Prietene la bine si la greu - 20
Raspunsuri - Pagina 7
laurairina13 spune:
Niatza!
Multam fetili de dusu cu apa calaie referitor la greutate, si mai ales Di, ca mi-ai atras atentia ca intradevar papica de o papa ea nu e asa grasa si bunutza precum ii laptele, de aia mandra mea nu a luat in greutate..ii pria lapticu mai bine. Asta e.
Cat priveste datu lapticului inainte de papica imi e tare frica ca facem un pas mare inapoi in D. cum ziceai tu ca ai patit cu Vlad. Prefer deocamdata sa o vad ca imi papa cat de cat fructele si legumele, destul ca ma enervez ca stau o gramada sa o prostesc sa lipaie la ele. Ai dreptate cu alaptatul, eu in schimb nu prea ma vad alaptand pana la 2 ani, probabil pana la un an si ceva..mai ales ca vrem un bb2, si o sa se cam suprapuna perioadele, cel putin asa sper No, vorba ta acu fiecare face cum crede , important e sa stie toate variantele.
Stiu ca se vorbea de perioada de hop, cele 8 luni, cand putem da si gluten si alte alea..Deci dupa 8 luni pot sa dau si un biscuite la fata?si daca da, de care??care are cele mai putine balarii, exceptand aia de bebei care is scumpi sa mori cu inima, si sincer nu ma tin buzunarele sa cumpar de aia..
Di, am vazut iepurila peticitu, foarte foarte simpatic, chiar ai maini de aur, si rabdare muulta! Ce urmeaza sa mai mesteresti?Am vazut si pe printesa mica si roz, care dupa cum si zici e tare cumincioara, bravo ei, are timp sa se zvapaie ca fratiorii ei!
Lumi, am vazut-o pe Annabelle, ce marisoara e, si ce lunguta!! adica se vede clar diferenta de o luna intre ea si fiimea.Si ce hazlie e ea cum statea pe vf piciorutelor si dansa, nu mai zic ca parca e un duracel Da nu am putut sa nu observ si o mami gazela acoloBravo !
De fapt bravo voua celor ce sunteti la diete, faceti sport , meritati toate laudele!!
de mine..nu mai zic nic..Tot imi caut scuze, si navalesc in dulciuri si alte prostii
Kreliutz, bafta la spital, sa revii cu forte proaspete aici! si zici ca ai tai se muta? se muta la casa, sa ai unde duce albastrelu la aer curat si floricele in fata casei?
Eu doar ce am vb cu mama si imi povestea ca incep sa infloreasca trandafirii pe aleea din curte, incep sa se coace ciresele in copacul din gradinita casei, off asa m-as duce acasa...Sa mai zic ca nu ne permitem un drum pana acasa, ca suntem in gaura mare, de ne bate gandu sa vindem masina sa avem cu ce plati ratele la apartament? [:-(] , nu mai zic..asa e cu liber profesionistii care nu au nic sigur de la o luna la alta..Asta e daca ne-am intins cat nu ne-a tinut plapuma..
Asa deci, care era iaurtelu bun de cumparat pt prunci?ca ma gandesc sa ii dau si eu.. Monis, noi nu avem raion bio, deci la mine pica varianta asta..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
shtephy spune:
Niata dragelor!
Intru un pic sa va salut ,nu pot raspunde la nimic dar stiu ca nu e cu suparare.
M-am gandit mult la Chiara si Andre ,va doresc sanatate multa ,sper sa nu mai revina febra aia urata .Pe mine m-a ferit DD de asa ceva .Dar am vazut la nepotelul meu ,facea numai 39-40 cand a avut roseola infantum si a fost horror vreo 3 zile.Mai ales ca nu stiau ce are pana nu au erupt bubitele. Deuta te pup cu mare drag.
