Prietene la bine si la greu - 20

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

salut mamici
o sa incerc sa fac si eu o placintica...noi am fost ieri la Iasi, in vizita la nasii Sabinei si pt prima data printesa a fost cumintica pe drum si la dus si la intors... a descoperit pisica nasilor (o persana frumoasa alba) si s-a tot intins dupa ea pana a reusit sa o traga de coada si sa primeasca un "scuipat de pisica" de toata frumusetea

am luat si babycook-ul dupa noi, a papat fetita si fructele si legumele...cam 150g la o masa, din punctul asta de vedere sunt o fericita, Sabi papa orice...oare are ceva daca ii dau multe fructe la o singura masa? adica eu nu combin 2-3 fructe...pun cate putin din toate: mar,para,avocado, banana, piersica... toate la blenduit si iese papa bun

acum: Davin, Iulian si Davin...Miany, Monis si Dana.n sa va traiasca micutii barbati

am vizionat filmulete cu Bubu si Annabelle si m-am distrat de numa' ... sunt amandoi niste scumpi

Cuscri merg in continuare la stomatolog si mai am de lucrat o gramada... am 6 sau 7 sedinte si a lucrat 2 dinti si o masea...e migalos tare...pe de o parte e bine, face treaba buna dar ia si banul pe masura

Andre daca e cum spun Diana si Stephy, inseamna ca mai trebuie tinuta sub control febra o zi si gata, scapati apoi...sanatate multa dragutelor, imi pare tare rau ca trebuie sa treceti acum prin asa ceva ...va pup

Dana.n imi inchipui ce bucurie e la voi in casa...Davidutul zice si mama si tata...sa-ti povestesc de niste prieteni care au un copilas de un anisor si ceva si daca se trezeste noaptea, pe cel pe care-l striga, ala trebuie sa se ridice si sa mearga la copil...cand il aud ca se foieste incep sa se roage amandoi sa il strige pe celalalt ... daca pustiul striga tata, mama rasufla usurata iar tata se ridica din pat

Licuriciule asa rau imi pare sa aud ca aveti probleme cu banutii...imi inchipui ce stres poate sa fie din cauza ratelor la apartament...of, hai ca o sa va reveniti, cat despre rechinasa, dragostea voastra e cel mai frumos cadou de 1 iunie...pupam fetele

Krelia e o interventie minora sau e ceva serios? oricum ar fi, recuperare rapida

Lavi felicitari pt examene si pt Rares care se dezvolta frumos...pana la urma la Bicaz mai veniti?

Laura-Andreea si Ramonik aveti niste fete lungute, nu-fi-de-deochi...eu habar n-am ce greutate si inaltime are Sabina...nu am mai fost la medicul de familie de la vaccinul de 4 luni...vad ca de asta de 6 luni a uitat...maine facem 7 luni si vaccinul nu l-am facut , dar nici nu zice nimic doctorita asta, sa stiu si eu , il cumpar, il astept...of of

Lumi a trecut week-end-ul intr'adevar ... umblu prin Iasi...m-am gandit la voi

Ionela deja pleaca tati? ... pai abia ce v-ati obisnuit cu el ..offf... si saracutul Mihnea e cu gingiutele crapate...vrem sa vedem pozici de la munte

am vazut si iepurasul peticit al Dianei si chiar mi-a placut cum a iesit costumasul...il prinde bine pe Vladut rolul de iepuras

Alinus felicitari pt al doilea dintisor si pt ma-ma

Ralu_seby ce frumos spune Mateiutu' da-da-dei-dei ...Sabina l-a ascultat si se hilizea la monitor

atat am reusit sa coc...eu va pup pe toate si nu va suparati ca nu v-am raspuns chiar la fiecare in parte dar zgatiuta mea mica se agata de mine si ma trage de haine sa o iau in brate si sa ma joc cu ea

ps: am vazut ca Iulian a plecat la plimbare ... asta e surpriza pt mami, asa, cadou de 7 lunite

