Prietene la bine si la greu - 20
Raspunsuri - Pagina 4
dana n. spune:
Diana ce haios este costumasul...
Cu riscul de a ma repeta...ai niste copii adorabili.
------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)
Albume foto
Lumi_Richard spune:
Fetelor,va las si eu ceva sa vizionati
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Dancing Alexa
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
krelia spune:
Bonsorele!
Sa ma iertati ca sunt intr-un mare butoi far'de chef si far'de motiv....poate...dar sper sa ne revenim curand. Pana una alta, dupa monstruozitatea de piure de legume de la pranz.....acum 1 ora mi-a papat 375 gr. de iaurt.....de vreo 3 zile am inceput sa-i dau iaurtel gol si vad ca nu il refuza (deocamdata....sa speram ca-l va tine mult si bine ) (desi, in ipohondria mea, ma intreb acum..oare nu-i totusi prea mult iaurt?)
L-am cantarit pe Albastrel azi, are 8720gr (cu 70gr mai putin decat saptamana trecuta...cred ca i se trage de la ziua aia cu cifra 3 , dar macar la fazele astea am invatat sa nu ma mai impacientez)
Si tot azi, in timpul iaurtelului, ne-a tinut asa un recital frumu ..."aba-ba-ba-ba"..."da-da-da-da".....si cum ma apropiam cu lingurita, deschidea asa cuminte gurita, ca un scolar ascultator
Am vrut sa raspund apelului facut de Lyl....si sa va trimit cate un bratic si un pup tuturor, mamici dragi, fulgusori bolnaviori, fulgusori sportivi sau fulgusori cantareti si desigur, fulgusora care se serbeaza azi
Ca un info de viitor, mai mult sau mai putin apropiat (inca nu stiu sigur)....voi avea o pauza mai maricica, odata pe motiv de ajutat parintii sa se mute...si a doua oara, de internat in spital pt o mica interventie chirurgicala la un piciorus (de-al meu ).
Pana atunci insa, pup la voi, in mod egal si fara numar [;)..asa cum spuneam mai demult . Dupa cum vedeti, nu ma las cu una-cu doua, invinsa de butoiu' asta....tot incerc si incerc ..chiar daca in seara asta am zis pas la "labarteala"....maine musai sa intru ca sa gust nitzic' de cinste...ca doar avem la sarbatooooriiiiiiti
_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai
Muhammad Ali
mami.ilinca spune:
Bona sera tuturor,
M-am mobilizat sa scriu cate ceva ca sa nu ma dati disparuta.
Pe scurt dra mea refuza sa mai manance fructe,iar eu dupa ce 2 zile m-am dat cu capul de pereti aproape ,azi m-am relaxat si am lasat-o in pace.O sa mai incerc peste cateva zile.Pana la urma nu are ce sa se intample dc nu mananca fructe cateva zile.
In schimb am facut progrese la capitolul branzica. Dupa multe incercari nereusite am ajuns la yami-yami: branza cu cartof piure si branza cu dovlecel(aici m-am inspirat de la mama care face dovlecei umpluti cu branza,f gustosi). La capitolul incercari nereusite cu branzica s-a inscris si amestecul cu fructe(la sfatul pediatrei,de fapt cred ca 99% dintre pedi recomanda asta) si poate mi se pare dar de atunci fructele au devenit cah.
In rest am observat asa:
-a luat f putin in greutate in 2 sapt ,cam 100 g (piticii incearca sa se grupeze dar incerc sa-i alung),asta apropos de ce zicea laurairina
-ii plac piureurile cat mai cremoase,gen consistenta piure de cartofi,sa nu aiba bucatele mici ca imediat refuza sa mai pape.Daca e mai apos piureul iara este cah.
-papa sa fie calduta,cum zicea si monis
-ca sa pape bine trebuie sa fie odihnita,maxim la o ora dupa ce s-a trezit;dc e obosita papa putin si se enerveaza repede,
-dupa ce papa ,cam la 4 ore vrea urmatoarea masa ,daca ii dau mai repede papa mult mai putin.
Acum vine capitolul intrebari:
-pt fetele care ati fost plecate cu bebeii in concediu etc unde i-ati culcat noaptea? cu voi in pat?
-pt cine are patut pliant cum este cu salteluta inclusa,poate dormi pe ea direct sau nu e suficienta(cand cautam patut pt dra, am citit ca trebuia pusa o salteluta de cocos peste cea a patutului)? Noi avem patut de lemn si ma gandeam sa luam unul pliant pt plimbari la munte/mare.
-are ceva dc 3 zile cat suntem la munte papa doar lapte? ma ingrozeste ideea diversificarii la munte....
Andre:of mami tau e un om bun sunt sigura dar stii expresia "gura bate dosul"...sper ca nu te-ai suparat ca am scris asta..Sanatate italiencei mici si dulci.
Monis,Raluci:ce baieti scumpi aveti!
Diana: ce fetita serioasa e Timi , in prima poza cel putin!
Revin mai pe seara cu mai multe randulete si pt celelalte fete.
Pupici pt fiecare mami si pui.
La multi ani pt 1 iunie,tuturor bebeilor!