Ma bucur ca micuta Teo e mai bine.Am incercat si eu sa-i dau lui bb fulgi de orez cu LM dar le scuipa cat colo ,deci se pare ca e solidaritate mare intre frati la capitolul asta.Pupici multi familiei frumoase.
Monis eu nu stiu la ce te mai duci tu la concerte cand acasa ai asa un artist.Mi-a placut tare mult cum canta tati si abia astept sa-l aud acompaniat de Santi cel scump.Pupilici.
Raluci m-a uimit micutul Bubu ,e asa de scump ochiosul mic
Lumi si minunea ta e adorabila ,o dansatoare desavarsita
Ralu sper sa va insanatositi repede si tu si tati.
Ramo cum se mai simte Domi?Sanatate multa
K nu inteleg ce ati patit dar ma rog sa fiti bine repede
Cuscri cum sunt dintii?N-ai scapat inca de vizite la dintar?
Va multumesc mult pentru frumoasele urari si laude la pozici .Urez si eu din suflet la multe lunite fulgusorilor ce au mai crescut cu o luna!
gasca
_
Ramona , mamica Stefaniei si a lui Iustin
Poze cu Strumfici
_
Andrecluj spune:
Buna dimineata, dragelor, sa traiasca cei doi David speciali si Santi cel special , sa fie sanatosi, frumosi, destepti, iubiti si fericiti!Va multumesc inca o data pentru ganduri, ma ajuta mult, din pacate aseara Chiara a avut iar aproape 39, azi noapte 39,5, azi dimineata 39,3. Nu pricep, Diana daca m-ai putea ajuta cu o explicatie, cum e posibil ca ieri pe timpul zilei sa nu fi facut febra si acum cum trece efectul supozitorului sa ii sara iar asa? Inseamna cumva ca nu lucreaza antibioticul sau contrariul? Cat as da sa am acum studii si sa ma pricep la fenomene de astea! Sper sa fie mai bine totusi, azi la atia e sarbatoare si e totul inchis, buni e cu un picior umflat si nu poate calca pe el, tati stranuta, pe mami o dor urechile si gatul, e de bine. Va pup mult Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
na_bo spune:
neata fetelor
aseara am experimentat un sentiment tare nasol. din cauza tusei Amalia a vomitat, de a dat din ea tot-tot, scuze detalile. Tare greu e cand se intampla ceva puilor nostri. Acum zic eu ca e mai bine , a mai tusit dimineata pe la 6, de atunci nu, sper sa fie mai bine ca pana dimineata suntem singurele. singurul lucru amuzant, sa zic asa, a fost ca tati a inceput sa stearga pe jos, desi nu-i plac chestiile astea
Am vazut pe BUBU si ALEXA, adorabili
Andre- sa fiti bine cat mai repede,of, febra asta
pup toate fetelesi puiutii bolnaviciosi sa se faca bine cat mai repede
Natalia, fericita de Amalia Maria!!!
Alinus25 spune:
Salutare la toata lumea... va spune o ratacita
Shtephy draga mea, cu scuzele de rigoare ... un brat de si o urare intarziata de LMA si din partea mea, multa fericire si sanatate, crestere mare la nazdravani.
Nu stiu cum s-a facut, dar n-am mai reusit sa intru deloc de cateva zile bune. Ieri am stat la recuperari, dar cand am terminat de citit, n-am mai reusit sa scriu nimic.
Noi suntem bine, a iesit si al doilea dinte si am invatat sa spunem ma-ma. Cu diversificarea stam si noi la fel ca toti... fructe da, legume ba. Interesant ca-i placea tare mult morcovu... acuma azi vreau sa-i dau din nou morcov gol, sa vedem...
Am vazut copii dragalasi, pe Bubu "alergand" dupa telecomenzi si pe Annabelle dansand. Am vizionat si pozicile si-am vazut copilasii superbi de Dianar, iepurasul peticit, ratuisca dansatoare si pe frumoasa adormita (alias Teo).
Danan ce fain ca zice David si ta-ta. Cred ca tati nu-si mai incape-n pene de fericit.
