""Abdomen extra-plat (27)""

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Vreau sa o vad si eu pe Elise cowboy.

Eu-s nacajita rau, bre!!! Culcasem pruncul , m-am bagat la un tae bo advanced cu billy si in 10 min urla fi=miu. NU stiu cand mai apuc sa fac sport pe ziua de azi, e cam agitat. Eu am ajuns la 54 de kg, sunt happy, se paote si mai bine, targgetul era 53 kg, insa nu prea ma iau dupa kg ci dupa cum sunt ele distribuite pe corp....nu vreau sa mai slabesc neaparat, dar imi trebuie mult sport pt tonifiere si "trezirea" muschilor dupa sarcina....muuuuulte abdomene cu billy imi trebuie mie. ...sa fie si timp pt ele...

Pt azi cam haotic meniul: md:vreo 50 gr branzica la cutie cu o felie paine secara - asta pe la 7 dim; la 11 - 2 oua fierte cu o felie paine secara; si acum la 13 - un mar verde mare; nu prea am pofta de mancare azi. Am 2 salate in frigider, o sa fac o salata cu branzica telemea dar pe mai tz.

Azi e o zi aglomerata: tb sa gatesc pt wee si sa si calc rufe, plus copii spalati, culcati.....vreau si eu spooooooort Eheee, cand aveam timp nu prestam, acum cand sunt aglomerata, imi arde buza sa fac sport.

Oricum, ideea e ca sunt un pic linistita si ma simt relativ ok cu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Gata,pot sa declar si cina;pui calit in putin ulei (fara pielitza) cu garnitura de ciuperci,sparanghel,paprika si bean sprouts(si aici se consuma la greu,in diferite feluri)salata si supa.
Pe mai tirziu am programat pepene galben.

cind citesc de cit de doritoare de sport sunteti imi vine sa ma ascund febra musculara e deja pe baricade si n-am facut sport,doar shmotru!

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

scarile mi-au facut fundul prastie:-) ma misc ca un robotel.
Azi am fost viteaza si mi-am pus in rucsac gantere de 4 kg si am urcat de 11 ori (sunt peste 200)...acuma sunt scoasa din priza
chinul asta se cheama "Sandy Butt Lift"

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deus

Azi am fost viteaza si mi-am pus in rucsac gantere de 4 kg si am urcat de 11 ori (sunt peste 200)...acuma sunt scoasa din priza

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Sa ma vad numa' scapata de raceala asta ca ma bag si io la un sandy butt lift...me gusta cum suna
Ma duc sa mai sug o pastiluta de gat, ca pana maine trebuie sa fiu apta de examinari practice
O zi faina, contrar vremii a-la-Cluj

Florina si Elise (9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

cacao cu biscuti de dimineata , niste telemea proaspata cu marar si rosii si jumate de corn , cateva bucatele de cioco.
Merg la Sex and the city acum , sa vad ce imi iau acolo...

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby-boom

Citat:
citat din mesajul lui Deus

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Sa ma vad numa' scapata de raceala asta ca ma bag si io la un sandy butt lift...me gusta cum suna
Ma duc sa mai sug o pastiluta de gat, ca pana maine trebuie sa fiu apta de examinari practice
O zi faina, contrar vremii a-la-Cluj

Florina si Elise (9 iulie 2004)

http://www.youtube.com/watch?v=90xfWYnz9KM

o sa-ti placa, nu-i nevoie sa fugi, doar sa le urci in pas alert nu de plimbare si o sa vezi cum iti dai duhul pe scari:-) si simti picioarele ca lucreaza de 4-5 ori mai puternic ca la jogging

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Azi mi-am inceput tare bine ziua: a trebuit sa ma intorc de 2 ori din drum ca imi tot uitasem cate ceva, bineinteles ca eram deja in intarziere si nici nu am gasit parcare aproape de servici bine ca e vineri totusi!!

Raportez aseara 45 min de Tae Bo Power. Nu aveam absolut nici o tragere de inima sa termin antrenamentul in primele 15 min, si apoi cand s-a terminat nu ma mai puteam opri asa ca am mai bagat inca 15 min de abdomene si tonifiat picioare cu greutati la glezne

Deus, mi-ar place si mie sa am scari asa faine intr-o zona atat de pitoreasca Urcam si eu scarile la bloc intr-un timp ca stau la etajul 20 asa ca sa tot fac butt lift! problema mea e ca ametesc de numa pe scarile alea ca sunt cate 2 randuri pe etaj a cate 7 scari fiecare...asa ca mai mult ma invart in cerc si vad stele verzi pana sus!

Hannen, e ok ..si smotru consuma destul de multe calorii! Inceputul e greu, dar incet incet ai sa vezi ca de la 15 min de sport pe zi, vei vrea sa faci 30, apoi din ce in ce mai mult pt ca ti se obisnuieste organismul cu efort si poti sa duci si mai mult! Hai ca pana la urma iti dam si tie virusul ..maine poimanine prestezi Insanity in fiecare zi Hai ca se poate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Elena,multumesc pt. incurajari.Sper sa reusesc,desi am dubii.Am o febra musculara de imi vine sa pling si nici macar n-am facut nimic cu picioarele.Cind citesc de scari urcate la pas alert si cu greutati in spate ,mi se invirt ochii in cap.Sau de greutati legate de picioare!!De pe ce planeta sunteti fetelor???ca io acum ma uit la V

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Fetelor, in special cele care ati facut programelul de 20 min pilates, imi spuneti si mie, care e frecventa ideala?
zilnic sau de 3-5 ori/saptamana??

Nutritionistul mi-a spus nici sa nu ma apuc acum de ridicat greutati...pilates, yoga, jogging, atat.

Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria(1.04.2010)

SA-L AJUTAM PE ANGELO

www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Nikole, eu fac zilnic dar dat fiind ca ai nascut de 2 luni cred ca si 3 sau 5 zile/saptamina ar fi suficient. Ai nascut natural sau prin cezariana?

Mergi la inceput