Prietene la bine si la greu - 20
Raspunsuri - Pagina 8
laviniablaga spune:
Neatza fetele mele dragi!
Asa-i ca v-a fost dor de mine?
Si mie de voi, insa din pacate am avut in ultimele saptamani o stare foarte proasta atat fizic cat si psihic si nu am gasit nimic interesant de spus, insa cu greu am reusit si eu sa ies din butoi si sa va scriu.
Spre rusinea mea, nici de tinut pasul cu cititul nu am tinut, de fapt...calculatorul mi-a provocat repulsie...insa promit sa recuperez din urma.
Acum eu sunt mai bine.
Rares creste si e pe zi ce trece mai acaparator...chiar ca nu ma lasa sa fac nimic atunci cand e treaz.
Cu diversificarea mergem bine...inca nu i-am dat carnita...dar...nici nu ma grabesc...
Am fost si la medic...are 8100 grame si 70 cm...medicul a spus ca e in regula si ca se dezvolta frumos...
Am ajuns si noi la performanta de a sta singurei, fara sa ne balansam...in fundulet...si vrem sa stam foarte mult in picioare si sa mergem...sotul ma preseaza sa ii cumparam premergator dar eu ma opun cu desavarsire si caut alte solutii...
De dormit doarme bine si noaptea...se trezeste la tzitzi...dar nu ma mai tine pana la 12.00 seara treaza...acum adoarme pe la 10.00 si se trezeste definitiv la 7!
Mai greu e cu adormitul ziua..trage cate o repriza zdravana de plans...dar pana la urma adoarme in suspine....si cand se trezeste e fericit si cu chef de joaca...
De povestit...a ramas la tatatatatata...buffffffff.......vuffffffff....ghe....ghi....bubu...
mama-nu cred ca va spune prea curand...
Va pup pe toate...dar si pe bebei...urez sarbatoritilor zilei dar si sarbatoritilor zileleor trecute....si va promit sa recuperez...
A....am dat si examenele...le-am luat...pe toate...sunt o fericita!
Lumi_Richard spune:
La cat mai multe lunite David,Iulian si David!
Sa fiti santosi,sa ne cresteti mari,ca frumosi sunteti!
Monis,Dozz,distractie placuta la concert!
Andre,doamne,e ingrozitor prin ce treceti! Sper sa se rrezolve si sa nu mai faca febra Chiara,si sa va treaca si voua raceala/piciorul!
Na_bo,nici a mea nu a vomat niciodata,ar fi groaznica o scena ca aia....Doamne ajuta sa fire bine Amalia,si sa nu se mai repete!
Miany,cuscra,ce placere sa te vad activa pe forumache! Hai,mai baga niste poze,ca-i e dor pisicioasei de David!
Ralu,ma bucur ca v-a trecut la toti,sper sa nu mai vii cu vesti din alea....
Si mie imi place mai mult Annabelle
Ancutzica,a trecut we....pe unde umbli?
Alinush,ce ma bucur sa te vad!!! Felicitari pt MAMA,Dragoselul e un istet!
Dymomo,nici o veste???????????
Lauriciu,te imbratisez cu mare drag....stiu cum e sa-ti fie dor de ai tai,am trait atatia ani departe de casa.... Si imi pare rau ca treceti printr-o criza financiara atat de grea,va doresc sa iesiti cat mai repede din ea.
Abia astept sa pregatesc agitatele!
Cu diversificarea,ne taram si noi cu greu....ieri am vazut alta pediatra,m-a incurajat sa ii dau bucati,daca mancarea pasata nu ii place.... Cu iaurturile,vezi si tu la supermarket/magazine de lactate etc,unele iaurturi sunt foarte ok(lapte+ culturi lactice).
Eu am luat iaurt cu lapte de capra de la Covalact,mie mi se pare tare bun(ei nu)-dar fac branzica cu el,si e tare gustoasa(iarasi parerea mea).
Cu alegerea iaurturilor,eu m-am inspirat de la mamicile de Dovlecei( si Muller cica ar fi bun)
Cum a mea le refuza,pt ca nu agreaza gustul acru,am incercat iaurturi cu fructe de la Humana,fara prea mare succes(a mancat max jumatate de iaurt)
Lavi,ti-am dus dorul.....luuunga perioada ta de `blue`....Sper ca esti mai bine si nu ne mai lasi fara vesti despre voi. Ma bucur ca doarme Rareselul mai bine
Felicitari pt examene!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
ralu_seby spune:
Lavi, ma bucur ca ai reaparut!! felicitari pt examene si pt Raresu care a inceput sa doarma!
Ali, te rog, nu ma injura, am vrut sa-ti raspund cu iaurtul si am uitat. Deci cum spuneam, sunt multe fete si chiar medici care il evita, incearca laptele sua iaurtul pe a caror eticheta scrie lapte pasteurizat+culturi... Eu am gazit in hypermarketuri de la Lacteea, Panda parca..am auzit ca ar mai fi recomandat Campina..dar nu stiu ce scrie pe eticheta. In principiu sa aiba cat mai putin lapte praf, ideal deloc si normal..cat mai putine componente.
AM adaugat cateva pozici si 2 filmulete:
pozici
www.youtube.com/watch?v=0Oy6eLYGxJc" target="_blank">da-da-da
www.youtube.com/watch?v=OaoVHy4bagc" target="_blank">in fundulet
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
laura - andreea spune:
Buna ziua (la voi) fete dragi!
La multe lunitze sarbatoritilor, David, David si Iulian si pupici mamicilor
Multumesc din suflet pt comentariile de la pozici, poate ma invrednicesc si eu sa scriu si comentarii. Lumi, nu pot vedea pe "duracell bunny" si nici pozele, nu stiu de ce.