gata, fug, ne auzim...pupi

_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard Andre,stiu ca numai de sfaturi de solutii bio nu iti rde,dar indraznesc sa te intreb(poate dupa ce ii trece Chiarei,vei avea timp sa raspunzi),pt muste si tantari ai vreo solutie? Imi cer scuze daca ai mai zis si eu nu am fost pe faza....
Am mai zis da' mai zic ca nu ma costa nimic si dau orice sa ma gandesc 10 secunde la altceva decat la copila arzanda. Pentru muste tai niste felii de lamaie in care infigi cuisoare, iar pentru tantari amesteci intr-o sticluta de spray apa si cateva picaturi de tea tree, cu care pulverizezi casa de cateva ori pe zi. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Dozz - la cat mergi la concert? eu nu stiu cum o sa fac cu papa copilului, sper sa-mi vina vreo idee pana diseara

Stephy - ma duc la concert ca sa mai studieze tati cum se canta de fapt

Na_bo - imi pare rau de asa experienta

cam atat, plec la treaba...

cinste la toata lumea si o cafea mare pt Lylyana, macar virtuala

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

'elo girlies

La Multi Ani frumosi si sanatosi si din partea noastra, sarbatoritilor de astazi!

Ma doare capul ingrozitor..de azi dimineata....trebuie musai sa iau un pastil ....ca acu' se trezeste teroristul si ma ia de noua .
Am trecut si noi la "nivelul" paturica pe jos....si el o ia la plimbare, daca nu sunt atenta. Ma gandesc sa caut niste perne gen suluri, pe la Ikea...oare s-or gasi?

Cu mutatul, cred ca vom incepe cam in doua saptamani..inca nu stiu sigur (da, se muta la casa)
Cu operatia mea, nu e ceva foarte grav....doar un lipom (cred eu)...sper ca la biopsie sa iasa tot benign...si inca nu am vorbit nici cu dr.....deci, si asta e in stand-by.
Eu v-am zis asa.....ca "planuri de viitor"..ca sa stiti de mine

Magicul iaurt a fost de la Covalact.....a fost un soc si pt mine sa vad ca l-a papat pe tot (cred ca daca i-as mai fi dat nu ar fi spus nu )....in rest, i-am mai dat pana acum de la Milli si Campina. (oare n-ar trebui sa ne oprim la o singura marca...sa nu zapacim stomacelul?)
Ce bine ar fi daca si legumele le-ar papa la fel. Ieri manca si se foia, se foia si maraia...si totusi deschidea gurita. Dar pana la urma a papat. Incet-incet, ne obisnuim, nu-i asa?

Nu mai poci, gata....merg la sertaru' cu "mecamente" ca-mi plesneste capul..si poate pana se trezeste Rares, vegetez si eu...un pic. Nu mai mult

Pupezuri dragi la voi! BRB

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

k sau fetele care mai dati iaurtel la bebelusi....se da simplu sau combinat cu ceva (cereale)?

se introduce dupa carnita?

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Ielou,
Ceea ce urmeaza este povestea domnului goe reloaded.

Stiind ca Matei are o tona de atractii fluturandu-i sub nas, atractii numite si in cazul nostru ETiCHETE, si nu de orice fel ci unele de la Ikea, letopisete atarnate si la boabele de piper, asadar niste Guliveri in tara etichetelor, ma pregateaz sa supizez si il vad pe Matei ca suge coltul micului covor, pentru ca si el iese din perimetru, firesc. A trebuit sa folosesc un 'NUUU', covorul asta nu e pregatit pentru degustare!!!.

Il iau in brate si vad ca Ancutza scrisese mesajul in engleza.
Dau scroll,la fel si Andre si K. Dubios, imi zic ,luptandu-ma cu Mateiutz pe tastatura. Ei bine, a invins, a aplicat din taste un google translate pe care va invit sa il savurati in cele ce urmeaza:

Citat:

hello moms
I will try to make myself a pie ... we were yesterday in Iasi, visiting sponsors and Sabine for the first time the princess has been quietly on the road and back led to ... godparents found cat (a beautiful white Persian) and spread all about her until she managed to grab the tail and get a "cat spit" splendid