Krelia succes la operatie si spor la mutat parinti.
Andre cum e micuta italianaca? Bravo ca ai reusit sa te tii pe pozitii, de mamica
Monis interesant subiectul acela cu "Parintii nostri" ... intr-adevar noi am fost generatia copiilor agresati fizic... moama ce frica purtam de mama... la un moment dat ne gandeam sa facem schimb de apartamente cu mama, dar eu nu am vrut, nu as mai fi putut locui acolo, am amintiri prea urate
O zi faina
ralu_seby spune:
Neatza!
Ce face fetele?
La Multi Ani David, Santi si David!
Coque, il pupam pe Matei cel-ce-improasca-tot-ce-prinde si il rugam sa ii faca pe plac mamicii si sa pape sa nu se mai ingrijoreze atat
Miany, de vreo 2 zile vad ca esti tare matinala pe forumel...suntem mai bine, cred ca ne-am revenit cu to(n)tii, sper sa nu existe recidive. Pupam Davidutu cu cucui Nu am intalnit pana acum mango cu aroma de petrol
Licuriciu, am vazut pozicile cu rechinasa, care nu mi se pare ca e slaba deloc, ba e o frumoasa si o grasuna si tu la fel de frumoasa..cat despre partea cu banii...intr-adevar e cam nasol, dar cred ca Amalia inca nu stie sa aprecieze cadourile, cred ca nu ai de ce sa-ti faci procese de constiinta.
Dozz, doctorii astia te fac cu capu...tocmai ce-am vazut acum 2-3 zile un reportaj la TV despre dr Burnei, spuneau ca e cam cel mai bun dr ortoped de la noi si el zicea ca nu vrea sa plece din Ro, cu toate ca i s-a oferit un post de conducere la un spital din Anglia parca si un salariu pe an de aprox 1 milion de dolari..dar ca e constient ca dc pleca se pierde toata munca lui de aici..asa ca..aici ramane
Cory, sunt datoare de cinste. Voi cum mai sunteti?
Ancutza, e splendida Sabina, e asa incantata de leagan. Tu cum mai esti cu dintocii?
Lyly, mi se pare mie sau puiul tau suge inca f des noaptea? Duci lipsa de odihna.... si pentru Alexutu sa se dea pe brazda!
Simina, Maya e criminala, n-are niciun stres..in curand va prindem din urma
Dankutza, sa-nteleg ca Pinky ti-a gasit o coarda sensibilaa (ce cinic sunaa)..las ca se face ea mare. Ati ajuns la Baby Expo pana la urma..ca nu-mi amintesc dc ai scris ceva pe tema asta
Kreliutz, azi ne pregatesti o placintica? Ce face Albastrelul? 375 gr iaurt zici? cred ca eu n-am mancat atat iaurt de cand ma stiu
Laviii, draga meaaa, iti duc dorul!!! Ce face Rares?
Lauradi, hai fuguta incoa, lasa mancarea!
Padi si Tina, spor la examenele ramase si la disertatie!! Sa reusiti sa treceti de toate cu brio!
Smaranditza, nah, ce de 1 iunie, v-a facut Timi cadou!!!
Cristinica09, ai iesit din butoi? Ai dat de cap "cinstitei"?
Lili, f tare faza cu taiatul mainilor la bunici, ii povesteam mamei despre faza cu gratarul la bebele de 4 luni si cu gogoasa la Rechinasa si s-a ingrozit. Parintii mei nu au fost adeptii corectiilor fizice, rar ne mai dadea mama cate o palma la fund. Dar atat. Tata niciodata.
Lumi, Anabelle e asa mareeee, si lungaaa si grasunaaa, e mortala cum danseaza. Si mie imi place mai mult cum suna Anabelle
RamoC, voi cum mai sunteti? Soricelul e mare iar poza cu spanacul...m-a terminat
Andreutza, cum a trecut noaptea? La Chiara se poate vorbi de o imbunatatire? Buni a fost pe faza peste noapte?
