Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

BUna fetele.
bolnaviorii (cam multi). Sper sa treaca repede, nu de alta, dar trecem bolnavi in urmatorul sezon rece. Da si noi! Baietii mai exact. Tavi de 2, 3 zile nu poate inghiti nimic. Un virus cu dureri de gat, de la mine probabil, dar io-s mare si nu ma afecteaza. Cu ocazia asta, a pus si el mana si gura pe biberonul cu lapte praf! Macar atat, ca eu n-am lapte cat ar trebui pt rahiticul meu.
Ioana, sper sa nu se imbolnaveasca si Sonia. Stiu eu ce-am patimit cu cei mici. Tavi avea o luna si un pic si baga 39 de control, 3 zile la rand. Imunitatea ok, a trecut cu antitermice. Doua reprize febrile pana la botezul de la 2 luni. Iar cu Razvi am ajuns la terapie intensiva (o zi doar, din fericire) cu bronsiolita, de la o raceala banala, in saptamana cu Botezul. Si oricum, antibiotice au luat mult mai tarziu, cand puteau lua siropele. EU zic sa fii mai optimista, ca e vara si pana la toamna se face mai mare domnisoara si mai rezistenta!
Miha, nasol cu serbarea. Cred ca si educatoarea era stresata. Din pacate, stilul cu poezii si cantece festiviste e si ceea ce vor parintii sa vada! Vor sa-si vada copiii bine expusi, se supara daca nu primesc roluri copiii, daca nu primesc suficiente poezii. Iar daca bietul copil are emotii si trac si nu reuseste sa se produca multumitor, vina e evident a educatoarei!
Ana vazut poze. Printesa avea o costumatie bestiala! Iar Alexandre e si mare si protector. 20 de kg si inalt bine, se vede dupa cat e de suplu.
Giova, cu lamaile, am eu o experienta! Voiam si eu sa slabesc de la 52 la 50. Si am facut o candida de toata frumuseatea, ca deh lamaile alea au schimbat ph-ul organismului, chestii, minuni. Da si m-a durut si stomacul rau, deci nu stiu sa-ti spun daca am slabit. LA greutatea aia, mai conta? Zic eu acum.........Dar atunci eram mica si ma vedeam obeza.
Cosmi, felicitari pt Papan cel istetz. Vezi ce copil dezinvolt aveai si nu stiai? Sa-ti traiasca mama!
Noi? Ana are serbarea joi. O sa fie distractiv. Io-s fericita ca ea e tare incantata sa mearga la gradinita. Invata anumite chestii, ce se invata la gradinita, n-o streseaza nimeni. La toamna Razvi o sa mearga cu ea si ea e tare incantata sa-l prezinte colegilor. La Ana in grupa sunt copii intre 3 ani si aproape 6. Eu o dau la scoala pana-n 7 ani. Si pe Razvan la fel. Voiam sa mergem la mare saptamana viitoare, sa mai imunizez baietii mai ales. Nu stiu daca iese, ca sotul are treaba. Om vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare gagici...noi ne preg de cina

multumesc de urari pt mama mea...adevarul ca ma facut o sa planga cu atataea flori

Tioanasa fi tare si trece si perioada asta
BEE de tine ce sa zic...eroina

am vb cu cuscra mea la telefon...,,,era la malul marii a zis ca i super vreme si chiar multa lume...ce bine o fi de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bonjour doamnelor aici ploua si e urat tare .
Ana de France m-am delectat cu pozele tare vai ce mari mi se par amandoi eu nu stiu cum dar pe Alain tot pitic il vad desi al ultima masuratoare avea 114 cm.Ce fumos costum a avut si printesa ce mandar de manuta cu fratele ei can,d i-am vazut mi-as fi dorit o clipa sa am si eu inca o fetita dar macar asa marisoara ca a ta merci de poze.
Giovalinda sa stii ca eu renunt la faza cu lamaile ca nu vad bine cu stomacul , mananc la dieta asta Scarsdale care o gasesc super ok hiperproteica si asta e principiu de slabire, incerc dar nu reusesc sa mananc nici la aia atat grepfuit cat zic ei cica o jumatate de grepfuit te ajuta sa arzi 700 calorii eu sunt incantata ca de luni am mai slabit un kg si nu ma mai cantaresc incepand de azi pana la sf dietei...promit sper sa reusesc. Azi am la pranz salata de ton si deseata friptura de miel e chhiar buna diata asta, dupa ce se mai linsitesc apele si la tine o poti incerca.
Miha da aici e "scoala maternala" gardinita cu mica sectiune, sectiunea medie si marea sectiune cele trei grupe, noi am fost la grupa mica la unele scoli mai si si ceva clasa pregatitoare ...inainte de a intra propriu zis la ciclu primar. Ce sa zic ca si aici ii dau de mititei ca daca au 2,5 ani si nu au pampers ii baga deja la grupa mica Alain a mers mare la 3 ani si 8 luni dar nu ma deranjeaza ca nu e obosit la "scoala asta a lor" merge mereu cu drag si placere si e f activ la toate eu zic ca asta e cel mai important.
Bee ma bucur ca ai aparut sper sa reusiti si sa ajungeti la mare ca ar fi frumos pentru copii poze ai mai pus pe undeva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Silvi, ce-mi place cum descrii vremea de pe aici... parca e o consolare, mai ales cand e vremea ca acum, ca nu sunt singura prin zona.
Dar ai un baiat mare, nu gluma ... teoretic 116cm e "standardul" la haine pt 6 ani, nu? Cum sa-l vezi pitic?

Felicitari pentru mamicile care au destula ambitie sa tina o cura de slabire (eu tot ma stradui sa ma ambitionez..si ma tine ambitia pana la prima masa, cand se gansesc destule pretexte sa mai aman )

Pe aici n-avem serbare (cel putin nu la gradinita unde e Adri, nu anul asta)...asa ca urmaresc cu placere povestile voastre despre serbari; felicitari tuturor protagonistilor! nu-i usor!
Iar povestea cu "ecole maternelle"...noi ii povestim fetei cum o sa fie mai tarziu la scoala, dupa ce termina gradinita ...si ea ne spune mirata "dar eu merg la scoala! ...ecole!?"...ametim copilul de cap!

Insanatosire grabnica la toti bolnaviorii!

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

In sf. am si eu net...azi nu am avut curent vreo cateva ore...asa ca am dormit cu bebe si am facut ceva cumparaturi. dupa ce a venit curentul, nu mergea netul si tot asa.

Ieri am fost la dr. de fam., ne-a dt trimitere pt. analize, sa fiu eu impacata. ASLO nu-mi recomanda, a zis ca nu e cazul la Marco, nu sunt semne pt. asa ceva.

Caldura mare la noi....inca suntem in casa, cine stie cand iesim, daca mai iesim. ca am restante mari la calcat.

Silvia nu stiu zau cu lamaile...azi tare greu merge cu sucul de la 3, m-am acrit de el...si doar il beau diluat cu apa.
partea buna e ca nu-mi trebuie mancare, o fi caldura de vina, sau lamaia?
Bafta cu noua dieta.
Bee sanatate baietilor, of ca nu mai scapati nici voi de boli.

fug sa ma bag la calcat.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

salutare gagici...inca 2 zile si gata vine vacanta...greu an

Giova si la mine si haine adunate pt calcat si chef n am

copiii sunt bine...asteptam sa iesim afara

pup si sanatate multa

Mergi la inceput

asa ....neata gagicim am trezit cu noaptea in cap sa ma fac frumusicaca azi este serbarea pe scoala asa ca....

MARAKIIIIla multi ani cu santatate draga mea,sa ti traiasca copiii si sa ai parte numai de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

La multi ai Maraki !!!Sanatate si tot ce iti doresti !
Cosmina distractie frumoasa azi.
Giova ai ajuns la 3 lamai felicitari eu nu stiu ce sa zic nu cred ca e rea pt sanatate diluata dar mi se pare cam greu de baut asa mult dar iti tin pumnii eu cu stomacul meu nu incerc. E am calcat zilele trecute muntele de haine azi am numai vreo 2 camasi se aduna multe ca e ii calc si hainutele lui Alain toate si ale noastre...rara daca reusesc sa nu calc ceva desi le usuc pe umeras se sifoneaza. Succes cu analizele eu ma tot gandesc sa ii fac o cura de Peritol la asa mic de 2 luni ma gandesc la asta si aman cu vitamine dar nu prea merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki! multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!

Ieri am fost la un party...Marco era tot dupa un baietel mai mare, care numai pe banda de alergat a gazdei era. I-am spus sa nu se apropie de banda si sa se urce pe ea...ok...noi eram la grar in curte si vine urland...nu stiu ce naiba a facut si si-a prins mana la banda. asa ca i-a luat bine pielea de pe manutza. of...doamne.
de dim. Edi e cu febra, 38...nu e mare...o fi luat de la frate-su? ori fi dintisorii? nu stiu...dar eu deja sunt terminata...numai bolnavi sa nu fie...asta ma doare si ma termina cel mai mult.

analizele pe care mi le-a dat dr. de fam. nu se deconteaza, in prima zi a lunii sunt fonduri. asa ma costa cam 150 lei.
sa vedem daca le facem, sau asteptam 1 iulie si merg cu el la spital, caci la privat o fi bataie in prima zi.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Maraki- La multi ani!Plin de bucurii si tu sa fii mereu plina de verva, asa cum te stim.

Si eu am facut o programare la dr in seara asta pt alex ca tusea a laringita azi-noapte si zicea ca-l doar gatul ...nu ma mira la ce ploi migrenoase (pt mine) avem

Giova-nazdravan mai e si marco...anastasia nu vrea okelari de bebe....numai cei de domnisoara(mai are unii roz) sunt buni.oricum, cred ca-i groasa cu ea!am primit eu niste coliere si niste bratari si le-am uitat pe masuta in sufra si am gasit-o cu o bratara pe mana si incercand sa-si puna colierul ...fiecare obiect era in punguta lui.le scosese pe toate si isi alesese fata setul ce se asorta cu rochita ei
cosmi- sa fii cea mai frumoasa mamica!
bee-distractie placuta, dar mai mult decat distractie: sanatate cat cuprinde!!!
silvia-hai si la mine...numai s ama tii de vb ca de calcat calc eu, daca ma cu cine vb

Ioanasper ca sunteti bine

Mergi la inceput