Pufuleti de ianuarie-februarie 2010 (73)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
Andre_lina spune:
da, am licitat, castigat si refuzat, ca ma costa transportul prea mult.. si no problem.
acu' amazon nu stiu cum e
=============================================================================
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dastefa spune:
ruxita am citit din mesajele voastre si credeti-ma ca pt mine acest forum inseamna f mult
si fiecare mesaj mi-a dat cate un pic de curaj de incredere
am pus aici si cateva poze cu fetele
Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
Andre_lina spune:
na, ca am ajuns sa dau si cafeaua!
deci trezirea dragi mamici, avem ceai cald cu lamaie si cafea espresso si la ibric, si prajiturele sa indulcim ziua asta ploioasa!
haideti cu sfaturile de drum!!
=============================================================================
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dandanaG/dandanaG.jpg)
dandanaG spune:
NEATAA! pt cafeluta
este in reluare emisiunea pe kanal d
Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009)
poze
dastefa spune:
si eu care ma gandeam ca dau si eu o intr-o dimineata...n-am fost chiar asa matinala mi-ai luat-o inainte Andre-lina
Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
dandanaG spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dastefa ruxita am citit din mesajele voastre si credeti-ma ca pt mine acest forum inseamna f mult si fiecare mesaj mi-a dat cate un pic de curaj de incredere am pus aici si cateva poze cu fetele Mihaela ![]() ![]() asa creste Daria |
![](olala.gif)
si ce gospodina ai tu acolo
![](icon_smile_big.gif)
ma uitam ce par mult are Miruna si ati si tuns-o?
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
imi plac mult pozele unde sunt amandoua
![](olala.gif)
Dana, mamica de
![](bebic.gif)
poze
Andre_lina spune:
CE NOAPTE... am baut un capucino ieri in asteptarea pasaportului si am adormit pe la 2... patritotul era fresh pe la 6.30 oof...
cu ochisorii am tot citit aseara, am luat forumul la puricat.
medicamentul era nettacine, in doza unica.
M-am hot sa fac 7 zile cu tobrex, dar cu o rigurozitate 100%. L-am spalat pe fata si pe ochi efectiv cu gel de-al lui, fara lacrimi si l-am sters prin tamponare cu un prosop calcat. E singura data cand se curata ochii perfect, fara sa ii frec cu feshele sterile ce ii irita zilnic pleoapele. Am administrat tobrex, acum a supt putin si s-a culcat.
Cand se trezeste, repet figura cu spalat, si ii pun ser.
Tobrex pun la 4 ore.
oooof sper sa scapam. Imi vine sa umblu cu manusi. Am interzis tuturor sa il m pupe pe fatza/maini. GATA !
tb sa pari putin paranoia ca sa te ia lumea in seama in ziua de azi.
tendinta oamenilor de a pupa copiii pe manutze ma baga-n sperieti. MANA, PE CARE O DUCE LA GURA, LA OCHI, LA NAS.. ooooooooooof. scuzati paharul varsat asa matinal.
dandanaG spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andre_lina CE NOAPTE... am baut un capucino ieri in asteptarea pasaportului si am adormit pe la 2... patritotul era fresh pe la 6.30 oof... cu ochisorii am tot citit aseara, am luat forumul la puricat. medicamentul era nettacine, in doza unica. M-am hot sa fac 7 zile cu tobrex, dar cu o rigurozitate 100%. L-am spalat pe fata si pe ochi efectiv cu gel de-al lui, fara lacrimi si l-am sters prin tamponare cu un prosop calcat. E singura data cand se curata ochii perfect, fara sa ii frec cu feshele sterile ce ii irita zilnic pleoapele. Am administrat tobrex, acum a supt putin si s-a culcat. Cand se trezeste, repet figura cu spalat, si ii pun ser. Tobrex pun la 4 ore. oooof sper sa scapam. Imi vine sa umblu cu manusi. Am interzis tuturor sa il m pupe pe fatza/maini. GATA ! tb sa pari putin paranoia ca sa te ia lumea in seama in ziua de azi. tendinta oamenilor de a pupa copiii pe manutze ma baga-n sperieti. MANA, PE CARE O DUCE LA GURA, LA OCHI, LA NAS.. ooooooooooof. scuzati paharul varsat asa matinal. ![]() Andreea, ![]() ![]() Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! poze - Viata de Patriot |
si eu aceeasi paranoia
mi-e jena insa sa le zic bunicilor sau matusilor
si asa cica sunt exagerata
![](bang.gif)
saptamana trecuta m-a si oprit o tanti tinerica in carrefour sa-l pupe pe Dragos
![](bang.gif)
![](bang.gif)
la pupat pe manuta
![](alcool.gif)
si ce sa-i mai zic.............
nu isi dau seama si nici nu gandesc
Dana, mamica de
![](bebic.gif)
poze
mamidepuiuti spune:
neata fetele,multam de cafea andre_lina
in concediu ti-as recomanda borcanase...cand am facut in germ mancare prima data ,in loc de supa a iesit ceiut de pui ... o sa-mi lipseasca tare mult legumele si fructele noastre
o singura data am nimerit caise si pepene verde sa aibe gust pe care sa le mananc cu placere
in rest,am avut impresia ca pap plastic/carton ud/nimic,desi sunt foarte aspectuoase
...fructele exotice au acelasi gust pe care il stim ,dar nu stiu daca l-ai diversificat cu banana,kiwi,ananas...poate avocado,ca celelalte sunt alergene [asa stie je ] ... eu acolo mananc mere[un fel de golden
si sunt aduse din italia si acolo si aici,asa ca...
] si citrice[clementine,portocale] si sunt mai ieftine decat la noi
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si
Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/decenuela/decenuela.jpg)
decenuela spune:
neatzaaaaaaaaaaaaaa
sarumana de cofe andre lina...mare minune sa te vad la vremea asta pe net...
io raportez esesc total....
baitza..papa..incheiat cu un biberon de lapte praf..a baut cam 120 ml. adormit la 9.30....trazit la 12.15....papat tt + cam 100 ml lapte de-al meu...rezul;tatul trezit din ora in ora...sunt varzaaaa..nu mai stiu cum sa procedez...sa dormim mai bine si eu si el....
azi iar facultate..nici nu stiu cum sa fac...vine o tanti, aia de calca..dar n8u stiu ce lapte am..ca m-a tzatzait toata noaptea...off...dar...ne facem noi mari . aseara l-am cntarit si avea 7450 adica ..a luat 650 gr luna 5....zi c eu ca e ok...nu?
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...