Monisule, pestisorul tau pe uscat e fenomenal, iar tati f talentat, i-a urmarit cu mare placere
Cristina_boc, sper ca faza cu Andrei si unchiul sa nu se mai repete si tu sa reusesti sa o scoti la capat cu marul
Mitzi, u too, noi am vrea sa mergem la bazin..dar nu e niciunul prin apropriere, plus ca si preturile sunt cam mari. Inca nu am luat o hotarare. Stim insa ca lui Matei ii place tare mult in apa
Raluci, m-am topit dupa Bubu, cata energie are, e un scump!
Dana.n, felicitari pt ta-ta!! Sper sa urmeze repede si ma-ma!
Laura-Andreea, e superba piticoata, mi-au placut mult pozele? E promisa sau o putem curta?
Diana, am vazut pozele de la serbare si filmuletele, eu cred ca i-a venit f bine costumul lui Vlad, a fost tare fain. Buna ideea cu patura suplimentara in patut, ce inseamna experienta
Mami.ilinca, si eu vroiam sa intreb de saltelutele pt patuturile pliante. AS vrea sa cumpar si eu unul..dar in calatorii cred ca salteluta aia de cocos ocupa o gramada de spatiu
Gabitza, multu pt raspunsurile privind salteluta. Pupam si gemelasii!
Monica, nu stiu ce sa-ti zic de colici la varsta asta..stiu ca se mai pot prelungi ca perioada..ar nu stiu daca mai mult de 4-5 luni
Stephy, te cu drag. Ceva progrese cu manuta?
Na_bo, acum a citit si de voi...sper sa fi fost doar o simpla reactie la tuse..si sa nu se mai repete!
Andreutza, am citit si postarea ta.. uff, sunteti toti bolnaviori..febra asta persista si mai e si mare...si totul inchis..cum nu se poate mai bine nici nu stiu cu ce sa te ajut..otet diluat cu apa, inmuiate sosetele in solutie si apoi in picioruse..asta sigur o stii...
Acum incerc sa incarc si eu un filmulet si cateva pozici.
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
Lumi_Richard spune:
Buna dimineata(chiar daca e mai pe la pranz)
Ma bucur ca v-a placut micuta mea "duracell bunny`!
Ehhee,cu numele e complicate,Richard ii spune Alexa,familia mea ii spune Annabelle si eu ii spun si asa,si asa. Dar ca sa se bucure tati cand vede inregistrarea,i-am spus Alexa.
Si culmea,eu am ales numele Alexa,dar imi place mai mult Annabelle,nume ales de tati.
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
Alinus25 spune:
Era sa uit...
pentru cele 7, 8 lunite, David, Iulian si David... waw 8 luni... nu-mi vine sa cred ce a trecut timpu...
na_bo spune:
David, David si Iulian, sa cresteti mari si frumosi
laurici- mie imi ziceau prietenele cu copii mici de biscuitii populari, se vand vrac, acum eu stiu,daca or fi mai buni?
lyly- poate ii ies dintisorii de e asa de agitat
Apropo de asta Ama are si dintisorul pereche de jos
Natalia, fericita de Amalia Maria!!!
DianaR spune:
Iute sa-i raspund lui Andre. Face febra in continuare ptr ca cel mai probabil e o infectie virala, antibioticul nu are efect pe virusi. Ii scade dupa antitermic, cand trece efectul antitermicului iara sare in sus temperatura. La infectiile astea virale febra tine 3 zile in media (1-6 zile, 3 e media) si nu e influentata de antibiotic, doar de antitermice si alte mijloace de scazut febra. Se prea poate sa fie si roseola infantum de care zicea si Stephy, in cazul asta cand ii trece de tot febra ii apar niste bubute ca cele din rubeola.
Pupam Chiara mica.
Revin mai tarziu cand apuc.
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete