Copilasi din 2002 *78* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 7
katty spune:
Neata, eu am fost la curs, acum am venit!
Cristina22, Andrei l-a adaugat pe Andrei al tau in lista lui de prieteni din webkinz si altceva n-a mai putut deocamdata comunica! Acum ca se pot "vedea" si pe mess, sa comunice o sa fie mai bine! Cumva ca sa intre in ClubHouse trebuie sa intre pe telefonul din josul paginii dreapta si sa seteze aceeasi zona de culoare...asta presupune ceva comunicare intre ei inainte! Ce haios e David!!! Si ce inalt e Andrei pe langa el...apropo, o sa-i arat diseara si lui Andrei pozele, sa-si cunoasca prietenul din lista! O sa-ti trimit pe mess si idul lui Andrei ca are propriul id... daca nu-s eu logata, e el...
Laura, ce-ti face puiul? Ai vorbit cu el? S-a oprit ploaia? Tii minte cand a fost Andrei la Constanta tot pe-o ploaie din-asta nebuna a plecat si el, dar la Constanta a fost doar vreme inchisa, n-a mai plouat!
katty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicoleta Ce mai stiti de Mariuca? Nu a mai intrat de mult Crig pe la noi! ---------------------------------------------------- Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua! |
Nicoleta, eu nu mai stiu nimic de ei, ultima data am primit o felicitare de pasti, eu i-am tot scris dupa sarbatorile de iarna si dupa pasti i-am raspuns, dar n-am insistat...pe mess nu o prea vad online...sper din tot sufletul sa fie bine!
andy.p spune:
Katty...am reusit sa vorbesc cu invatatoarea si cu cativa parinti...au vizitat deja castelul de la Ciucea si acum sunt in gradina botanica,zic ca acolo e doar mohorat dar nu ploua..sper sa fie k si sa ajunga cu bine inapoi.
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Nicoleta spune:
Salut.
Mi-a ajuns acasa sotul, cu bine.
Laura, ai emotii azi! Lasa ca trece si sa vezi ce simplu va fi a doua oara! Sper sa aiba totusi vreme buna copiii, sa nu ii ploua macar.
Katty, Cristina, le urez baietilor intalnire virtuala placuta!
Noi am mers azi la cumparaturi. Am vrut sa-mi iau cate ceva, dar nu am gasit sa-mi vina (kg, bata-le vina!), si nici nu erau prea frumoase... cele frumoase erau cam prea scumpe (100 si ceva de euro o bluza... 150-200 o rochie... nici nu m-am uitat la rochiile "de gala"... ). Mai erau magazine, dar m-am multumit cu 2 tricouri si astept sa mai slabesc...
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
Anina_n spune:
Da, ma uitam si eu, pe pozele de anul trecut si chiar ziceam ca s-a lungit bine Cristina in ultimul an, s-a mai subtiat si la fata. Vazand-o zilnic, nu observam schimbarile, decat atunci cand o vedem in poze mai vechi de anul acesta.
La noi n-a plouat azi, doar a batut vantul, iar soarele cand se ascundea dupa nori, cand se arata.
Laura, sigur va avea ce povesti, Andi, despre prima lui excursie.
Asa asteapta si Cristina sa mearga intr-o excursie cu scoala, ca tot vede la verisoarele ei cum fac excursii in fiecare an. Poate la anu' va reusi d-na. inv. sa-i duca si pe ei intr-o excursie, chiar daca nu prea departe de oras.
crig, te asteptam cu vesti despre voi si cu poze d ela serbarea Abecedarului !
Un weekend senin, va doresc, cu mult soare !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
Gabi_K spune:
urasc frigul
Laura, ce fain de Andi! Deci la Cluj au mers? Sper sa-i duca si in sere la gradina botanica, acolo-s foarte haioase mimozele Si nu mai zic de nuferii giganti.
Uitati aici e o mimoza stresata, iar aici nuferii aia mari.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
andy.p spune:
Mi-a ajuns kupilu' teafar si nevatamat,pardon intepat de cactusul pe care si l-a cumparat cu 10 lei...asa a si ajuns la concluzia ca nu-i plac cactusii,inteapa :mana si fundul ,s-a asezat din gresala pe el
Nu i-a mai tacut gura:despre gradina botanica,Gabi au fost si au vazut tot ce se putea vedea,despre dl Goga di sotzia lui
Concluzia:i-a placut si abia mai asteapta sa mearga.
A mancat toate sanvisurile,banana s-a intors storcita si a ajuns la cos,de mar a uitat,de dulciuri nu
Gata[:]
Nico ce preturi..bine ca v-ati reunit si voi
Fuug la baucatarie ca-mi vine imediat barbat no2
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
katty spune:
Laura, bine ca ti-a venit inima la loc...stiu si eu cum a fost!!! Saracutul fund si mana, imi pare rau ca a avut de suferit! Dar te-ai ales si tu cu un cactus!
Nicoleta, inteleg ca si tu esti fericita, cu toti baietii acasa!..aaa, si sa porti sanatoasa tricourile!
Cristina22, Andrei l-a vazut pe Andrei in poze, si te-a "intrebat" ce zodie e...ha, ha, ha...ce preocupari are!!!Ti-am trimis pe mess si idul lui de mess, ca sa stea pustanii la taclale...
Nina, si voua un weekend frumos si senin!!!
Gabi_K, ti-am admirat mimoza stresata si nuferii! Foarte frumoase pozele!
Nicoleta spune:
Laura, bine ca ti-a venit inima la loc! Cat despre accidentele "florale", nu m-am putut abtine sa nu zambesc.
Noi am iesit la plimbare, a fost vreme foarte faina! S-au dat copiii cu biclele. Si apoi am mancat inghetata... Inainte de a ajunge la inghetata am mers intr.un parculet in care merg copiii de la hort cand este frumos afara. Si ne-am intalnit cu invatatoarea de la 1A (Stefan este la 1B). S-a conversat cu Adrian (are 5!! copii) si printre altele i-a zis ca Stefan a invatat foarte repede germana, ca la inceput nu intelegea nimic si apoi, dintr-odata, a icneput sa vorbeasca! Fireste ca Stefan s-a conversat si el cu ea... Iar eu de pe margine incercam sa imi dau seama ce vorbesc...
Nicoleta spune:
India, din masina.
http://travel.webshots.com/photo/2107560690103379982qwljAc