ATKINS 2

ATKINS 2 | Autor: Marina

Link direct la acest mesaj

ATKINS 1:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=150866&whichpage=21

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dent spune:

Marina, multumim frumos pt noul capitol !Ne-ai salvat!!!

Fetelor, sa avem un capitol nou cu multe kg minus! Sa fim ambitioase si frumoase la sfarsitul dietei!

Azi voi papa ciocanele la cuptor cu salata de castraveti, ceva cascaval si nu mai stiu ce...,poate imi dati voi idei.
Eu pe langa apa mai beau 3 cani de ceai de soc in care pun cate o lingurita de tinctura de soc, si vad rezultate pozitive. tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleniro spune:

Multumim Marina !
Asa sa fie Dent ,precum spui tu ,multe kg cu -.
Eu azi am papat 2 felii de sunca,cateva felii de castravete si cam jumate de rosie().Nu prea stiu ce as vrea sa mai pap. Poate niste cascaval ,ca de carnita nu am pofta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pita spune:

Buna dimineata,fetelor!LMA ,pitiponcilor vostri!LMA,aleniro!Si eu tot pe 24 mai sunt nascuta!

Mergi la inceput

De ieri noapte m-am hotarat sa tin acest regim,am cautat informatii si am dat de voi. v-am citit cu interes si ........de ziua copilului am inceput.
Mi se pare interesant acest tip de comunicare.problema mea este ca nu prea am timp,dar ,dak ma primiti printre voi,o sa incerc sa deschid calculatorul nu numai noaptea.
Sa aveti vise frumoase!

Mergi la inceput

Pita ,bin-ai venit in gasca!Sa ai mult spor la slabit si multa vointa in fata ispitelor .Si mie imi place acest fel de comunicare si mi se pare super pozitiva ,te ajuta si te impulsioneaza.conteaza tare mult o vorba de incurajare ,mai ales in momentele cand clachezi si iti vine sa renunti.Iti urez multe kg -!!
Eu am fost cumintica ieri ,pana la un moment ,cand ispita ma invins si am bagat cam 3 sau 4 lingurite de tort .Fie ,si asa tot nu ma las ,trebuie SA SLABESC!!!mi s-a intepenit iar acul de la cantar,nici nu-i de mirare ca 2 sapt am fost mai mult pe langa dieta .
Mergem inainte fetelor sa devenim super .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mgabi spune:

Buna fetelor.
Cu toate fortele inainte. Si la mine acul cantarului s-a blocat, dar cred ca este din cauza CM-ului la care sunt si sper dupa ce trece sa se deblocheze.
Azi pap omleta cu ceva castraveti si branza.

Mergi la inceput

Eu azi fac o supa de varza ,fara cartofi,doar varza ,ceapa,ardei rosu si galben si rosii.Cred ca voi papa si eu o farfurie de supa ,cu toate ca nu stiu daca chiar ar fi voie .Mai fac aripioare prajite cu cartofi piure ,eu voi papa doar aripioare si cred ca fac si un pic de ghiveci de legume si ciuperci pt sotul,sigue gust si eu.Poate totusi nu depasesc cie 20 carbo .Mi-e lene acum sa stau sa calculez .Cu apa iarasi am o problema ,abia am baut pana acum o jumatate de litru.Sper totusi sa ajung la 2 l pana diseara.

Mergi la inceput

neata!(am inceput pe la 9 sa scriu,dar ....desene, cereale cu lapte . nu , nu eu am mancat. pitica mea. apoi am colorat un strop,ne-am schimbat.pe la 12 plec la treaba)
multumesc pt acceptul in randul vostru!
sunt putin cheauna, pt ca am tras pe dreapta pe la 3 azi -dimi. am studiat regimul ,carbohidratii...
cum spuneam, ieri am inceput. am mancat 2 oua fierte. putina sunca de praga cu cascaval si pui la punga aseara. problema mea mare este ca urasc carnea. oua mananc doar de paste.iubesc insa fructele la nebunie.saptamana trecuta am mancat numai cirese si capsuni. am slabit 2 kg . doar ca mai mult de 2 kg nu am putut slabi in ultimul an.le pun f repede la loc.
acest regim l-am mai tinut vreo 3 sapt. in urma cu vreo 3 ani si nu am murit de la carne. toti cunoscutii se mirau insa...nu mai mancam in oras cand ieseam spanac sau dovlecei pane cu salata, ci carnita cu ciuperci! am renuntat apoi pt ca am ramas insarcinata. pitipoanca mea cea mica are acum 2 ani jumate, eu am slabit pana la 60Kg. atat. sub, nu mai pot. aveam in jur de 50kg . am 1,59 cm.unii zic ca sunt bine, dar nu ma simt eu asa.

Mergi la inceput

si eu ma chinui cu apa,dar ieri chiar mi-a fost sete, asa ca am baut multa.
mi se pare ciudat cum se slabeste cu omleta, carnite prajite, maioneza, smantana.
in fine, eu am mancat tot 2 oute fierte cu piept de pui . au intrat bine-bine. la mine imi iau niste branza cu cremvursti.diseara, mi-ati facut pofta, ficatei la cuptor.

Mergi la inceput

o zi buna si sa auzim de bine!

Mergi la inceput