unde te afli. cum te mai simti? burtica ce face?

ina cum mai sunteti? miss you

morgano cele trei fete frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Crissy, un gand bun si de la noi , sa duci sarcina la termen si sa va bucurati de o bebelina sanatoasa!

Anda, sanatate multa lui Nic, saracutul. Nu credeam ca o alergie poate fi atat de nasoala. Desi am patit si eu pe vremuri vreo 2 episoade care au necesitat hemisuccinat la urgente .

Roxi, noi in concediul de anul trecut ne-am chinuit sa incalzim laptele cu fierbatorul => l-am distrus, apoi am pus biberonul in apa fierbinte( tot cu incalzitorul). Ne-am chinuit pana am revenit la gandul cel bun si le-am dat lapte praf .
Anul asta vom avea aceeasi problema, desi sunt destul de mari si mai putem sari laptele, le dau la o adica un iaurt seara/dimineata...

Am avut ieri serbare, a fost fain, mi-am imbunatatit parerea despre ce fac ei la gradi AMR 10 zile pana plecam la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Crissy si multe ganduri bune. Tin pumnii!
Cristinamh, multumim ca ne tii la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Cristina.... ma gandesc doar la voi si sa fie bine... sa mai poata sta puiul mic la caldurica in burtica ta.... va imbratisez cu drag si fii optimista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

crissy, iti tin pumnii, sa fie totul bine!

roxi, la mare le poti lua lapte gen parmalact (la cutie de jumatate de litru) si le dai la temperatura camerei (odata era si fulga simplu la cutiute de 250 da' n-am ami vazut in ultima vreme - bine, nici n-am cautat)
varianta be ar fi sa le scoti din frigider laptele cu o jum de ora inainte de a-l bea.

Eu le-am dat din frigider si n-au comentat niciodata, dar, daca ma gandesc bine, la anais n-am sterilizat nimic niciodata. si cand ii faceam lapte praf i-l faceam cu apa rece.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

FEBRUARIE thing-a-day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

noi am evadat la tara, am pus piscina de plaja in curte, de 2 ore copiii nu ies din ea... ma mir cum nu+i doare fundul, ca sar intr+una...

am vb si cu crissy, bb sta cuminte deocamdata. naspa spitalul, cald, fara aer conditionat... macar n+au tantari.

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii | Proba speciala de 1 iunie: Expozitie deschisa votului publicului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

salutare

[Crissy/b] , sper sa fie totul bine sa vii cu vesti bune, va pupam

[b]Anda
, cum se simte Nichita?

pentru fetele din zona mea azi de pe la 17.30-18h suntem in IOR, mai vine cineva? o sa fim in zona cu fantani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Hai ca m-am adunat si eu la computer, sub briza aerului conditionat si beneficiind de minutele de libertate (poate ora, cine stie?) cand terorista mica isi face somnul de pranz. Mama, cat ma zapaceste cand e numai cu mine, si are placerea sa ma contrazica la orice replica de ma scoate din minti.

Crissy sper sa revii cu vesti bune!

Camelia drum bun si da, ne vedem acolo.

Cristinamh wow, si eu abia astept sa ajung la tara, copilul sa se joace in curte si eu sa zac pe sezlong

Ilinca iar tuseste, deja am trecut la bioparox (spray cu un antibiotic usor), sa vedem ca din ianuarie numai asa o tinem. Ne paste o operatie de polipi, presimt eu...

Sarah de Noki, Nic de Anda sanatate!

Nici eu nu am fost la Bookfest, of, of, astept editia de iarna.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput