""Abdomen extra-plat (27)""

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Multumesc , fetelor , a fost super. Cand ma uitam la filmare ma tot gandeam c vom spune peste 10 ani
Allure, pt. o zi nu prea are rost deplasarea...parere mea.Mai asteapta putin , poate merge iar intr-o statiune faina . Fa-ti cadou un weekend cu sotul pe o plaja sau la o cabana

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Buna Dimineatza

Eu din motive de Atkins am o lipsa maxima de energie, nu am gasit resurse pt "In the Army" asa ca am lalait-o cu bicicleta si a bagat toate exercitiile de brate posibile dar cu greutati moderate.

Partea buna e ca imi dispare gustul metalic si incep sa am mai multa energie si cantarul e prietenos cu mine ca altfel renuntam...54.1 kg aseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

eu cu gymul meu. Ieri antrenament pentru spate si 15 minute de eliptica dupa. Astazi antrenament pentru muschii abdominali si cardio.

Mi-am uitat iaurtul acasa ( adica micul dejun, impreuna cu niste seminte de in). Am mancat niste migdale pe care le am la birou...

Maine se anunta vreme frumoasa si soare deci o sa stau la soare dar duminica merg din nou la sala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina

Buna Dimineatza

Eu din motive de Atkins am o lipsa maxima de energie, nu am gasit resurse pt "In the Army" asa ca am lalait-o cu bicicleta si a bagat toate exercitiile de brate posibile dar cu greutati moderate.

Partea buna e ca imi dispare gustul metalic si incep sa am mai multa energie si cantarul e prietenos cu mine ca altfel renuntam...54.1 kg aseara.

Marina

Marina, nu mi se pare ok sa nu ai energie. Problema pe care o vad eu la Atkins este cantitatea mare de proteine. Prin excesul de proteina si lipsa celorlalti nutrienti(grasimi, carbohidrati) se poate ajunge la intoxicatie(acuta sau cronica) cu amoniac.
Atkins da rezultate rapide numai teoretic, practic ce se intampla este ca te deshidratezi ( fara carbohidrati apa nu se fixeaza in tesuturi).
Mare grija la sanatate , 2-3kg nu-s un capat de tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Oana, la multi ani cu mare intirziere! Arati foarte supla pentru o mamica de copilas mic.

Deus nici eu nu te-am vazut grasa in pozele before. Iar acum ai de-a dreptul o silueta de adolescenta :)

Allure, succes cu apartamentul!

Xio, faine pozele si faina ai fost tu la banchet!

Marina, la 54 kg mai vrei sa dai ceva jos? Pai de ce? 54 e ok la aproape orice inaltime.

Nimic nou de la mine. Am inceput sa ma plictisesc de eternele mele exercitii de Pilates insa deocamdata nu reusesc sa le inlocuiesc cu altceva. Am incercat Slim in 6 si cite ceva Insanity si P90X dar deocamdata nu-s deloc my cups of tea... nu stiu de ce... pur si simplu nu-mi place sa le fac, n-am tragere de inima. Si uite asa tot la Pilates ma intorc zi de zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

aici http://www.de-azi.ro/azi-4-iunie-jurnal/ am scris ce am facut pana acum si am pus si poze de aceea nu am transcris si in topic

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Salutare si de la mine fetelor silitoare.
Marina,asta vroiam si eu sa te intreb,de ce vrei tu sa slabesti?Ce 54 de kg sunt multe???
Eu azi am avut o zi plina,sunt efectiv frinta...si partea funny e ca inca nici nu s-a terminat.Mai am jumatate de ora si incep distractia=munca

Am luat-o de dimineata cu fetele la dr. scos adeverinta ca s-au vindecat,parasutat la gradi si scoala apoi mi-am facut de cap la cumparaturi.Dupa ce am ramas leftera am venit acasa si m-am apucat sa dau casa cu susul in jos.Facut curat,spalat,spalat covor ,carpete...plus gradina!Am aruncat tot pamintul din toate vasele (facuse tot felul de ginganii care mai de care mai bleaacs).
La 15:00 era terminata,aveam pamint si`n nas dar spatele si picioarele ,valei ce dureri!!Pai cit am stat aplecata.Am si bataturi in palme de la cit am frecat la covor.
Am facut un dush si zic pas la exercitii pe ziua de azi ca mi-e ca ma aduna fetele sa ma asableze la loc.Fratioare,ce tremura picioarele mele,asa`s de hodoroaga??

De mincat,dimineata cereale de soia ,fasole neagra ,tofu,seminte de bostan si altele neidentificate(ce combinatie mortala am gasit) in lapte.
La prinz (pe la 14:00) eram lesinata de foame si am mincat vreo citeva linguri de salata de macaroane cu ton,catraveti ,ulei de masline...
Acum am beut un jelly cu minerale,calciu,magneziu si fier.
Cina...cine mi-o face??ca nu mai poci de shale.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Citat:
citat din mesajul lui puskin

Neata,

eu cu gymul meu. Ieri antrenament pentru spate si 15 minute de eliptica dupa. Astazi antrenament pentru muschii abdominali si cardio.

Mi-am uitat iaurtul acasa ( adica micul dejun, impreuna cu niste seminte de in). Am mancat niste migdale pe care le am la birou...

Maine se anunta vreme frumoasa si soare deci o sa stau la soare dar duminica merg din nou la sala.

si eu mi-am uitat iaurtul acasaidem am hapait ce mai am pe la birou, cereale cu lapte de la colegi& semintele mele de in. m-am scos. mi-am uitat si branza cottage, o sa rontai niste nuts. vad eu ce fac cu snack-urile. ori poate merg la lunch pana la shop.
allure, super zona si apartamentele. si eu votez cu un weekend romantic cu sotul.
Onitza, am uitat sa zic ca esti frumoasa. arati f bine.
Xio, subtirica, frumusica si tinerica.
mi-am luat ieri ochelarii. gaura-n buget... cei cu rama neagra-s buni, ceilalti sunt un pic cam largi. ma duc sa ii mai ajusteze odata. a facut si sotul eye test ca era overdue: perfect vision
apoi am mers la Tesco(supermarket) si m-am cadourisit cu o curea nude cu tinte argintii. pe chitanta am vazut ca era la oferta
diseara iar am de mers pe la magazine, sper sa mai am timp de sport. trebuie.
pe 6 sarbatorim 11 ani de casatorie si imi trebuie un sutien nude sa nu se vada sub rochita de iesit out. oscilez intre una rosie si una neagra, pana la genunchi cu tinte argintii pe poale. s-ar putea sa imi fie mare asta neagra. daca nu am una lunga bleumarin, gen maieu-marinareasca, sexoasa.
va pup

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

io am agatat un virus de la fie-mea. Si pentru prima oara ea a scapat cu nas infundat dar eu stau si bolesc. Partea buna este ca se pare ca si-a facut imunitatea, intr-un final, partea proasta e ca eu sunt prashtie. De 3 zile. Azi incerc sa stau in pat toata ziua, ieri n-a iesit, ca am avut serbare, deci m-am ambalat prin oras. Elise a fost cowboy . Sper sa ma dreg repede, maine am doua examene, sufar de mor ca n-am fost la sport, caci e ca un virus, m-a prins definitiv(sportul, ofcors).
Abia astept sa citesc ce-ati mai facut...nu am apucat decat sa vad linkul dat de Deus. Mi-a placut mult cum ti-ai petrecut pana acum ziua

Ele, tu cum esti? Cum stati cu varicela?

Merg usurel spre pat, caci ma impleticesc deja la birou. Buehhh

Florina si Elise (9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

eu stiu ca 54 nu e mult pentru orice inaltime, dar in general eu am oase usoare si nici insarcinata nu am trecut de 63-64. Si toata tineretea mea am avut 47-48. Eram cam slaba e drept dar mie una imi place clar genul cu oasele pe afara decat putina carnita

cu atkins ma impac bine si slabesc decent, oricum nu mananc multa carne incerc sa o compensez cu oua si branza care sunt permise in atkins, de mentinut le mantin nu-mi fac griji.

Problema cu atkins este ca mereu trec prin faza asta de slabiciune, dar astazi sunt mult mai bine. Multumesc oricum de sfaturi

PS: telul meu initial era un 53, acum ca vad ca se poate un 52 nu mi-ar strica

Mergi la inceput