Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (119)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Uau ce preturi la suportul de perete, eu am platit mult mai putin si e tare frumos, din matase cusut in patratele, cred ca am platit vreo 50 euro!!!
Am ramas cam socata!!
Aelita eu i-am zis, a zis ca au niste calmante care atenueaza mult durerea, nu ma iau dupa el, sotul a zis ca daca e merge si cere epidurala, daca vede insa ca dilatatia merge standard imi face!
A zis ca problema e alta, avand cicatricea, sunt doar 2 variante, fie nu se va dilata deloc sau se va dilata extrem de repede si sa-l sun de la contractii neregulate sa merg la spital!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
30+ cu
AMR 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

pe voi cat de des va cheama doc la consult?

Ela 32+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Crispro, ce vesti bune!

Din buric a ramas un punct negru, ca s-a intins la maxim. Am mai zis eu o data, zici ca l-a calcat cineva cu fieru'.

Eu ma retrag burtici. Noapte buna!

Maine iar ma duc sa-mi titrez anticorpii. Vaccinul il iau dupa ce se stabileste ce RH are Sonnia. Si eu a auzit ca este in jur de 1000 lei si nu se gaseste la toate farmaciile. Tot maine imi sun dr. sa stabilim cand ma internez pt monitorizarea fetala, sa mai controlam inimioara Sonniei.

Cris 33+ cu Sonnia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Din buric a ramas un punct negru, ca s-a intins la maxim. Am mai zis eu o data, zici ca l-a calcat cineva cu fieru'.

Cris 33+ cu Sonnia

Noapte buna, Cris!

Cristina 33+ cu

Mergi la inceput

carmen, mai esti pe forum? acum am citit ca ieri ziceai ceva de palme rosii. si eu am. am sesizat asta dupa tratamentul cu gynipral. e drept, puteau sa fie asa de dinainte, si eu sa nu fi vazut. sa-mi zici si mie ce-ti zice dermatologul, sau pe unde ajungi.

Ela 32+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

na, ma culc si eu ca ma bate sotul la cap sa inchid laptopul, ca e tarziu.
va pupic ci ne vedem maine.

Ela 32+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Ela joi e ata sangele si pe urma merg la dermatolog si iti zic

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
30+ cu
AMR 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

crispo , ma bucur ca-i totul bine cu bebe, sa dea Dumnezeu sa prindeti si rezerva de 2 paturi!
Am pus si eu poze cu burtica si cele 10 kg....oricum, burtica mi se pare ca a luat un avant, parca pe zi ce trece creste, creste si tot creste.....iar fata mea e un pepenas

29+ cu un invingator David Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Creatza, am vazut pozele, a mai crescut burtica, nu mi se pare prea mare, deloc. In schimb la fata nu cred ca ai pus, acuma tu stii mai bine. Asa, in poze, sa stii ca nu se vede. Ati gasit si nume, frumos!

Matusa, zi-mi te rog daca ai gasit greu vaccinul antiRH, ca citesc pe net ca nu se prea gaseste, am vazut mamici care cauta de cateva saptamani, ori eu sper sa il gasesc in cele 72 de ore dupa nastere... Sa nu am vreo surpriza, ca cica greu gasesti si prin farmacii. Doar daca il cumpar de la alta mamica, dar eu stiu cum l-a depozitat?

Cristina 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Nu am somn.Am dormit de la 22 la 23 si acum bantui prin casa, am mancat, acum citesc forumul...vreau sa dorm!!!!!!!!!
Am vazut poze frumoase cu Cris si Creatza...sunteti tare frumoase
Nici eu nu am linia aia, desi m-am uitat in fiecare zi dupa ea, nu vrea sa apara si gata...
Felicitari Crispo si Ela, pt vestile de la dr
Ma pun in pat, poate, poate reusesc sa pacalesc somnul
Somn usor

Paula, 32+ cu , Raul Codin
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput