Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 16
cosmi1975 spune:
neata gagici ...haideti la cafea
eu am dus pe Stefan la gradii,iar Bianca a plecat cu ai mei la tara pt cateva zile ...cica sa mi creeze tot confortul pt a invata....si??n am nicio pofta...ieri am umblat creanga pe la cumparaturi apoi mi am facut manichiura,pedichiuta si pensat
....sapt viitoare ma duc sa mi pun unghii false si sa ma vopsesc
a plouat aici aseara de ma luase cu frica....abia adormisem si aveam geamul deschis ...pana m am dezmeticit intrase apa in camera si uite ma la 12 noaptea ce stergeam
voi??
Giova spune:
si noi bine...ieri prin parc pana tarziu....azi la gradi-Marco, noi pe-acasa.
Edi a avut o noapte naspa...iasa un dintisor si ne cam chinuie, asa la cateva zile...in rest nimic...asteptam weekendul si nu stim pe unde sa o taiem.
Dia asa frig e la voi? saraca Adriana, te cred ca e derutata complet cu timpul asta.
Cosmi hai baga mare cu invatatul, eu nu mi-am mai pus gel pe unghii...acum sunt scurte, ca se rup usor la cat sunt de fragile. dar le fac cu lac si gata.
merg sa dau cu mopul, ieri nu am mai apucat. acum profit ca doarme Edisorul.
am incercat sa-i scot somnul de dim., doarme de 3 ori pe zi. dar nu a rezistat...pana acum l-am tinut. Mai bine incerc cu cel de dupa amiaza...vom vedea daca ne iasa pasenta.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
toanca spune:
Neata si de la noi...
Vai....in ce hal a putut sa ploua aseara...n-am vazut pana acum asa vijelie..
Am fost ieri la serbare; Matei a fost un adevarat gradinar; spre rusinea mea nu am avut timp sa pun pozele dar o voi face cu siguranta.
Serbarea in sine nu prea i-a iesit educatoarei nici anul asta; toti erau in voia lor; nu prea ascultau, ba vroiau pisu, ba apa etc.
La sfarsit ca sa dam un exemplu pozitiv, au trecut copii in sala si am urcat noi parintii pe scena si am spus poezii
Mai am maine de venit la munca si gata: 2 saptamani de concediu!!!!!
Multumesc pentru urari pentru Barcleona.
Cosmi, sa dea Dumnezeu sa ai gura aurita!!!!
silvi_2005 spune:
Iuliana mortala faza cu parintii care spun poezii deci concediu imediat, super !
Cosmina vai ca parca imi amintesti de mine cred ca sunt regina amanarii bine ca nu ti s-a spart geamul asta noapte.
Dia vat cat te inteleg cu vremea asta si pe mine ma dispera daca nu e frig ploua, adca nu e innorat cred ca nu am avut decat vreo 2 saptamani de soare.
Giova o sa decideti voi pana la urma, cel mai important e sa te simti bine in viata si sa incerci sa faci tot ce poti sa fii fericit ca daca nu risti sa iti treaca viata fara sa iti dai seama ....eu as miza cel mai mult pe asat pe cautare de confort si liniste. Ce pb aveti si voi cu dintisorii asa eram si cu Alain si hematoame in gurita a avut
Eu mi-am luat ieri masina de facut inghetata azi o testez ca trebuei as stea 24 de ore in congelator inainte habar nu aveam ca nu cred ca o luam....Azi l-am dus la scoala pe pitic dar il iau la 11,30 ca nu se simtea chiar ok. Vai ce furtuna a fost si aici cu morti si case daramate ...aiurea tare.
maria11maria spune:
dragele mele,
va vizitam si noi de la o alta odisee. mai avem pana sa ne gandim la scoala sau vacante. avem doar 5 luni si va invitam, daca va place de noi, sa ne votati aici
http://romtelecom.desprecopii.com/index.php/item/index/101#
va multumim!
ps- mami spune ca daca adun multe voturi ma lasa sa stric un tort mai mare ca asta din poza
toanca spune:
Cosmi, au murit de la furtuna de aseara?
Habar n-aveam...da la ce prepad a fost....
Da....a fost ideea educatoarei sa spunem poezii; noi am avut de spus poezia Zdreanta; piticii au fost foarte incantati; dar sa ne fi vazut pe noi, oameni in toata firea cum am stat pe scaunelele lor si recitam de mama focului
Giova spune:
Nasol cu furtunile astea.
Iuliana super faza cu parintii pe scena. ce poezie ai zis?
Nu stiu de ce, dar numai la gradi astea private serbarile sunt mai naspa...parerea mea e ca, copiii sunt lasati mai liberi, nu prea au frica de nimic...la stat trebuie putina armata, daca vrei sa stapanesti 30 copii. la privat nu e chiar asa si de aici...se duce totul pe apa sambetei.
Cosmi inveti?
Si;lvia masina de inghetata? cam mult trebuie tinuta. sa ne zici cum este.
cand vom lua o decizie va anunt...deocamdata fiecare se gandeste in parte, la avantaje si dezavantaje.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
cosmi1975 spune:
Iuliana au murit oamnei in taraa fost jale aseara...mi afost o frica
Giova cica invat...mi se pare mai ok ca sa fie un pic de ,,armata,, totusi tb sa respecte si niste reguli copiii ca altfel
DIA tm nasoala vreme la voi
andiaroro spune:
alex la dans
http://community.webshots.com/slideshow/577962310hTynIk?mediaPosition=1
va pacalesc cu poze ca n-am prea mult timp de scris ca la noi e nebunie mare de duminica incoace de cand am ajuns la urgente cu asta mica trimisi de medicul de la salvare ca avea ritmul cardiac 185...nici pana acum nu stim exact despre ce e vb...o raceala+o chestie data de un virus care se manifesta cam ca varicela doar ca apar bubite doar in talpi si in gura...parte proasta e ca mergem zilnic la dr( ne ducem si aji la 5) ca nu-i scade deloc febra)...alfel, cand nu e somnolenta, canta si danseaza de zor....
nu ma dati disparuta ca apar io cand lamurim pb
alex e ok-a fost pe la tot felul de aniv, pregateste spectacolul de gym...si abai asteapta sa ajunga in ro(ca Adriana)
aaa...si am vazut ca vine matador ala de la eurovision la sala de spectacole de langa noi, dar nu ma duc sa-l vad cu toate ca lui alex i-a placut melodia(poate tr sa se duca cu ea la eurovizionu copiilor)...suntem tari: noi si oslo-asat ca sa vin si cu nota optimista a mesajului
edit: ca uitasem sa va zic ca aml luat si io porcaria de la anstasia , dar la mine e varianta soft fara alte manif decat cateva bube pierdute in talpa