Ilinca ,buburuza noastra 14.11.2009
:)
Andrecluj spune:
Asa e, cu riscul de a ne repeta, Diana chiar ai o familie superba, iar la Annabelle m-am uitat cred ca de 5 ori, mor de dragul ei cat e de dulce. Hai fetelor ca am facut treaba buna, zau daca nu! Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
raluci_b spune:
Buna seara mamici de copilasi
Lili draga mea nu avem inca cu ce musca, dintii azi au stat cuminti bubu nu a mai urlat a fost de gasca ca de obicei, l-am plimbat pe unde am avut treaba, a lasat la toata lumea cate o amintire cu sfecla
Dana n - pai nu degeaba facuram aceeasi scoala generala Felicitari pt TATA, a zis si bubu sambata DADA si sotul zburda "a zis tata a zis tata" l-am lasat sa se bucure
Lyly - de la auchan e luata broasca si mai are bubu si o albinutza care tot asa canta si merge
Laura - si eu zic ca o ia la trap. Vazut poze
Andre - spune-i la Buna ca si noi o iubim ( Buni Chiara te iubim si ca tine nu gasim. PAM PAM)
Licurici - etichete iamiiiiii si bubu le molfaie. Nu m-am dat dupa cuscra, mai si muncesc intre timp ai am un proiect de-mi mananca urechile, pe langa sali slabiri copil slapat mancat promit sa revin, dar daca vrei din casa zi numa ca acusi scot de sub saltea
Lidia -
Di - spor la deschis gurita, pupam sa treaca mucii. Traiti-ar familia frumoasa
Mami ilinca - nu stie fata sa raspunda vedem ce zic fetele cu iexperineta
Lumi - pupam dansatoarea sefa delicioasa , m-ai lasat cu ochii in soare cu permisele si nepermisele tale
si ca sa nu se mai ia licurici de mine sa dau din casa, am lasat salteaua la pat jos, frate da ce jos mi se pare si incomod, in fine ne-om descurca cumva, de mancat mananca la fel de bine si aceleasi lucruri plus carne, deci ne bagam la pepene galben?
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
Lumi_Richard spune:
Raluci,ti-am trimis email
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
Lumi_Richard spune:
Andre,Lidia,Raluci,ma bucur ca v-a placut.
Raluci,l-am vizionat si eu pe Bubu,e foarte `energetic` si insistent! Intotdeauna sunt atrasi mai mult de obiectele cu care `se joaca` adultii,deci telecomanda si telefonul sunt cele mai tari!
Lauriciu,si a mea e moarta dupa etichete.Jucaria in sine nu e atat de interesanta pe cat e eticheta.
Diana,l-am vazut pe `Iepurasul peticit`,frumoase poze,frumosi copii! Sa-ti spun ca te invidiez pt talentul tau????
Mahatma Ghandi
monis5 spune:
buna seara
Lili - brrrrrr nici nu ma pot gandi la bunicii care aplica scatoalce nepotilor . SI pe mine ma articula mama cand eram mica, dar nici prin cap nu-mi trece ca ar putea ridica palma vreodata la Iulian. Insa cred ca ar fi bine sa ma asigur de lucrul asta, avand o discutie cu ea, ca sa fie clar ce-mi doresc si ce nu....
(aia cu taiatul mainilor e o idee buna , putem sa adaugam si o )
Fetele cu greutatea, eu ma mai intalnesc in parc cu o mamica de fetita care la jumatea lui mai face 1 an si care avea acum 3 saptamani 8.500. E modelul mofturos, a scuipat toata mancarea si toate picaturile si orice a primit pe gura, dar incet-incet a invatat sa pape (cam dupa 9 luni ) si doctora care o are in grija a zis ca asta e, atata vreme cat creste, chiar si cate putin, e in regula.
Cristina_boc - nu cred ca toate lucrurile se dau la bebelusi sa le pape "ca sa le tina de foame", ci pentru a avea aport de vitamine, calorii, proteine etc etc, si baza ramane in lapte, deci ce zice pediatra ta e cam aiurea. Parerea mea
Mitzi - cam rarut pe aici
Lylyana - si Iulian mai canta cu taica-su, dar rar, mai des ii da picioare in chitara . Oricum si cand va incepe sa lalaie, sa te tii
Andre - ma bucur ca e mai bine pitica. Cu mama ta, nu stiu zau ce sa zic . Dar te pup tare-tare, stii tu cat de tare
Dana.n - si la noi tot asa, daca ii dau papa cam cat merge, suge mai putin. Eu vad clar scosul meselor de lapte de ziua in curand.
Dar am vorbit cu una din fetele de la sept-oct cu copil de 8 luni jumate, care a zis ca a ramas cu laptic super pentru dimineata si seara. Suge copilul... nu are nici o treaba. In schimb, in timpul zilei, daca il pune la san, nu curge nimic . Cred ca asa va fi si la noi, ca dupa cum am vazut in atatea luni de alaptat, organismul nostru e construit f inteligent si se va descurca cu brio si in etapa asta .
Lidia - multa sanatate draga mea
Krelia - bafta cu toate trebile pe care le ai pe cap, sa scapi repede si usor si sa te intorci la noi
Am vazut puiuti mi-nu-nati de Raluci, Diana, Laura_andreea, Lumi , grozavi copilasi avem
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)