ATKINS 2

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pita spune:

mi-am luat canoiul cu ceai ( am o sete cumplita ) si m-am gandit sa salut atkins-ul. Sunt satula - am mancat oute omleta cu telemea, dimi,la pranz cascaval cu piept de pui . de seara inca nu. maine merg la iarba verde . am voie mititei? mustar fara zahar unde gasesc?
abia astept sa ma cantaresc.azi e a patra zi de regim.mai astept pana luni dimi?
aseara am avut o vointa de fier. am fost pe la mama si...nu ammancat clatite.
si eu ma gandeam sa rontai niste seminte,dar am citit ca nu avem voie.
va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleniro spune:

Pita,poti sa te cantaresti ,dar daca rezisti pana luni ,cu atat mai bine.Mititei poti sa mananci ,adica eu am mancat cam in fiecare sapt de cand tin ,iar mustar fara zahar se gaseste destul de usor,eu am luat de la selgros ,se numeste papalito ,este si cu hrean ,iar sambata sotul mi-a luat de la carefour ,scrie pe el nr 1,tot fara zahar.Eu azi iar am dat-o in bara ,dar nu ma dau batuta ,sper sa-mi revin cumva
distractie placuta sa ai Pita la iarba verda si vreme frumoasa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pita spune:

Aleniro,iti multumesc mult pentru informatii si sfaturi.
De cand esti pe atkins? Ma gandesc si eu cu groaza ca peste o sapt,doua o sa mi se faca pofta de una,alta.Saptamana asta mi-a trimis soacra-mea papica pt ai mei,asa ca am scapat de gustat mancarea.daca gust o data,mai iau inca o data si iar.maine-poimaine,toata lumea mananca fripturica,oute si altele permise.
pt luni gatesc ceva din care pot gusta si eu.
sa traim pana atunci si sa nu intalnim ispite!

Mergi la inceput

Pita,nici nu mai stiu de cand tin atkins.
Tot am inceput si iar am avut ba nunti ,ba zile onomastice ,ba zile de nastere ,tot intr-un chef o tin .
Asa ca ,eu tot o incep in fiecare luni si cand e la sfarsit de sapt .
Totusi ,vreau sa-ti spun ca anul trecut ,cand aproape bateam la 100 kg ,am tinut foarte bine dieta ,fara abateri ,fara nici cea mai mica abatere si am slabit 17 kg.Deci dieta chiar merge daca te tii cum trebuie de ea.Asa ca bafta multa sa avem si VOINTA ,caci mie cu siguranta asta-mi lipseste acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

buna fetelor

am revenit si v-am regasit in capitol nou! sper ca va fi numai de bine pe aici, dar dupa cum se observa toata lumea are in frigider ba un tortulet, ba o clatituta! va vine sa credeti ca eu azi dimineata pe la 7 faceam o oala MAAARE cu ceai (plante medicinale obisnuite - musetel, menta, macese, nu sofisticarii ) si alaturi compozitie pt.clatite.. si un tortulet tiramisu cu crema de nuci (ca aveam de toate ingredientele in casa/frigi si sa las eu bunatate de branza mascarpone sa expire? neaaah! am facut un tortulet pt.sot si copil cica! da, deocamdata am rezistat! mai e in frigi si acum si maine, sa vedem ce va fi!) deci n-am pus inca gura pe nimic! cu toate ca mi-e o pofta de numa' numa'!!!!!!

am mancat sapt.asta mai mult carnita de pui, castraveti, rosii, telemea si ou fiert! am facut si ceva miscare (mers mult pe jos in ritm alert si putina gimnastica in casa) si ghici ghici ghici: -2,4 kg! mi-am facut un tabelutz pe care imi notez zilnic greutatea! (dimineata dupa igiena intima cum "frumos" se mai exprima un dr.pe la TV zilele astea); sper sa o tin tot asa; oricum saptamana asta ajung la mama la Moldova si ciresele din copac abia ma asteapta, oare are ceva daca mananc doar cirese si capsuni vreo 10 zile asa? apa si niste castraveti? ca sa o tin una buna cu castravetii astia ai mei! ca tare-s buni... parca imi tin si de foame! vedeti ce frumos ma incurajez eu?

va pup fetelor si va tin pumnii si voua sa rezistati tentatiilor! putina ambitie daca s-ar putea cumpara de undeva...... !

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mgabi spune:

Buna dragutelor.
Si eu am cam dat-o in bara sambata: am fost intr-o vizita si am papat la gratar de carbune. Pana aici bine, dar cand am ajuns seara acasa aveam asa niste arsuri incat as fi mancat ceva solid si am dat buzna in biscuiti si placinta cu branza
Daaaaaaaaar ieri m-am cumintit si nu am prestat decat fripturica de porc cu salata verde si castraveti si seara o conserva de peste. Cantarul tot blocat este la 80 kg Oare asa de greu sa dau eu jos? Sa fac mai mult foamea? Eu ma cunosc daca nu rabd de foame nu slabesc, la mine nu merge cu slabesc mancand
Azi mi-am luat la slujba nelipsitii castraveti (eu care eram anti-castraveti) cu branza si 3 crenvusti mici, mici...
Ca sa evaluez in 6 saptamani am dat jos numai 6 kg Este mult este putin eu una ma asteptam la mai mult dar nu ma descurajez si merg mai departe poate poate mai dau kg ceva jos pana la concediul din august.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

hello..

bravo mgabi! eu zic ca e bine 6 kg in 6 saptamani, iar faza cu "eu trebuie sa mai rabd de foame" ca sa slabesc este regula de aur si pentru mine; doar asa mancand numai ce am voie dar fara numar, fara numar, nu merge; de aceea eu bag ceiut la greu dupa ora 5 seara! (si pe timpul zilei completez cu ceai! ) nu mai mananc nimic dupa ora 5; si inca ceva, ma gandesc ca ritmul de slabire nu va fi asta mereu, acum la inceput stiu ca e f.usor de dat multe kg jos, dar pe urma scazamantul va fi mai mic, saptamana de saptamana. Eu mi-am propus un calendar pe 24 de saptamani; si sper sa ma tina ambitia pana atunci; abia a trecut 1 saptamana! cu alte cuvinte "AMR 23!"

va pupicesc si spor la slabit saptamana aceasta!!

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Buna fetele,si eu mai sunt pe aici .Nu am abandonat,ma tin de treaba.Ggabi ,cum te simti dupa botez?!Presupun ca ai papat si ce nu trebuia ,dar se trece cu vederea si o iei de la capat ,nu-i asa?!
karligutza,felicitari!!!Tare cuminte mai esti!
Mgabi,lasa nu fi suparata pt ,,placintuta",important e sa mergem mai departe!Cat despre kg ,las ca le vii tu de hac,da-i inainte!!!!!!!!
la toata gasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggabriela spune:

hello i`m back dupa o sapt in care am "pacatuit" cat am vrut eu; cantarul spune ca am pus doar 3 kg pe mine si tot nu e cu suparare ca eu am papat tot ce am vrut si baut la fel. botezul a iesit super; am avut invitati vreo 60 si ceva de persoane, micutul meu s-a purtat exemplar si nu a plans deloc nici macar un pic de scartz, iar la restaurant a avut mama grija e el, si au stat mai mult in camera la hotel. tort a fost din plin si eu nu am zis nu !de ieri am reinceput inducere la atkins, pentru ca sunt foarte incantata de rezultate mai ales ca m-a felicitat toata lumea ca mi-am revenit asa de bine la nici 3 luni de la nastere,
Le urez si eu bun venit fetelor noi , si haideti sa ne mobilizam sa avem cat mai multe kg in minus cat mai rpd! o sa primesc ceva poze azi si o incerc sa atasez cateva sa vedeti rezultatele. va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mgabi spune:

Heloooooooooooooo
Fetelor v-a cam disparut elanul. Ei bine mie nu Ma tin de Atkins si sunt tare cumintica si sper si in week-end sa nu mai trisez
De curand am papat: salata de varza, bucatele de cas si omleta.
marina nici vorba de seminte sau alune , cand ai pofta de ceva anume ia mai bine ceva de , apa .

Mergi la inceput