Copilasi din 2002 *78* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 16
Nicoleta spune:
Neata si de la noi!
Caldura mare, mon cher! Mare-mare! Dormim deja greu... cred ca vom deschide un geam, desi eu de obicei ma trezesc intepenita de gat...
Stefan azi zicea ca el simte ceva prin corp, ca nu mai merge la scoala... este sigur de la caldura, asa ma bucur ca am mers ieri la ORL si medicul le-a facut si cate un exsudat din gat, sa fie sigur! Am mers sa ma linistesc eu cu ASLO ala al lui Stefan, mi-a zis ca asta inseamna ca a avut contact cu streptococul, dar nu ca ar avea infectie si nici neaparat ca a avut. Matei este ok, urechi, gat si nas ok. Eu - cu amigdalita cronica, ma pot opera, a zis ca nu-mi recomanda, dar ca daca vreau ma ajuta sa ma inscriu pe lista de asteptare de la spital (2 luni dureaza de la inscriere pana la operatie). Problema mea este doar de disconfort, imi simt amigdalele mari, au si cripte in ele... In fine, ma mai gandesc. A zis ca problema pz apare si dispare instantaneu, dupa ce nu voi mai fi in contact cu copii mici si invariabil cu multi stimulatori ai sistemului imunitar.
Sa aveti o zi buna, cu soare bland.
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
andy.p spune:
Buna dimineata..ne-am trezit si noi,Alexia inca doarme.
Si la noi e cald...am dormit cu geamul deschis asta noapte,ca nu se putea altfel.
Multumim de aprecieri fetelor
Nicoma bucur ca sunt bine copii.
Cris chiar ca luuunga serbare ati avut..hai cu pozele.
Lucialui Victoras!!!
O zi faina va doresc...la noi sunt deja 23 de grade si azi urca oana la 33.Da e bineee!!
Vacanta placut tuturor copilasilor
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
andy.p spune:
Katty cred si eu ca n-au avut rabdare:emotii,caldura...bine ca s-a terminat si de acum incolo partyyy
Nina ce bine ca e cald si la voi.
Sanzi ce bine se va distra DAvid
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Nicoleta spune:
Ieri a fost si ziua mamei mele. Odata cu a lui Victoras !
Gabi_K spune:
La multi ani Victoras!
Aici am pus cateva poze. Nu prea ii placea cu fusta aia, dar asa aveau toate fetele, bluza a vrut neaparat cu manca lunga, sub bluza trebuia maieu sa nu se vada
Nico, felicitarile sunt valabile numai pt clasa I? Ca anul trecut nu aveam chiar FB pe linie, la mate am "alunecat" un pic, dar anul acesta e de FB domnisoara Si Cristinuta a terminat cu brio, nu?
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
andy.p spune:
Hai ca le fac in ordine inversa
poftiti la cafea
Nico si mamei tale
Andrei(07.04.2002)
(Micul Print)
andy.p spune:
Gabi tare dragutza Lili.
Andrei(07.04.2002)
(Micul Print)
Gabi_K spune:
Laura
Nico la multi ani mamei tale!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
cristina22 spune:
http://family.webshots.com/photo/2884600980081429888ROQOiL
Revin la discutii si la pozele cu Lili
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
Nicoleta spune:
Ups, Gabi, scuza o mamaie uituca! Felicitari si boboceilor de clasa a 6-a!