I got the site babycook after us, and fruits and vegetables papat girl ... about 150g at a table, from this point of view are a happy, Sabi Pope if any ... really has something to give more fruit one meal? I do not combine fruit that is 2-3 ... bring a little of everything: apple, pear, avocado, banana, peach ... all the good Pope blenduit and exits

now: Davin, Davin Julian and...Miany, Dana.n Monis and his men will live babies

I watched movies with Bubu and Annabelle and I had fun just '... some are both expensive

Fathers still go to the dentist and I have to work a lot ... I have six or seven sessions and worked two teeth and a mass ... is painstakingly hard ... on one hand is good, do good work but take the money and as

Andre is as if Diana and Stephy said, means that more must be kept under control fever one day and ready, then drop ... more dragutelor health, I'm so sorry you have to go through it now ... will kiss

Dana.n imagine what joy it is to you in the house ... Davidutul say mother and father ... to tell you about some friends who have a baby of one year old and if something wakes up at night, on the one he cried, ALA must rise and go to the child ... when you hear that is both foieste prayed to him shouting on the other ... if the kid crying father, mother and father are relieved of bed

Licuriciule I'm so sorry to hear that you have problems with banutii ... imagine what stress can be due to the flat rates ... oh, come as you come back, how about rechinasa, your love is the best gift June 1 ... pupam girls

Krelia is a minor surgery or something serious? Anyway, quick recovery

Lavi congratulations for exams and for Rares that grow well ... eventually arrived at Bicaz?

Laura-Andreea and Ramonik girls have some lingering, not-as-of-evil eye ... I have no idea what weight and height is Sabina ... I have never been to a family doctor from vaccine for four months .. . see this for six months as of tomorrow we forget ... 7 months and I did not vaccine, but do not say anything that doctor, and I know, you buy, you expect ... of of

Worlds of the past weekend's intr'adevar ... Iasi walking through ... I thought I

Ionela already go daddy? ... Well just what you are used to it .. offf ... Mihnea My poor and cracked it with gingiutele ... we want to see the mountain pozici

I saw the rabbit patched Diana and I really liked as well out costumasul ... you catch the bunny Vlad role

Alinus second denticle and congratulations for me for me

Ralu_seby say how beautiful Mateiutu 'da-da-dei-dei ... Sabina to listen and to monitor hilizea

I managed to bake ... so I will kiss it all and do not get mad that I did not even reply to each one but my little zgatiuta cling to me and pulled me clothes and take her in his arms to play her

PS: I saw that Julian went for a walk ... this is a surprise for Mommy, you, gift lunite 7

ready, run, we hear ... kissz

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Gabi, eu i-am dat prima oara combinat cu fructe....apoi, dupa ce m-am desteptat si am intele cum e cu fructele astea ...am zis, hai sa incerc sa il dau gol. Si deocamdata "ptiu-ptiu" vad ca merge

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

k sau fetele care mai dati iaurtel la bebelusi....se da simplu sau combinat cu ceva (cereale)?

se introduce dupa carnita?

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Coque, LOOOOL......asadar, nasii Sabinei sunt sponsorii?..genial!!

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

gabitza, eu i-am dat iaurtul simplu, inainte de carnita, pe care oricum nu o mananca. iaurt ii dau d-ala bio, la campina, milli si multe altele am citit ca are lp

K, un pupez inapoi sa-ti treaca durerea

Monis, multu de cafea

I-am luat pt pranz legume+curcan de la nestle, sa vad daca asa mananca...a deschis gura de 3 ori cu multe strambaturi, concluzia... cahhh

Lumi, pan' la urma m-am hotarat sa nu mergem, tati o sa aiba nevoie de odihna ca munceste, si toti 3 in aceeasi camera nu se poate intampla asa ceva. inca nu ne-am luat nici patut plimbaretz...

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Coque da' ce engleza de balta am

_
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

asta cu deochiul mi se pare cea mai tare

Citat:

Laura-Andreea and Ramonik girls have some lingering, not-as-of-evil eye ... I have no idea what weight and height is Sabina ... I have never been to a family doctor from vaccine for four months .. . see this for six months as of tomorrow we forget ... 7 months and I did not vaccine, but do not say anything that doctor, and I know, you buy, you expect ... of of

_
Fulgusorul meu iubit

Mergi la inceput