Pufuleti de ianuarie-februarie 2010 (73)
Raspunsuri - Pagina 9
mamidepuiuti spune:
ale1212xa ce frumosi sunteti voi!... si marineru' si mami si tati sa va fie cu noroc botezul si nunta!
bea multam ,mama,de poze...macar am vazut unde merge azi fiimiu cel mare...... gradina botanica din jibou
btw: voua va sta foarte bine si cu fetita!
dastefa,tare mult mi-au placut pozele voastre... are mami fete harnicute si zambitoare!... cu ce ai tuns-o pe mirunica? foarfeca sau aparat? a stat? ca si eu am un pletos in dotare si ma ia cu groaza... iar amintirile cu radu la tuns sunt: urlat pana la voma!
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela neatzaaaaaaaaaaaaaa sarumana de cofe andre lina...mare minune sa te vad la vremea asta pe net... io raportez esesc total.... baitza..papa..incheiat cu un biberon de lapte praf..a baut cam 120 ml. adormit la 9.30....trazit la 12.15....papat tt + cam 100 ml lapte de-al meu...rezul;tatul trezit din ora in ora...sunt varzaaaa..nu mai stiu cum sa procedez...sa dormim mai bine si eu si el.... azi iar facultate..nici nu stiu cum sa fac...vine o tanti, aia de calca..dar n8u stiu ce lapte am..ca m-a tzatzait toata noaptea...off...dar...ne facem noi mari . aseara l-am cntarit si avea 7450 adica ..a luat 650 gr luna 5....zi c eu ca e ok...nu? Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul... |
ce bine creste jiji ptiu sa nu-l deochi!
galbena ma fac de ciuda ca al meu zici ca bea apa de la robinet,asa "mult" pune pe el... vreo 250 gr in luna 5 ... el nu stie ca baietii tre' sa fie mai voinici...nu fotomodele ca fetele...
asa creste Alex
cristies spune:
Neata gagici.
Eu sunt treaza de la 6. Si nu din cauza puiului.
Decenuela si alte fete tzocaite noaptea... n-or fi mai odihniti si voi de somn le dati doar papa cand mai bine le-ati da jucarii?
Zic si eu ca v-am auzit cand era cu intalneala ca dorm pana tarziu dimineata si mai dorm si la pranz.
Mamidepuiuti nici al meu n-a luat mai mult de 300g dar nu ma agit deocamdata.
catalutza81 spune:
Andre_lina eu zic asa:
1. borcanase, ca ar trebui sa pleci si cu sterilizator dupa tine ca sa fierbi vase si alte alea...nu cred ca ai chef. Eu sunt contra borcanase din principiu, dar nu cred ca Irina ar muri daca ar manca 10 zile de la borcanas... nu ai vreo farmacista cu care sa te intelegi bine? Ca eu pe ele le intreb de care sa iau (nu borcane ci div produse, dar cred ca e la fel si la borcane...)
2. deci exclus blender....tati dc vrea blender sa ii zici ca tu nu dai la bleder, ca va trebui sa il fol el...sa vezi ca ii trece. Al meu a zis ca sa o culcam pe Irina in patut (pana acum dormea in landou si o plimbam prin toata casa dupa noi ). I s-a pupazat lui ca e suficient de mare sa doarma in patut...numai ca Irina nefiind obisnuita cu atata spatiu da din maini si se trezeste...daca se trezeste vrea sa manance si uite asa ca fata mea mananca din 2 in 2 ore noaptea de ma omoara...asa ca am aplicat tactica mulsului si i-am zis ca la noapte se duce el la ea si nu cu bibe ca se obisnuieste ci cu ...linguritza...stii cum s-a potolit cu patutul????
3. exista suporturi pt cada mare, am vazut pe div site-uri de bblushi, de la 1,5 mil la 4...Noi o sa luam unul ca in we am fost la mare si am urlat de nervi ca a trebuit sa o tin in brate sa o spalam...are 5,41 kg dar la 45 ale mele...asa ca eu zic ca e o investitie buna suportul...
Si o intrebare: cu dormitul cum faci? Iei patut tarc la tine? Ca si eu am aceeasi problema...am patut de lemn si nu ma pot hot de care sa cumpar (aka d'ala tarc pt deplasari).
Cristies, in principiu ar trebui sa poti returna, adik sa anunti sa recall comanda ei direct. Dar depinde de termenii si conditiile de cumparare (se gasesc in josul paginii in general pe orice site de vanzari online) si vezi acolo care e procedura....
mamidepuiuti spune:
la multe lunite:lara,alexandra,david si raul
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui cristies Neata gagici. Eu sunt treaza de la 6. Si nu din cauza puiului. Mamidepuiuti nici al meu n-a luat mai mult de 300g dar nu ma agit deocamdata. _ Povestea unei . Cresc |
neamurile...neamurile...
las ca trece si ziua de azi!
alex avea la vaccin 6200g,alexis peste 7000g,nu?
ma consolez ca-i slab ca ta-su'
asa creste Alex
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui Andre_lina na, ca am ajuns sa dau si cafeaua! deci trezirea dragi mamici, avem ceai cald cu lamaie si cafea espresso si la ibric, si prajiturele sa indulcim ziua asta ploioasa! haideti cu sfaturile de drum!! ============================================================================= Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009) Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! poze - Viata de Patriot |
Neata,
Multumim de tratatie, insa la noi in Ardeal e soare si cer senin!
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 6 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
ale1212xa spune:
neatza fetele
Andre_lina multumim de cafea..sunt un pic obosita desi am dormit ca pasa...o fi de la vreme?
mamidepuiuti, dulcineea_cj multumim de aprecieri.
Sper totusi ca azi sa nu mai ploua asa de rau ca ieri...offf...
Ma duc sa intind o masina de rufe si sa vad ce face gaza in patut ca prea e cuminte
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre
ratusca_mica spune:
Fetele, HELP!!! Nu stie nimeni ce sa fac cu raceala lui Andrei si cu mucisorii din gat? Azi dimineata e mai rau, azi nu il mai scot afara!
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 6 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!