Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 15
toanca spune:
Giova, da chiar de ce nu va mutati cu totul in Alba?
Nu poate Clau sa-si mute businessul in Alba; ca sunt convinsa ca v-ar fi mult mai usor.....
cosmi1975 spune:
salut gagici....eu acum am aterizat,am fost sa mi depun dosarul ed licenta si sa platesc examenulo caruta de bani
papan inca e la gradinita...ieri dim cand l am dus erau peste 50 de copii in clasa(din toate grupele)...ieri cand l am luaterau toate salile de la parter ocupate...cate 15 copii...e primul an cand prelungesc pana la 1 iulie si nu se asteptau sa aiba atatia copilasi
Iuliana adevarat ca am super program de vacanta....pe mine ma avantajeaza acum ca face gabi fata cu brio cheltuielilor,dar peste 2- 3 ani o sa ma reorientez pt ca cresc copii si altele s cheltuielile
giova ce ai mai tras si tu cu danturao caruta de banuti.....sunt bestiale pozele
ma duc sa descarc si eu pozele de la mare/...revin
Giova spune:
Iuliana pai de ceva vreme, Clau are proiecte tot in alta parte decat in Tm, in Sibiu, Arieseni, in sudul tarii...acum incep ceva bloculete in oras. Iar pt. astea ar putea sa vina odata/sapt. sau la 2 sa vada...in rest sa lucreze din Alba.
Acolo am putea incepe si contrs. la casa, are cumnata pamant cu carul si ne-ar da fara sa-l platim acum. Iti dai seama ca pt. mine ar fi lux cu atatea ajutoare.
sa vedem acum, ne bate tot mai tare gandul asta.
Cosmi hai pune pozele.
cat il mai duci pe papan la gradi? aici in iulie sunt inchise gradinitele de stat.
trag cu dantura, ce naiba sa fac. sper sa nu ma mosteneasca niciun copil, ca mor, nu alta.
hai ca mai ai un hop si gata si cu faculta. mai creste si salariul, nu? te va plati ca pe un cadru did. cu studii superioare...asa stiam eu, sper sa nu ma insel.
sunt cu sticla de socata in fatza. Mi-a facut mama...ce buna este.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
toanca spune:
Giova, pai ar fi si pacat ca in Timisoara din cate inteleg sunteti singuri.
Si eu m-as gandi serios in locul vostru.
Cosmi, eu numai acasa o sa pot vedea pozele ca de la servici...no way!
silvi_2005 spune:
Bonsoir doamnelor eu m-am racit de la Alain suntem de comedie, nu a mers la scoala nici azi ca tuseste tare vai ca nu stiu zau cand mai scap de astea.
Eu m-am delectat cu pozele voastre .
Cosmina foarte frumos v-ati distrat la mare imi place tare trupa voastra stiti sa va distrati. Merci de vizite esti tare draguta
Giova e super trici imi place mult culoare sa o foloseasca piticul cu placere ai ce sa scoti la plimbare acum si trici si bicicleta inca 2 kg jos . Te cred si eu ca in condiitile astea te-ar tenta sa te intorci, sigur luati voi decizia cea mai buna eu una tare imi doresc sa vad unde ne stabilim undeva sa inchiriem daca nu sa cumparam o casa pentru mine asta ar atarna f mult in decizie ....unde as avea ocazia sa o am . E f bine is sa ai un sprijin aproape spun eu care stiu ce inseamna sa nu ai nici unul ....
Iuliana deci Barcelona super cadou felicitari sotului si sa va distrati frumos si eu vreau sa o vad si daca ma duc singura daac nu ii conving pe baieti.
Alain e satul de stat in casa saracul nu mai stiu ce jocuri sa ii fac e frig si aiurea si nu l-am scos decat pe balcon, sper maine macar sa iesim.
Giova spune:
Neatza!
Noi bine, ne pregetim d eo noua zi calduroasa.
Sper sa ajung sa fac azi putin curat, aseara am calcat si am mai scapat de haine...vin altele, nicio grija.
Marco e inebunit dupa bici...si o are de anul trecut din primavara. dar acum a fost momentul sa zic asa. trebuie sa o anunt si pe fina din Spania, tare incantata va fii.
Toata ziua vrea afara cu ea, cel mai bine merge pe cimentul asta din curtea blocului. Inca nu ma incumet sa merg cu ei pana in parc...imi va trebui nervi de fier.
Silvia insanatosire grabnica. of...te cred ca s-a saturat de stat in casa Alain.
Sa va decideti si voi unde ramaneti si ce veti face. Noi tot indecisi....nu avem bani decat de facut casa in rosu si pe urma pauza. Ori vindem apartamentul, ori luam credit si sa-l inchiriem pe asta....dar nu stim ce sa facem, daca sa ne bagam la asa ceva....e greu....
Cosmi vazut ieri pozele.
fug sa-mi pun , va invit si pe voi.
si sa scot copilul din scaunul de masa, ca nu-i mai convine.
o zi faina.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
cosmi1975 spune:
neata gagici...ms de comentariile de la poze
Silvi te cred si eu ca s a plictisit Alain in casa.....offf ca de maine cred ca nu l mai duc nici eu pe papanul meu....sunt copii din alte grupe,nu s nici de la el din clasa si doamnele se tot schimba...nu i convine ca l am vazut euaseeara imi zicea...,,mamii de ce nu ma duc la grupa mica ??ca eu sunt mic nu s mare ...asa ca daca si astazi imi zice....
Giova eu cred ca tb faceti ce simtiti...e greu fara ajutor si cand s or duce la scoala o sa ti dai seama si mai si
IUliana....super tare surpriza...poate poate la Barcelona se lasa cu bebe
az dim gabi s a dus pana la service cu masina si s a intors cu o trotineta nouaca i a zis ieri Stefan ca nu i mai e buna cea veche...o sa ma duc cu trotineta la gradii
dia_tm spune:
Iuliana, super cadoul ...sa-l folositi sanatosi si sa aveti parte ed o excursie minunata (nu ca la Barcelona ar putea fi altfel...)
Cosmi, Giova: tare faine pozele! asa o atmosfera de vara/ vacanta / relaxare ...
Silvia, insanatosire granbinca!
...noi nimic nou...
ma mai cert cu Adri dimineata ca nu vrea maneca lunga (cica e "vara") si eu ii explic ca afara sunt 11 grade si daca erau 10 aproape ca mai ca ma gandeam sa-i dau si manusi, asa ca sa nu mai comenteze.
uff... mai e asa de mult pana la concediu! Iar fata mea nu pricepe notiunea de "inca 2 luni" si ma tot intreaba daca au trecut deja 2 luni si cand mergem in Roamania...
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)