Prietene la bine si la greu - 20
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lumi_Richard/Lumi_Richard.jpg)
Lumi_Richard spune:
Ancutzica, La cat mai multi ani impreuna,sa fiti fericiti, sa traiti in armonie si sa va bucurati de fetita voastra frumoasa si poate...si de un fratior-doi!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dankutza/dankutza.jpg)
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralu_seby Dankutza, sa-nteleg ca Pinky ti-a gasit o coarda sensibilaa ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da. AM fost la Babyexpo. Am participat din nou la Salsa Baby. am dansat si ne-a dat o jucarie si o lotiune organica de spalat pe fata pt je.
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_cool.gif)
Mi s-a-u parut preturi cam nesimitite. Se arunca rau de tot la preturi. Eu mai bine, astept/pandesc oferte in Cora si Carrefour decat sa ma bazez pe BE. Acolo ma duc pt informatii, sa vad ce mai e nou, mostre, concursuri, oferte pe perioada targului si sa cumpar ce am nevoie dar nu gasesc din alta parte (adica vesela BPA free).
![](buggy.gif)
![](bebic.gif)
www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">
![](bebe.gif)
![](images/user_woman.png)
Andrecluj spune:
Licuriciule Ai pus punctul pe i, exact asa e. Chiar ma gandeam zilele astea ca dupa ce trece boala asta, am sa caut si sa citesc si sa discut cu psiholoaga despre o tactica pe care s-o invat sa nu mai ofer tot. Buni nu mai are cheltuieli de cand aveam eu 15 ani si am inceput sa lucrez, tati e cam pupat acolo, si chiar ma gandeam cum sa invat sa nu mai pun totul pe tava. Nu sunt construita asa, dar trebuie sa invat de undeva sa ii mai las si pe ei sa faca ceva pentru mine. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
neata
ati scris o multime si nu pot recupera acum, am bagat doar nasul sa zicsarbatoritilor zilei!!!
si un brat de pentru Andre si Stephy!!!
PS: sambata as baga un parc, cine este interesat? (tati de Iulian pleaca in team-building )
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
douradoudou spune:
coque albumina este o proteina care se gaseste si in laptele matern..fetelor ieiri v-am citit toata seara plus m-am uitat la poze cu fulgusori deliciosi ..noi suntem bine..bb miscacioasa o simt destul de des..mai revin cand imi mai aduc aminte ce vroiam sa mai spun(stiti cum e cu neuronul atrofiat de sarcina
)
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
![](rugaciune.gif)
si
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
Lidia74 spune:
ANCUTZA LA MULTI ANI!!! Sa va iubiti toata viata si dincolo de ea....
. Si sa traiasca SABINUTZA. Multam de cinste.
ANDRE bine ca i-a scazut febra printesei. Sanatate lui buni.
ALEXA ce vesti frumoase...O simti deja pe samburica?
Alinus25 spune:
Neata...am venit sdi eu la cafeluta LMA sarbatoritilor Sabina, Amalia, Eduard si Mihai
Ancutza multi ani impreuna fericiti sa va iubiti toata viata, sa va bucurati de copii (poate o sa-i faceti Sabinutei un fratior sau o surioara)
Andre offf imi pare rau pt voi...ii doresc multa multa sanatate Chiarei. Si nu mai spune ca te vaiti...noi te ascultam si te sustinem . Oricum esti o femeie puternica, te imparti sa fie bine peste tot ...si cu mami si cu tati de Chiara si copil si trebui casnice si servici...pfoai deja is prea multe
Lyly si io as merge la munte, asa cum zicea si Shtephy nu va fi problema daca faci pauza cu diversificarea.
Monis las ca vine Aerosmith si ala va fi un concert super! dragul de Santi si ochii lui cat cepele de plans
. Hai delecteaza-ne cu un filmulet by Santi in plin progres
Shtephy off mamica draga, nu ti-e usor deloc. Mult succes vineri la interventie, sa te faci bine cat mai repede
Mariandrei imi pare rau pentru Miruna...off cate sperieturi mai tragem noi mamele. Ma intereseaza unde ai fost la oftalmolog pentru ca si Dragos are inca obturat canalul lacrimal. Dr oftalmolog de aici ne-a spus ca trebuie intervenit chirurgical, dar io as mai merge sa ascult parerea unui medic si sunt dispusa sa merg pana la Timisoara (acolo ati fost la dr?)
Ralu e tare scump Mateiutul vorbaret
Ionela sa treaca supararea dupa tati cel plecat.
Many succes la proiect!
Lumi felicitari pisicutzei pt progres. Poate o filmezi si ne-o arati si noua aplaudand
Lavi felicitari pentru examene
No deci... m-am suparat... al meu e cel mai puturos??? Nu se rostogoleste, nu se ridica ...nu nimic...Da'a zis ma-ma
, ca s-o mai inveseleasca pe ma-sa stresata
. Ieri, bineinteles ca a mancat morcov gol, concluzia este ca nu i-a placut ceva din amestec, cartoful dulce cred. Am observat ca nu-i plac piureurile ff fine, mai zicea careva pe aici ca nu-i place la copil, nu mai retin cine
.
Dupa masa mergem la vaccin... sper sa fie bine.
Aaaa si inca ceva...nu l-am vazut atras de etichete, dar ii plac la nebunie robinetii... tot incearca el cu manuta sa prinda jetu de apa
V-am pupacit
Lidia74 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui laurairina13
da mai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
LAURAIRINA
![](pupic.gif)
![](plang.gif)
![](icon_smile_sad.gif)
![](majoreta.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dankutza/dankutza.jpg)
dankutza spune:
Lyly dute in poiana cu cateva borcanele de mancarica pt 2 zile. Gandeste-te ca respira copilul aer proaspat. Cumpara de la Hipp cateva borcanel, plus tzitzi. So, dute!!!!Poze noi cu Pinky de la 5 luni (nascuta in 09.12.09)
Botezul Cezarei - poze
www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet
Lidia74 spune:
LUMIRICHARD
SHTEPHY sa dea DD ca vineri sa fie ultima interventie si cotul sa isi dea drumul si sa nu mai ai probleme cu el.