Prietene la bine si la greu - 20
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Richard Ei,dupa cum v-am promis,am filmat-o pe pisicioasa mea batatnd din palme! Acum s-a intrecut pe ea insasi,nu numai ca a `dansat`,dar a si `cantat` ![]() |
![](pupic.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/raluci_b/raluci_b.jpg)
raluci_b spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Delicioasa de un milion de ori ![]() |
si de la mine un milion
![](olala.gif)
Raluca, mamica de Remus Andrei
![](bubumica.gif)
![](foto.gif)
asa creste Bubu
Dozz spune:
Salut,
Sunt asa de in urma si cu sanse mici sa recuperez.
Coquelicot, Monis, asa, asa, ff bine, m-ati pus pe jar cu Zabriskie Point, acum sunt motivata sa imi fac timp sa il vad mai departe. Ref Greenaway, tin minte The Cook, the thief… care m-a lasat destul de confuza multa vreme. Normal, l-am vazut la Cinemateca, unde poate ne-om fi intalnit in studentie, sanse sunt.
Multumesc ca m-ati linistit cu airbag-ul lateral si pt informatiile despre ortopezi
Am vazut ca spuneati ca nu e ok sa dam cerealele combinate cu lapte. Probabil s-a explicat de ce, dar eu nu imi amintesc. Poate sa reia cineva si pt baba surda? Multumesc! Eu iau startul la marea si chinuitoarea D peste cateva zile si ma gandeam sa incep cu cereale combinate cu lapte de-al meu, dar sa ma asigur mai intai ca e bine.
Cristinica si restul mamicilor pupacioase, eu cred ca nu e nimic rau ca ne pupacim atata fulgusorii, peste cativa ani nu se vor mai lasa ei, asa ca acum e momentul!
Andre, ce ma bucur ca e bine Chiara! Si ca v-a ajutat buni, ea are tare multa experienta. Desi nu am apucat sa intru pe net zilele astea, m-am tot gandit la voi, oare cum mai sunteti.
Radiografia fetitei mele tb facuta pt un control regulat, legat de fontanela (Diana ). Mai confuza e treaba cu soldul si cu ortopezii, unde nu mai inteleg nimic. Mi-au zis din maternitate sa o duc la o eco de sold pt ca avusese prezentatie pelviana, iar de atunci incoace traim intr-o deruta totala, uite problema, nu e problema, asa ca habar n-avem ce o fi si cu soldul asta. Am dat peste doctori care au sustinut sus si tare ca trebuie investigatie imagistica intai (eco sau radiografie) asa ca am urmarit unghiuri la greu, peste altii care nici nu se uitau pe filme, ziceau ca e investigatie 100% clinica. Cum timpul trece si daca e ceva acum tb rezolvat, noi ne agitam, dar vad ca in zadar. Ma straduiesc si eu sa ajung la un doctor bun pt controlul de 6 luni, dar ma tem ca o sa plec din nou derutata...
Krelia, multa sanatate, sa fie usoara interventia!
Dozz spune:
citat din mesajul lui mami.ilinca Bona sera tuturor, MAcum vine capitolul intrebari: -pt fetele care ati fost plecate cu bebeii in concediu etc unde i-ati culcat noaptea? cu voi in pat? -pt cine are patut pliant cum este cu salteluta inclusa,poate dormi pe ea direct sau nu e suficienta(cand cautam patut pt dra, am citit ca trebuia pusa o salteluta de cocos peste cea a patutului ![]() -are ceva dc 3 zile cat suntem la munte papa doar lapte? ma ingrozeste ideea diversificarii la munte.... |
Mami.ilinca, sigur ai primit raspunsuri intre timp, dar hop si eu:
- nu in pat, ci in patut
- a fost ok doar cu salteluta inclusa, desi eu ma asteptam sa nu ii placa
- la a 3-a intrebare nu stiu
![](icon_smile_blush.gif)
laurairina13 spune:
Cristina-boc, super tortul! e greu de facut??ca m-as baga si eu de ar fi simpla reteta!
Ma bucur ca cinstita isi ia talpasita!
Lidiuta, si eu as baga vro 3 painite de alea la cuptor, da sigur le-as hali imediat ce le scot, si apoi noi suntem aici fara gaz, doar pe butelii, si nu prea imi da mana sa coc prea des la cuptor
Crissa, asa ziceam si eu cu marea D. ca e o mare nebuloasa, da sa stii ca e relativ simplu, le iei treptat pe toate, si nu e chiar asa dificil. Acum sa ai noroc sa fie papacios mare blondinul tau, ca in rest o sa mearga ca pe roate!
Lumi, am vazut Alexa bulanoasa , tare ii mai place hipopo alaSi imi place tare mult cum sta ea binisor in fundulet si se inclina, se ridica singura!!
Ionela, vazut pozici super de la nunta, ati fost niste nasi foarte frumosi toti 3!! Iar tu, superba, de la coafura pan la vf tocurilor Ma bucur ca ati fructificat la maxim zilele petrecute cu tati acasa, ba la nunti, ba in pub-uri, ba la gratare, ba la munte! super! Acusi acusi vine luna august si va aud ca veniti la mare
Apropo de mare, Coque sa zici de poti sa ne vedem, daca e,sa iti las pe pm nr de telefon. Mi-ar face mare placere sa ne intalnim Numa sa puteti voi,sa ma incadrez si eu cu programu mandrei de papica, si sa tina si timpul cu noi, caci aici de cateva zile trage 2 ploite in rafale pe zi, una dimineata, si una dupaamiaza
..De nu ..nu-i bai, cred ca o sa fiti intr-o fuga incontinuua..
Ancutz, ca veni vb de hainute, sa stii ca si la noi desi e mare si crezi ca e mai cald, mereu e vant ,de aia nici eu nu prea ma risc sa ii dau tricouas pe pielicica goala, ca o bate vantu din toate partile Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
laviniablaga spune:
Fetelor, va scriu din casa noastra...cu net de la vecinu` pana ne mutam din nou abonamentul la vechiul domiciliu....
Am luat cu noi doar hainele...ca apartamentul e mobilat...mai trebuie aduse doar masina de spalat, robotul de bucatarie...aspiratorul si chestii de astea inofensive...
Batrabnica a plans ca plecam, dar i-am promis ca o sa vin zilnic in vizita...insa ca in conditiile astea eu nu mai rezist...ca ma imbolnavesc de nervi...
Va multumesc tare mult pentru cuvintele de incurajare...sa stiti ca m-am descarcat...Asa mi s-au adunat o multime in ultima vreme...
A...si inca o veste buna, cica din 15 luna asta imi intra si mie in sfarsit indemnizatia...esalonat...din urma...cate doua indemnizatii pe luna...Am crezut ca nu mai apuc ziua asta...
laurairina13 spune:
citat din mesajul lui laviniablaga Fetelor, va scriu din casa noastra...cu net de la vecinu` pana ne mutam din nou abonamentul la vechiul domiciliu.... |
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
rechinas in pozici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RamonaCopot/RamonaCopot.jpg)
RamonaCopot spune:
Lavi...ce iute v-ati miscat!!! Traiaca vecinii care mai dau net si la ai nevoiasi. Iar treaba cu indemnizatia, ufffff...in sfarsit. Dei iara is cam porci, auzi la ei esalonat cate 2 pe luna. Mai ca imi vine sa ma duc sa ii dau in cap la aia de a facut greseala. In alta tara primeai banii a zdoua zi cu cuzele de rigoare, aici la noi, noi trebuie sa ne scuzam ca ne cerem drepturile. Hai pupici sa va fie infinit mai bine la casuta voastra.
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi