Puiuti de Randunici 2008!! (419)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Tuchi, distractie maxima!!! Imi place semnatura ta Si ti-am vazut minunile de copii.. Asa mi-e un dor de ei... Cand dati si voi o fuga printr-un IOR, Vacaresti, Herastrau???

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Olga,ce taaaaare!!!Ce fericire o fi pe Radu!dar si pe tine,probabil,ca putzoiul va semana cu ma-sa!
Vali,ma intreb daca sa mai intram in contact cu copilul sau nu...a trecut o saptamana de cand cu pricina si nu are varicela.nu stiu ce m-a apucat..mi-a cashunat pe drob..
Tuchi,calatorie placuta si vezi partea buna:relaxation!

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Multumesc, fetelor!
Vali, si mie mi-e dor de voi, de voi toate cu copii cu tot!
nu stiu sa zic cand o sa mai ajung in Bucuresti in parc....ttrebuie sa ne linistim cu casa, sa semnam precontractul, sa ne dea banca credit...sa aranjam un pic, sa ne mutam....sper ca toata astea sa se intample pana vine toamna, ca sa pot da si o petrecere randuniceasca in curte!

Stela, dar e musai sa te vezi cu copilul respectiv?
Zic si eu....ca drobul de sare daca e sa pice tot pica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Noi plecam din nou la tara azi, asa ca va doresc weekend frumos si relaxant!!!!

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Olga,bun venit in Clubul Soacrelor mari!da tot nu pot sa nu rad[rad tare].Nu pot sa inteleg dr care se aventureaza sa zica sexul bebeului cand nu sunt siguri!

Cata,drum bun!unde pleci??

Cuscra,nu ma "pricep" la varicela insa daca as fi in locul tau,nu as mai las-o pe Tea sa se joace deocamdata cu copilasul respectiv.Deh,sunt mai fricoasa si am stoluri de..pitici

Vali,La multi ani grasunelului Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Simo, in Cipru!
sa stii ca mereu ma gandesc la voi.....si astept ziua in care o sa vii cu vesti bune!

Mai tineti minte care ati comandat haine de pe hainute minunate.ro?

Parca ziceati ca sunt mai mari decat descriu ei pe site...Vreau sa ii iau Surubului niste costume cu Thomas, ca m-a disperat!

Mergi la inceput

De-ale Teutzei, in ultima vreme aici

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Tuchi, deci mi-o dai ma? Cu cine lasi copiii in astea 5 zile?

Si eu sper sa intre Olga sa ne pove, ca mor de curiozitate!

V-am povestit? Avem in Bv niste prieteni cu o fetita, Maria. Cand am fost de Pasti ne-am intalnit cu ei, am mers la un loc de joaca. Si la un moment dat vine Stefan la noi si ne zice brusc: "Gata, m-am hotarat." L-am intrebat ce s-a hotarat. "M-am hotarat, ma casatoresc cu ea!". Daca as fi putut sa ma manifest liber as fi ajuns sub masa, mi s-a parut tare amuzant! Dar a trebuit sa-mi pastrez firea si sa ii explic baiatului dornic de insuratoare ca nu este chiar asa de simplu... etc...

Geckooo??!!

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Cu copilul,am fi vrut sa ne vedem (in familie)..

mami de TEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mi-a povestit Adrian cum a fost in India. Am si poze, daca sunteti cuminti... A fost sfatuit sa nu iasa din hotel singur, a iesit numai in taxi sau cu niste colegi la masa intr-un... mall, ei l-au invitat. Nu a vizitat nimic, nu a cumparat nimic. In aeroport nu se gasesc chestii indiene, ci... Toblerone etc. Si haine de firma, dar nu indiene . El zice ca va mai fi o data viitoare. In hotel totul era impecabil, se umbla cu manusi chirurgicale, la superlativ! Dar tot nu a avut curajul sa manance alte fructe decat banane. A incercat insa mancaruri gatite, se bucura ca este ok acum, in ciuda incercarilor :).

Descarc poze.

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput