""Abdomen extra-plat (27)""

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Please scuzati-ma ca nu am multumit pt urari. nu am reusit sa ne sarbatorim pt ca am avut o surpriza f placuta: a venit verisoara mea & fetita ei la noi. ne vom aniversa sapt viitoare. azi au zburat inapoi in RO.
mancat regulamentar azi si am un pic sub 60kg[:).cantar mecanic deh. deci am mai slabit un pic. in weekend am mancat rezonabil si dulce facut de casa: prajitura Silvia, tort muddy de cioco si curly fries de la McDonalds.
va pup

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

milioane de scuze pt. off topic,nu-i nimic interesant,puteti ignora.

Allure,nu este o restrictie vestimentara(nu in sensul in care o percep europenii/americanii,fiindca nu vreau sa fac referire la religia nimanui).Femeile musulmane il considera un drept(dreptul de a se acoperi ,libertatea ei de a nu se arata fizic in fata nimanui) si acest lucru este un ordin de la Dumnezeu.O femeie cu credinta nu incalca limitele care ii sunt impuse.Iar aceasta credinta difera de la femeie la femeie.Unele considera obligatoriu acoperirea fetzei,altele nu(printre care si eu).Unele o fac din proprie vointa,altele din cauza societatii.Acolo unde acest lucru se face impus/fortat...iti dai seama imediat(daca femeia ajunge intr-o alta tara si isi scoate valul/niqabul...)cita credinta are ea,cit a fost din suflet si cit a fost impus de societate.
Consider ca impunerea unui lucru,fortarea spre ceva indiferent ca-i val sau altceva,nu duce la absolut nimic bun.
Probabil ca si eu as fi privit faza din film ca pe o gluma(amara).Ne-am obisnuit sa fim considerate opresate pt. ca avem batic si suntem constiente de eforturile care se fac pt. a ne elibera(ni se impune prin lege sa nu ne acoperim,ni se refuza accesul la scoala,la tratamente medicale ,suntem concediate,date afara din boxa juratilor,din banci si alte institutii publice,mai nou ni se smulge baticul din cap pe strada...pt. ca atentam la libertatea statelor laice.Suntem considerate ca venim din jungla,si cica daca vrem sa ne imbracam ca in jungla sa traim acolo.Eu n-am stiut ca in jungla lumea poarta batic,aveam impresia ca merge cu frunza,in fine...

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui baby-boom
(Hannen, nu te supara), dar al doilea slip me gusta tare

Florina si Elise (9 iulie 2004)

http://www.youtube.com/watch?v=90xfWYnz9KM

mey,dar ce sunt eu?babau`? de ce sa ma supar???ar fi culmea.
fiecare face ce vrea,se imbraca cum vrea...alegerea e proprie si individuala ce motiv am eu sa ma supar?
asa cum eu am ales batic,altcineva poate sa aleaga pene cu paiete atit timp cit e alegere libera pe mine una nu ma deranjeaza.

btw,chiar daca nu port costum de baie(ca n-am piscina proprie inca) m-ati facut curioasa.Poate imi iau si eu unul sa dorm cu el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Hannen de acord cu tine.
Uf! Asta e un subiect stufos si care nu duce nicaieri.
Admit ca am facut o eroare de exprimare, ca nu "toate musulmancele" fac asa si gata! Ma bucur sa aud ca traiesti religia din proprie convingere, asta e foarte important. Restul sint amanunte.

Nu te duce sa vezi filmul ca pentru cineva care ia religia in serios este ofensator.
Pace! Nu mai zic nimic de religii...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

hai ca am luat-o prin balarii!
va pupez,ma duc la culcare ca ieri am stat ca pupaza si nu vreau sa mai repet greseala.
spor la diete,exercitii si munci!A,si costume de baie trasnet!Ne mai citim maine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Allure

Hannen de acord cu tine.
Uf! Asta e un subiect stufos si care nu duce nicaieri.
Admit ca am facut o eroare de exprimare, ca nu "toate musulmancele" fac asa si gata! Ma bucur sa aud ca traiesti religia din proprie convingere, asta e foarte important. Restul sint amanunte.

Nu te duce sa vezi filmul ca pentru cineva care ia religia in serios este ofensator.
Pace! Nu mai zic nimic de religii...

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

am tot auzit de film,vazut reclama,acum ma faci curioasa.
chiar asa,cam cit de ofensator poate fi?numai despre musulmance se discuta pe acolo?
ei,sa-i lasam pe cei cu filmul.Stai linistita ca nu m-am suparat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Buna,eu tot va citesc din umbra ca imi place prea mult ciocolata si nu vreau sa renunt la ea:-)
Scuze pentru off topic dar nu pot sa ma abtin-nu am citit subiectul dar,pentru cei pragmatici(ca sa fiu amabila in exprimare),logica simpla:pret eutanasiere=?,pret castrare mascul=?(Google it)Nu vorbim de iubire aici,doar de simt practic.Pretul e aprox. acelasi.
On topic,Lumi,complimente,incepi sa te conturezi frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Allure

Lumi pe 18 iunie e data de release a noului program cu Chalene, Turbo fire Sint curioasa...

Nici eu nu mai am chef de stat in fata computerului...vara, soare, aer curat afara
Alerg si fac sport in continuare cu ce/ cine nimeresc. Nu tin o dieta anume, am grija doar la cantitati. Vara e ispita mare cu inghetata, noroc ca nu sint fan...

Ieri am fost sa vad "Sex And The City"...Xio cum ti s-a parut? Mie mi-a placut, ii dau cam 4 stars (din 5)...citeva faze au fost mortale...ce meserias era "seicul" Samanthei!!
Nu zic mai multe ca sa nu sparg balonul pt cele ce nu l-au vazut inca si intentioneaza.
Eram curioasa sa-l vad pentru ca auzisem persoane ultragiate cum ca filmul e rasist Deloc! Cam asta e realitatea cu musulmancele. Ce tare a fost faza cu Samantha spre final!

Gata, ma duc in treburile personale: pun o paiine multigrain la breadmaker si ma orientez spre ceva miscare.

Conchita, Deus, Caro, Ema si tot grupul care acum e mare

L-am vazut cand a aparut Ca nu aveam rabdare sa mai astept si mi-a placut f tar.
Bine , putin cam exagerate tinutele , adica nu mergi sa calaresti camile cu tocuri si sandale care mai de care , cum aveau ele la tinutele de schimb aduse de Charlote.
In rest... cred ca o armata de stilisti au participat la filmul asta , m-a innbeunit balustrada de la nunta de gay , rohia lui Carrie cand s-a intalnit cu Aidan (asa vreau si euuuuuu ) samd.

Si dintre barbati m-a facut sa salivez abundent Nicky ala de la nunta. Prietenlor mele le-a placut mai mult de Richard ala .

A , faza de la karaoke a fost dementiala

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Io acum am terminat un total body plus si fug la un dus, caci curg la propriu. Apoi la recuperat copil si apoi voi iesi cu prietenii in oras....n-am mai fost de nu mai stiu cand. I feel shy

Hannen, glumeam cu nu te supara.

Florina si Elise (9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

gata sportul meu
Max interval circuit 1 ora si inca 30 de minute umeri cu Chalene (lucrat cu 5 kg ca altfel nu se mai poate)

Allure zici tu ca am eu ceva cu fundul meu:-))..pai daca nu ar fi putin lasat si nu ar avea celulita nu as avea nimic cu el
de maine, desi il urasc pe brazilianul ala, reincepem iar butt liftul ca nu mai tine gluma

I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=tWNZs4ty-YI&feature=fvw

me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24

Mergi la inceput