Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

M-am delectat cu pozeel puse de Ana vai cedulce e Alex dansatorul cum e el ca si trandafiru intre margarete acolo cu fetitele, sa vezi fane si admiratie maiinoclo. Sanatate multa va doresc , m-am speriat citind mesajul tau sper sa fiti ok
Eu m-am dus la scoala sa il iau pe Alain si il trimisese deja la cantina ca uitase invatatoarea dar a zis ca e ok nu are febra, maine au serbarea sper sa ajungem cu bine si acolo.
Chiar ma uitam la tv ca sunt o groaza de reportaje cu inundatile si am ramas foarte impresionata de solidaritatea celor de aici au facut birouri de urgenta, se invita sa stea unii la altii chiar daca nu se cunosc, gatesc si aduna impreuna dezastru ramas dupa inundatii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Aoleu...Ana....nasol.
Si medicii nu au depistat ce are fata?
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

aNA SANANATE LA AMANDOUA. OF...sa va faceti bine.
ce mortal e Alex...singurul baiat din grup?
Cosmi paia sta e si parerea mea...putina armata nu ar strica si la privat. doar ca acolo se umbla cu manusi si sunt prea cocolositi. cel putin la Marco, le umbla ingrijitoarea si in fund si doamne ce-i mai protejeaza.
Silvia super ca nu a mai facut febra. doamne ajuta sa ajungeti si la serbare.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

gata, am dinti pe cele 2 implanturi. dupa 2 ani in sf. am terminat lucrarea.
dar asa ma doare totul in zona aia.....

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Neata.
Giova, sa stapanesti sanatoasa dintii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici....aici e o vreme super,racoare de ti da pofta sa faci treaba

Giova sa ti fie de bine lucrarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova bine ca te-ai vazut scapata .
Azi merg si eu la serbarea piticului la 14,30 vreau sa va zica ca e pe antibiotic din nou bine ca ii dam tot amoxicilina nu ceva tare dar ma enerveaza la culme, ieri era varza cu febra din nou dupa 4 zile de humex si panadol, l-a ascultat JP si a zis ca iar are bronsita cu raluri si rosu in gat eu nu inteleg ce poate sa fie cu el de raceste si vara . Imi pare rau ca nu i-am facut cura aia cu bronhovaxol sau cum ii zice ca il si am dar era deja primavara bine si mi-a zis dr sa ii dau numai in toamna. Nu va mai zic ca nu mananca abia il pacalesc si ii dau vit C dizolvata in Fanta sper sa isi revina in cateva zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Ana, sanatate si tie si mai ales fetitei! Sa ne spui la ce concluzie ajungeti cu ea.
Silvi si voi cu probleme. Distractie placuta la serbare. Febra iar, peste raceala cu brosnita...... Bine ca e sotul tau doctor. La noi bronsiolita si bronsita cu suierat e la ordinea zilei. Inca la TAvi, acum vara!
Cosmi, spor la invatat. Trece, nu? Si felicitari pentru obiectivul atins de Bianca, coronita?
Toanca, distractie placuta in excursie. Minunat. Cu serbarea nu stiu ce sa spun, la noi au fost cuminti, desi educatoarea lor e blanda si e departe de a face militarie cu ei. Au avut roluri mici, scenete evident si in final au cantat mult cu totii.
Giova, sa porti sanatoasa implanturile (ciudat mai suna, dar cam asta-i realitatea) .
Noi? Copiii au rubeola. Baietii. Mai exact intai Razvi, singurl vaccinat si antirubeola, apoi imediat Tavi (sa inteleg ca ei au luat virusul din aceeasi sursa). Ana va lua probabil mai incolo, de la fratiori. Trebuia sa fim la mare, de ieri. Nu-mi mai fac planuri, ca sigur daca ne facem planuri o vad si pe Ana cu bubite.....Da stiu, e o boala usoara, dar am ratat marea care era importanta pentru racelile lor nenorocite. TAvi e si cu bronsiolita din nou...astialalti doar tusesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Ana, multa sanatate! ...sa scapati cat mai repede de probleme;
Tare simpatic alex la dans, cu atatea balerinute in jur :)
Si Adri are spectacol la gimnastica, luni (iar eu probabil o sa am sedinta si n-o sa pot sa merg ...)

Bee, imi pare tare rau ... sa treceti usor peste asta (nu-i obligatoriu sa faca si Ana... poate macar ea scapa)

Iuliana, super faza de la serbare; bravo voua, ca ati dat un exemplu pozitiv - poate e molipsitor si la urmatoarea serbare se vor apuca si copiii sa spuna poezii.
Concediu placut!

Silvia, te asteptam cu povesti de la serbare!
Sa scapati curand de antibiotice si probleme! (ca sa va puteti bucura din plin de masina de inghetata )

...asa nasoala a fost vremea la voi???
la noi n-a plouat deloc saptamana asta - evident,...la noi ploua doar sambata si duminica - program special de week-end;

Sper sa aiba dreptate prognoza meteo... ca deseara avem program cu focuri de artificii, si-ar fi chiar pacat sa ploua. Cica din 5 in 5 ani se face reconstituirea bataliei de la Waterloo...evident, la Waterloo. Marea reconstituire va avealoc duminica, dar nu prea suntem fani de razboiae si batalii istorice; in schimb azi se anunta o ora intreaga de batalii de artificii - si asta ne-a tentat mai tare. Week-end-ul asta, in mod paradoxal, mai bine ploua sambata si duminica decat vienri

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)

Mergi la inceput

Bee, imi pare rau ... si ca sunt baietii bolnaviori si ca nu mai puteti pleca la mare; apucase-ti sa platiti?
Ca macar banii sa nu ii pierdeti
Multumesc fetelor de urari; adevaru e ca abia asteptam concediu ca nu am mai avut de ceva timp si simteam nevoia

Mergi la inceput