Prietene la bine si la greu - 20
Raspunsuri - Pagina 6
miany75 spune:
shtephy,lili legat de poze ,trebuie sa recunosc ca ma fost cam lenesa si nu am reusit sa mai descarc din aparat..mai ales ca laptopul meu e cam plin si nu stiu ce mai incape pe el...sper sa ma mobilizez 'one of these days',poate chiar azi,daca-mi permite timpul..
coque nu sunt cea mai avizata sa-m idau cu parerea ,dar zic si eu...cred ca e mai plauzibila a doua varianta ,cea cu "maturizarea" stomacelului...din experienta mea de pana acum,am constatat ca la inceputul marii D. am experimentat o perioada cu ceva "colici" (sau doar crampe abdominale,nu stiu exact unde sa le incadrez acele manifestari)...so far,nu am avut nici un fel de manifestari alergice la tot ce a papat ...o usoara constipatie ne-a dat tarcoale la un moment dat...
Ionela ,Smara felicitari ptr. fulgusorii !!
Padi spor la treaba!! acus-acus trebuie sa ma mobilizez si eu si ,vb ta, mi-e asa o ciuda ca trebuie sa rapesc dint timpul petrecut cu puiul..
Cristinica eu am introdus carnita inaintea branzicii..
Monis si mie mi-a recomandat pediatra (cea pe care o vizitez din cand in cand,ca dr.de familie e varza,in my opinion) sa pun 1 ml de ulei de masline in pireut...da,david e marisor si papa bine ..are zile si zile...ca tot omul..
P.S.1.galbenusul cu zahar o fi fost pe lista de diversificare a lui fii-su...,m-a intrebat cum il dau...i-am zis fiert ,a ridicat din spranceana ,dar n-a zis nimik...
2.mi-au picat tare bine vb tale vizavi de dimensiuni...teoretic ,noi suntem de aceeasi varsta...cronologic,ba
Raluci e bestiaaaal Bubu!! Ce fain plonjeaza dupa telecomanda!!!acrobatu'lu'mama.
Dana.n. felicitari ptr.ta-ta...
Andre ma bucur din suflet ca sunteti mai bine ..cat despre buni.."it's a one piece of work",vb englezului,dar ce ne-am face fara ele??!!..mi se pare "fair enough" cum ai pus problema..va si va doresc sanatate maximaaa!!!
Licurici si piscotelul meu e indragostit de etichete si de tot ce e mic! E asa de dulce cand se chinuie sa prinda cu degetelele toate nimicurile!!
Andre,Dana si david si-a inlocuit singur masa de seara (18-19)..peste zi mai bea laptic ,cam la o ora dupa masa de fructe,respectiv legume...inainte de a trage un pui de somn....eu zic ca asta e legea firii
Diana ai niste copii absolut adorabili...nu ma mir ca te dai peste cap sa le faci cu manuta ta tot felul de chestii...o merita,iar tu ii meriti..sunt superbi,chiar daca sunt mofturosi la papa!!!
Lumi ce scumpa e Annabelle (sau trebuie sa-i zic Alexa?!)!!! Ce nedumerita e ea cand se termina piesa!!!...imi aminteste de "cineva"
Krelia ce fan iaurtel ai tu acolo!!! multa sanatate si succes la operatie!! te asteptam sa revii cu forte proaspete !!
mami.ilinca si david a pus la un moment dat doar 90gr. in 2 saptamani,dar a recuperat ulterior...la sfarsit de luna ,ma declar multumita de bilant...apetitul e si la noi variabil ,in functie de cat e de obosit si la fel suntem fara rabdare daca momentul nu e optim..legat de patut,nu stiu ce sa zic ...si eu sunt in faza de deliberare
raluci spor la lucrari ,slabit si alte cele!!
monis,lili ce-as fi vrut si eu sa am dilema reglarii secretiei lactate !!!
va si ma duc sa mai trebaluiesc ceva pana se trezeste piscotel!!
P.S Laviiii,Ancutzaaaa pe unde sunteti fetelor?!!!
miany75 spune:
bantui de una singura pe aci..dar mai am o intrebare: am luat acu vreo saptamana un mango si la suprafata ,aproape de coaja avea un gust de petrol,parca...nu e k,nu? ca eu nu m-am dat dupa exotisme pana acum si ma cam pune pe ganduri treaba...
dankutza spune:
Monis imi trimiti si mie PM despre Burnei? Saru'mana.
Poze noi cu Pinky de la 5 luni (nascuta in 09.12.09)
Botezul Cezarei - poze
www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Richard ,gandeste-te ca sunt copilasi de un anisor cu 8.500! |
Cred ca a mea va avea vreo 7,5 poate 8 kg la un an. MA intrebai ce mai face Pinky, cum papa. Asa si asa. Normal ca e mofturoasa la mancare, ca doar asa e trendul pe forum. Papa cu placere para si mango, ca sunt dulci si parfumate si in plus si colorate. Papa ori singure, ori in combinatie. De cate zile, ii pun un pic de cereale in bibe de seara. Dar, tot se mai trezeste noaptea, sa pape. Deci, nu are suficiente cereale in bibe. Noi nu avem inca 6 luni si de aceea nu insist prea tare. Bona stie cum sa-i dea sa manance. Cu mine se rasfata rau. Adica, bona, ii pune lingurita pe limbuta si nu o da la o parte pana nu papa ce e acolo. Binenteles, ca mancarica e si pe bluze si pe babetica si peste tot. Pe mine ma smerchereste. A gasit terenul slab.
