Copilasi din 2002 *78* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

sa iasa cum vreti voi, Nico

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

, dragi mamici !
Vin si eu, cu poze de la festivitate si din weekend.
Dupa o zi de sambata caniculara, de duminica dupa-masa avem cer innorat si cate o ploaie din cand in cand.
Cristinuca a fost din nou la o aniversare a unei colege de cl., duminica si abia am adus-o acasa de acolo, asa bine s-a simtit.
Pe sambata ne pregatim si noi de petrecere la Patricia. E nascuta la sf. lui iulie si pt. ca nu va fi aici de ziua ei, o vom sarbatori mai repede, alaturi de cativa colegi si prieteni.
Nico, surioara ta ce clasa a terminat ? A 8-a sau a 9-a ?
Si ma alatur si eu, vocilor care spun ca nu esti grasa. Sa nu mai spui asa !
Sinzi, nu l-am vazut de mult pe David si chiar, ce a crescut !
Daca primesti poze din Ro cu David si Mariuca, sa ni le arati si noua.
Lucia, multumim pt. poze ! Vei mai avea un calculatorist in casa, e clar !
Fetelor, ce fac scolareii in prima zi de vacanta ?
Cristina a dormit pana la ora 10( cu Patri), iar pt. pranz a plecat la mama. In weekend a stat pana tarziu afara, ca acum isi permite.
O saptamana excelenta si o zi faina, in continuare, va doresc, tuturor !

Edit: acum am citit, Nico, va tin pumnii stransi !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Nicoleta, tin pumnii! Sa fie bine!!!
Nina, vazut pozele, frumoase, ce emotionata era Cristina!!! frumoasa poza langa statuie! Noi suntem acasa, n-am iesit ca Andrei s-a trezit la 10,30 (ca si ieri si alaltaieri, e in vacanta micutul) si era deja canicula! Ieri si alaltaieri am bantuit parcurile...dar azi nu! Eu sunt acasa cu el, am o saptamana de concediu, si ne petrecem zilele jucandu-ne pe facebook, pe lego, pe clubpinguin si pe webkinz! Frumos ca-i serbati ziua Patriciei in avans!
Cristina22, suna tare bine placinta ta cu marar, nici eu nu gatesc, caci in bucatarie n-avem ac, si se incinge rau locul, azi am facut doar o supa de rosii, maine vad eu ce fac, vreau sa fac o inghetata buna si usor de facut...stie cineva? Zilele astea cred ca mancam branza cu rosii si cartofi prajiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Nina, Cristina a trecut intr-a 8-a. Implineste 14 ani curand.

Stii cumva, daca ai glicemia mica si renunti la zahar, este posibil sa iti scada si mai mult si sa ai stari de ameteala, oboseala? Eu aveam 83 glicemia pana sa reununt la zahar. Uf!

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

katty, ce program fain aveti si ce meniu usor ! Cred ca e in culmea fericirii, Andrei, sa-si petreaca timpul cu tine si inca, cum.
Eu imi iau concediu in prima jumatate a lui august, o data cu surioara mea(Laura), care vine la mama acasa, in concediu.
Statuia din poza e a lui O. Goga, numele colegiului unde invata, Cristina si nepoatele.
Acolo am fost si eu, in cl. V-VIII, doar ca, pe atunci nu era colegiu, ci, doar sc. generala si lic. ind.
Daca tot esti pe acasa, deschizi tu, capitol nou pt. noi ?

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Nina, Cristina a trecut intr-a 8-a. Implineste 14 ani curand.

Stii cumva, daca ai glicemia mica si renunti la zahar, este posibil sa iti scada si mai mult si sa ai stari de ameteala, oboseala? Eu aveam 83 glicemia pana sa reununt la zahar. Uf!

Aha, vine un an cu emotii la final, pt. Cristina ! Ce liceu vrea sa urmeze ?

In legatura cu glicemia, daca nu prea consumi carbohidrati poti sa te simti ametita, obosita. Dar omul sanatos(nediabetic) nu lesina de foame, caci exista...contrareglarea naturala a glicemiei, prin eliberare de glicogen din rezervele existente in muschi si ficat. Dar pt. asta, trebuie sa ai 5 mese regulate/zi, pt. a se reface rezervele.
Am mai auzit de persoane care pt. ca nu se hraneau corespunzator, cam sareau peste mese, erau nevoite sa umble cu pliculetul de zahar la ele, la indicatia medicului.
Tu, cand ai aceste stari ? In ce moment al zilei ?

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Pai mese regulate nu am, carbohidrati consum rar, mai mult dimineata... starile nu apar nici ele regulat. Ar trebui sa ma duc sa imi masor glicemia cand am asa stari... de lesinat nu am lesinat niciodata in viata mea. Sper nici acum sa nu se intample.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Nina, ok, fac capitol nou-nout!!!

Edit, poftiti la CAP. 79!!

Mergi la inceput