Puiuti de Randunici 2008!! (419)
Raspunsuri - Pagina 18
tuchita spune:
Stela, ce mare a crescut Tea! Si frumoasa!
Nico, eu ti-o dau, numai ca asta e cam capoasa si cam guraliva!
Copiii raman cu tatal natural....la Bucuresti.
Asteptam poze din India!
Un sari ceva sa iti fi adus si tie...
Simo27 spune:
Cata,eu am comandat pt Sam.I-am luat pt 3-4 ani si ii sunt bine!dar si Sam e flacau mare
.Am luat un tricou de 5 ani si ii e aproape bun lui David,Sam inoata in el..cred ca depinde de noroc
.
Cipru,ai???Super!
clauclau spune:
Hello randunici, la tanc am intrat sa-i urez lui Tuchi drum bun si distractie frumoasa in Cipru.

Cred ca am terminat cu inchiderea si luna asta....saptamana viitoate va fi mai lejer...sper.![]()
![]()
Am vazut-o pe Theea, ce scumpa este!

tuchita spune:
Simo, multumesc, am inteles.
Eu i-as lua de 2-3 ani lui Seb, ca e mai amarat!
Olgaaaaaaaaaa......plec!
clauclau spune:
Mamaaa Olga, ce tare!!!!!

Sti ca Rebecca a fost initial baietel, apoi nu s-a mai vazut deloc si abia la nu stiu ce morfologie mi-au zis clar ca-i domnsoara!
Chiteasca mi-a zis prima oara ca am printesica!

raluca2107 spune:
Wow, Olgule!!!!!! Arunci vestea si dispari, lasa treburile si apari odata cu stirea. Zi macar cat de mare a/i-a crescut??!!
![]()
![]()

Nicoleta spune:
http://travel.webshots.com/album/577868209ciPmQD
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Nicoleta spune:
Tuchi, distractie placuta si sper sa ai un grup fain, sa poti socializa. Ce ne facem cu copiii, ca si al meu turuie si e si el un pui de capoooos!
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

daciana.t spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Tuchi, deci mi-o dai ma? Cu cine lasi copiii in astea 5 zile?Si eu sper sa intre Olga sa ne pove, ca mor de curiozitate! V-am povestit? Avem in Bv niste prieteni cu o fetita, Maria. Cand am fost de Pasti ne-am intalnit cu ei, am mers la un loc de joaca. Si la un moment dat vine Stefan la noi si ne zice brusc: "Gata, m-am hotarat." L-am intrebat ce s-a hotarat. "M-am hotarat, ma casatoresc cu ea!". Daca as fi putut sa ma manifest liber as fi ajuns sub masa, mi s-a parut tare amuzant! Dar a trebuit sa-mi pastrez firea si sa ii explic baiatului dornic de insuratoare ca nu este chiar asa de simplu... etc... Geckooo??!! ---------------------------------------------------- Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua! ![]() |
nico

s-a hotarat baiatul din timp...apropo cand mai vii in bv da un semn de viata si poate ne vedem si noi

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica