Copilasi din 2002 *78* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 3
cristina22 spune:
'neatza!
Sanzi-sa mai vii sa ne vezi
Nina-mi-au placut peisajele! Ati fost la pescuit in 2!
Am fost de curand la aniversarea unui baiat de 9 ani si i-am luat ochelari pt scufundari, joc pentru playstation.Aaaa, si gel de par
Lucia- nici eu nu stiu ce sunt.Ca tot e vorba de suplimente, eu nu-i mai dau de mult NIMIC lui Andrei...o fi bine?
Am sarbatorit ziua copilului cu praji de toate felurile de la cofetarie si pizza.Nu am iesit nicaieri, ca l-am asteptat pe C...care s-a tot lasat asteptat
La scoala, au primit cadou de la d-na o ciocolata, un kitcat, suc si inca un pachet mai mare de napolitane.
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
Gabi_K spune:
Ieri a fost concert Anda Adam, dar n-am mers. M-am enervat rau de tot, mai ales dupa anul trecut, cand a fost Andreea Balan de 1 iunie, pitipoancele astea or fi bune pt un festival de bere, dar nici un caz sa le cante copiilor
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
Gabi_K spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anina_n , dragi mamici ! Din pacate, vremea n-a tinut cu micutii nostri, azi si n-au mai desenat pe asfalt. In schimb au fost premiati la concursul Media Kinder si au dansat. De la d-na. inv. au primit bomboane, clasa Cristinei, iar maine se merge la pizza. Alte clase au sarbatorit cu suc si prajituri, in salile de clasa. Eu i-am cumparat o papusica din seria "Capsunica", la dorinta ei si un ou kinder. katty, sa stii ca si Cristina e cu o suvita din parul meu in mana, cand e pe langa mine. Asa facea cand o alaptam. Iar daca adormim impreuna, trebuie sa tina in manuta o suvita din parul meu. Lucia, chiar il admiram pe Liviu, ce bine ii sta cu parul un pic mai mare, in pozele de la aniversare si acum, vad ca a ramas fara plete. Lui Victor ii sta foarte bine tuns. Gabi, da' unde ai fost plecata in concediu ? La noi s-a mai luminat cerul. Desi, am vazut ca avem ploi si noi, pana duminica, cand apare soarele fara nori, la prognoza meteo. Am pus si eu, cateva poze de sambata, de la iesirea la iarba verde. Doar ca minunea mea era la aniversare si nu apare in poze. Sambata merge din nou la o aniversare, la un coleg de clasa(si vecin cu noi). Dati-mi idei pt. cadou la baiat de 9 ani, fetelor ! O seara placuta, alaturi de cei dragi, va doresc ! Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata Copilasi din 2002 Minunatele Scorpiute www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump ! |
Faine poze, Nina!
Am fost in Italia, la prietenul meu. El n-a mai putut sa vina acasa de cateva luni, deci am asteptat sa treaca toate zilele de nastere si m-am dus io
Am pus si cateva poze
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
Nicoleta spune:
Gabi, m-ai omorat cu pozele cu mancare... M-ai ucis, pur si simplu! Zi-mi cate kile ai!
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
Cristina_C spune:
Nina, m-ai incantat cu atata verde si tu, Gabi, cu atatea bunatati de care cred ca e greu sa stai deoparte. Ma bucur ca ai avut parte de o minivacanta romantica.
light spune:
Cristina pai cred ca e f bine ca nu ii mai dai suplimente lui Andrei. Oricum ai nostri sunt marisori, prietena mea are copii de 3 si 1 an jumate deci iti dai seama ca nu se termina o raceala ca incepe alta si normal ca nu stie ce sa le mai faca sa ii vada si ea sanatosi.
my deviantArt Gallery
andy.p spune:
Nina superbe pozele,pline de viatza.
Gabi vaaaai ce de bunatati...da tu unde esti ha???
Lucia nici Andy nu ia nimik vitamine.
Noi am sarbatorit ieri in doi:Andy si cu mine in oras la o pizza si suc,am stat si la spectacolul de dans..a fost bine
Si ptr ca m-a innebunit GAbi cu dulciurile ei merg sa fac clatite cu finetti
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
katty spune:
Sinzi, !! Ai gasit proprietarul de ferma de pe FB?
Nina, ce frumuseti aveti si voi acolo, m-am oglinditi si eu in lacul vostru, superb peisaj cu fluturasi, flori, paduri, lac, pescari si pescarite!!!
Gabi, are dreptate Nicoleta, ne-ai omorat cu pozele din Verona!!! Mie mi-au placut toate, le-am gustat cu ochii, logic, in special maslinele!
Cristina22, si noi tot cu prajituri si sucuri am sarbatorit ieri, cate o prajitura din fiecare sortiment existent in cofetarie, sa guste omuletul din ce vrea! Mai papa si acum din ele, ca aseara nu le-a dovedit!
Si Andrei a sarbatorit ieri la scoala, le-a adus doamna tort si sucuri, nu le-a dat teme, a fost foarte incantat!
Laura, ai cazut in ispita, vad!!! Dar si tu ne omori cu clatitele cu finetti!!!
Nicoleta spune:
Nina, superbe pozele tale! Si sa stii ca va invidiez ca ati iesit voi doi, numai amandoi. Eu nu-mi mai amintesc de cand nu am mai facut asta... Si nici nu se va intampla curand. Nu ma intelegeti gresit, doar imi este dor de mine si de sotul meu, singuri.
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!