Pufuleti de ianuarie-februarie 2010 (73)
Raspunsuri - Pagina 16
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariucasara Mamici de baietei heeeeelp. La sfatul pediatrei la baita l-am decalotat pe Sebi, putin cate putin, fara sa trag sau sa fortez. La controlul de 4 luni dr mi-a zis ca e f. bine ca au ramas doar aderente. Aseara la baita cand sa il spal am observat ca se dezlipisera si aderentele si se putea decalota complet, numai ca se acumulase acolo o punguta de smegma putim mai mare decat un bob de mazare. Am curatat usor doar cu apa dar zona a ramas rosie. Ce sa ii fac? Il dau cu o cema ceva? Ce crema? Il las sa se vindece singur? Nu plange cand umblu acolo sau cand face pipi. Eu l-am tamponat cu apa termala la fiecare schimbat de scutec. Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
Ptr rosu la putza noua ne-a dat matusica pediatra unguent Neopreol si Rivanol
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui mariucasara Alexutza Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
cu placere si cik nu e bine sa pui nici un unguent din asta ptr iritatie de scutec la putzica ptr ca au oxid de zinc care usuca si acolo nu treb sa se usuce nimic, treb sa fie asa umed si bine hidratat, singura faza periculoasa dak nu ureti bine putzica e ca poa sa aibe reflux (face pipi si din pipi intra inapoi ....nu-mi explic cum..) si face infectie urinara de aia e esential sa fie totul smooth acolo si sa nu-l tina nimic din eliberarea normala a lu pipi
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
ale1212xa spune:
citat din mesajul lui al3csa Nu v-am zis .. noi papa o masa cu linguritza .. Doamnee e asa de simpatic .. Rumega precum vacutza .. si mai scoate si limba .. plus ca bineinteles baga manutele in gutitza in timpul mesei .. va dati seama ce distractie pe noi .. Imi place de mooor .. masa depraz am inlocuit-o .. cu pireu de morcovi cu orez .. si desert suc de morcovi cu mere si pere .. De maine mi-al luat de la milupa cereale cu porumb si orez pe care am sa le amistec cu supa de morcov, partarnac si radacina de patrunjel.. sunt tare curioasa ce o sa iasa de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! PozePoze noiPovestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis |
si eu am inlocuit masa de pranz cu pireu..o zi de legume..o zi de fructe...suc de fructe ii mai dau dimineata si apoi laptic...
tocmai am terminat sa ii dau pireul de mere si a incept sa maraie asa ca l-am luat din carut(ca acolo serveste pranzul cu lingurita) sa il pun pe canapea langa mine...a adormit cum l-am pus pe piept offf e un scump si jumatate..il transfer in patut..sper sa nu se trezeasca
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre
ale1212xa spune:
citat din mesajul lui mariucasara Mamici de baietei heeeeelp. La sfatul pediatrei la baita l-am decalotat pe Sebi, putin cate putin, fara sa trag sau sa fortez. La controlul de 4 luni dr mi-a zis ca e f. bine ca au ramas doar aderente. Aseara la baita cand sa il spal am observat ca se dezlipisera si aderentele si se putea decalota complet, numai ca se acumulase acolo o punguta de smegma putim mai mare decat un bob de mazare. Am curatat usor doar cu apa dar zona a ramas rosie. Ce sa ii fac? Il dau cu o cema ceva? Ce crema? Il las sa se vindece singur? Nu plange cand umblu acolo sau cand face pipi. Eu l-am tamponat cu apa termala la fiecare schimbat de scutec. Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
de subiectul asta s-a ocupat tati in totalitate..mie mi se facea rau numai cand imi arata pediatrul ce trebuie facut..asa ca la fiecare baita cat il spal eu pe cap tati se ocupa de problema. Zice ca e decalotat complet si sincer eu nu am vazut sa fie rosu sau sa ii curga sange. O sa ma uit diseara mai atent sa vad ce si cum arata pe acolo
pozele noastre
ale1212xa spune:
s-a trezit, s-a intors pe burta si priveste indelung la un abtipild pe care il are lipit pe patut...dar nu zice nimic..momentan
pozele noastre
miremia spune:
citat din mesajul lui ale1212xa s-a trezit, s-a intors pe burta si priveste indelung la un abtipild pe care il are lipit pe patut...dar nu zice nimic..momentan ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric pozele noastre |
Hai inca 1 mesaj sa primesti si tu steluta.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg
dulcineea_cj spune:
citat din mesajul lui mariucasara Alexutza Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
Si eu stiu ca Rivanolul e bun
NEATA la amiaza !
raportez bb marait si mama zombie din cauza de bebe care trage de tzitzi toata noaptea Si chiar trage,nu se alinta Oare nu exista nici o solutie sa doarma si bb meu mai mult de 2 0re /noapte neintrerupt ?kk face mult mai putin de cand eu nu mai papa fructe si cred ca si Enterolul l-a ajutat Dar eu sunt constipata Azi dimineata am crezut ca nasc Eu f rar sunt constipata E groaznicAm papat un Kiwi dimineata ca sa imi rezolv si eu tbSper sa nu aibe iar diaree
cea mai fericita mamica :)
ale1212xa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Hai inca 1 mesaj sa primesti si tu steluta. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 9 kg |
eheeee
nici nu am observat....atunci sa fie MESAJUL CU NUMARUL 500
pozele noastre
mariucasara spune:
Si cum am promis ca trec AMR atunci cand va fii un nr format dintr-o singura cifra (ignoram virgula) am pus AMR la semnatura.
Mamica de Sara si Sebi
AMR 8.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......