Botezul Cezarei - poze
www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet
dankutza spune:
citat din mesajul lui Andrecluj Fetele mele, va pup si va multumesc din inima pentru gandurile bune. E mai bine pitica, a reusit buni sa ii scada febra, ca ma-sa statea si plangea si pleca de langa ea ca n-o putea vedea agonizand in halul ala. Ii bagam un supozitor, il scotea, urmatorul, il scotea, am sunat pediatra, aia tot insista cu supozitoarele, buni a zis ca de data asta face cum ii taie capu' si tare bine a facut. A tinut-o invelita pe copila in cearceafuri ude si cu otet, apoi o invelea in cald si ii punea cartofi peste tot, a durat vreo 2 ore, dar a ajuns la 38 febra. Am reusit apoi sa bag in ea 300 ml de pure, laptele il refuza. Noaptea am stat cu mana pe ea si am mangaiat-o, iar azi dimineata nu ajungea la 38. Antibioticul il scuipa asa ca a trebuit sa alerg sa ii cumpar siringa si i-l dau cu forta. Ei, de data asta de nu era buni nu stiu cum o scoteam la capat, ca in viata mea nu m-am pierdut asa. Sa nu treceti niciodata, da' niciodata prin asa ceva. |
Of, Doamne, prin ce ai trecut! Pup mamica si fetita mult incercate!
Botezul Cezarei - poze
DianaR spune:
Neatza buna.
Monis, intelesesem eu ce zici. Dar gandeste-te. Eu vorbesc din pespectiva cuiva caruia ii e asa drag alaptatul si apropierea pe care ti-o da cu puiul tau incat nu ma vad nici la 2 ani sa-i dau san doar noaptea si dimineata. Si Vlad si Timeea sugeau bine merci si peste zi, poate si din cauza ca nu erau asa mancaciosi. Nu stiu cum ar fi fost daca erau mancaciosi, dar am mai spus eu asta, la Vlad cand am vazut ca spre asta se indreapta (si n-avea decat 6 luni si ceva, la el incepusem la 5 luni diversificarea) m-am dat peste cap sa-l fac sa suga, pentru diversificare asta a insemnat un mare pas inapoi dar nu mi-a pasat.
Andre eu ma refeream mai ales la san, dar sa stii ca si formula e f importanta in primul an. Acum la voi e o perioada mai dificila acum, e bolnavioara si nu accepta lapticul, asta e n-ai ce sa-i faci.
Cristina, da carnita se da inaintea branzicii pentru aportul de fier.
Mami_ilinca noi ceream o patura sau plapuma in plus pe care o puneam peste salteluta patului de voiaj care e mult pea subtire si tare, apoi puneam aleza si cearsaful si dormeau puii f bine asa.
Krelia, wow ce mult iaurtel papa! Si Vlad a fost fan iaurt cand era bebelus, il manca simplu, cu cereale, cu fructe, cu legume, oricum. De fapt asa il pacaleam sa-i dau legumele amestecat cu iaurt. Dar n-a papapt atata la o masa niciodata. Dar nu-i el cel mai bun exemplu.
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
monis5 spune:
neatza
David&David
Lili - sigur sa vor regla lucrurile si cu alaptatul, natura stie
Andre - cum sunteti acuma de dimineata?
Monica - nu stiu sa-ti raspund ca la Iulian nu au aparut de cand era f mititel. ce mai faceti voi? ce faci acolo, cum te-ai acomodat?
Miany - de aia ti-am si zis ca David e ca Iulian la dimensiuni, pentru ca de fapt sunt de aceeasi varsta
Mango are gust de... brad (daca ai mancat vreodata mijlocul unui mugure de brad...) - chiar de petrol nu cred ca e cazul sa aiba gust...
Dankutza - ai PM
Diana - cred ca e legatura clara intre suptul ziua si faptul ca pruncul e mancacios sau nu. Mi-a fost clar ca in zilele in care a mancat f bine, a supt mai putin. Oricum incerc asa cum am vb cu tine, sa-i dau mai intai san si abia mai apoi fructe / legume. Va spun eu ce iese.
Tu cum stii cu aportul de fier / proteine din carne? se da carne zilnic la varsta asta sau la 2 zile?
sa aveti o zi minunatata!
ps: cu cine ma intalnesc diseara la concert?
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
lylyana.ion spune:
Neata!
Am avea nevoie de dar nu am baut niciodata , asa ca imi bag nasu'ntr-o cioco ...Alex s-a frichinit iarasi toata noaptea, a supt cate putin si foarte des, la o juma de ora-o ora...
David, Iulian si David
sa aveti o zi frumoasa!
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
raluci_b spune:
La multi ani fulgusori
Plec la despaduchiat, revin
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
Dozz spune:
citat din mesajul lui monis5 neatza ps: cu cine ma intalnesc diseara la concert? monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) |
cu mine, cu mine! sper sa nu fie nevoie sa ma camuflez sub o imensa pelerina...
Am fost in mare fuga ieri toata ziua, azi ca la fel. Nici nu am apucat sa citesc din urma. Poate reusesc azi, totusi, printre picaturi.
tuturor, sa aveti o zi linistita!