Ralu, , nu e data si nici promisa
Dana, am gasit borcanasele, ai avut dreptate, incerc si eu cu mar sa vedem ce iese, ca cele pe care le-am copt eu au fost acrisoare si nu au fost pe gustul ei.
Am ceva nelamuriri, poate ma lumineaza cineva - este vreo regula in ceea ce priveste analizele de sange? Adica se fac obligatoriu sau cum? Mie nu mi-a spus nimic pediatra de asta.
In legatura cu ecografia de sold, aici se face la scurt timp dupa nastere, se mai face si mai tarziu alta sau in Ro nu este regula asta?
Referitor la cantitatea de legume la o masa, cat se da in medie? In cartea mea scrie 140g cu tot cu carne(20g) insa noi mancam aproape 200g
Uitam, Ramonika, frumos raport de 6 luni, a mea are 73 cm, le facem fotomodele sau doar modele
V-am pupat si ne auzim mai tarziu!
poze
lylyana.ion spune:
Lavi, felicitari pt examene! pupam Raresul cu program normal de somn
Lumi, a vizionat si Alex filmuletul cu pisicuta ta, si bineinteles a acompaniat hipopotamul
Diana, vazut rozalia micuta si reprezentatiile fratiorilor ei mai mari
Laura-andreea, micuta ta e o frumoasa
Ralu, ma bucur ca sunteti mai bine. eu incerc sa ma tin pe pozitii, sa vad cat rezist
Natalia, asa zic si eu, ca de la dinti, dar tot nu se vede nimic Felicitari pt dinctoc nr 2
Alinush, felicitari pt mama
Andre, urmatorlu post sa fie cu vesti bune, dar sa fie repede
Monisu' o cinsteala ceva? te pregatesti de concert ha? Vad ca vine si Dozz. Dixtractie placuta, cum spune Raluci (se vede dintocu?)
K, te asteptam si pe tine cu vesti bune si recuperare grabnica. Sper ca nu-i ceva serios.
acu un : de vineri pana duminica sotul pleaca la Poiana Bv cu un eveniment, sa ne ducem si noi cu el ori ba? Ca nu o sa aiba timp de noi, o sa ne descurcam singurei...si ce fac cu D? s-o las in pom 2 zile? si asa nu merge fantastic...(parca mai intreba cineva chestia asta dar nu mai stiu cine ) astept pareri pam-pam
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
dana n. spune:
Salutare!
Va multumim ptr. urari si uram si noi la randul nostru la cat mai multe lunite lui David si lui Iulian!
Tocmai ce va povesteam ieri ca se mai trezeste doar pe la 5 dimineata ...azi noapte la doua cerea tzitzi.
Andre, off prin ce mai treceti si voi. Va doresc sa se insanatoseasca mai repede Chiara.
Ralu_Seby, David a zis deja mama de vreo 3 saptamani.
Am vazut poze noi cu o dulceata de baiat. Hai ca mai are putin si zice ta-ta.
Lavi, ma bucur sa te revad. Ce bine ca Rares doarme, te odihnesti si tu mai bine.
Felicitari ptr examene.
Miany, pai si al meu tot dupa tzitzi adoarme. Pana nu primeste el si putin lapticut nu face nani.
Astept sa se trezeasca mandrul sa tragem o sedinta foto...asa de 7 luni.
------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)
Albume foto
dana n. spune:
Laura-andreea din pacate nici eu nu reusesc sa vad filmuletul postat de Lumi.
David tot cam 200 gr mananca la o masa. Cateodata am impresia ca ar mai vrea...dar nu ii dau eu mai mult.
De analize la sange nici noua nu ni s-a zis nimic.
------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)
Albume foto
monis5 spune:
fetelor, linistea de pana acum pare ca ia sfarsit . la noi cel putin a luat deja, pentru ca azi, dupa 2 minute cat am lipsit din camera, l-am gasit pe Iulian prin mijlocul casei . Am facut si un filmulet, sper sa-l pun mai pe seara
all
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
Lumi_Richard spune:
Ralu,si eu am auzit ca Panda ar fi bun.
Asa este,iaurtul trebuie sa aiba cat mai putine componente.
Laura Andreea,nu cred ca analizele de sange sunt obligatorii...Am mai vb cu o pediatra ieri,a spus ca Annabelle pare putin palida,dar in mare i se pare a fi un copil sanatos,deci ea nu crede ca trebuie chinuit copilul cu analize,doar daca vreau eu neaparat.
Sfatul ei a fost sa asteptam pana prin toamna,oricum evolutia fetei a fost excelenta.
Cu filmuletul...nu stiu de ce nu-l puteti vedea.
Lylyana,am un filmulet cu Annabelle `vorbind` cu Alex
Daca vreti neaparat sa mergeti cu tai,de ce nu incerci borcanasele?
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
Lumi_Richard spune:
Monis,`welcome in the club`!
Asa face si Annabelle.De asta si intrebam disperata de solutii de curatat bio. Astazi am spalat pe jos cu `Mr. Proper`,apoi am mai spalat o data cu apa+otet+bicarbonat+spirt,si am periat si covorul cu aceeasi solutie.
Andre,stiu ca numai de sfaturi de solutii bio nu iti rde,dar indraznesc sa te intreb(poate dupa ce ii trece Chiarei,vei avea timp sa raspunzi),pt muste si tantari ai vreo solutie?
Imi cer scuze daca ai mai zis si eu nu am fost pe faza....
Shtefy,cum mai e manuta?
Mahatma Ghandi