Copilasi din 2002 *78* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

La serbarea asta nu participa parintii. Bine macar ca fac ei intre ei, zic eu... ci cica au si surprize pentru ei... sa vedem ce-o fi!

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

pfiuu, acuma m-am adunat si eu de pe drumuri...caldura mare!! Da' e grozav

Asa e Katty! Si la noi parinti, bunici, unchi, verisoriNu stiu unde or incapea atatia si de unde atata oxigen

Nico-aahaaa, deci se distreaza doar copiii!!

Va pup! Merg sa-i salut si pe oradeni, ca nu am mai intrat pe la ei!!

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

ooo, Katty, what a coffe!!

C+C=Andrei

(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

deci serbarea de dimineata a fost doar o ora de stat in soare, pt clasele 5-8, cativa parinti, in special cls. 5 ca-s mici si cls. 8 ca termina La cls. 6 si 7 doar 1-2 parinte din fiecare clasa noi ne-am comportat cam necivilizat ca dupa ce si-a luat Robert diploma am sters-o... dar asta e, blond, pistruiat, nu-i de tinut in soare... sorry...

La Lili dimineata e chef, dupa masa e un mic spectacol de vreo 15 minute, dupa care se impart carnetele si diplomele, si atat.
Am dus-o ieri la film, la Calatorie magica in Africa, a fost foarte incantata, i-a placut tare mult. Robert a comentat de ce nu-l duc si pe el, dar filmul nu e pt baieti de varsta lui si numai facea mutre daca venea si el

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Katy, Andy, foarte draguti copiii la serbare!!!!!

Aici nu s-a facut serbare...au avut o mica petrecere vineri intre ei(chiar inainte sa plece David) si atat...
De la anul avem si o alta invatatoare....

Katty, David va merge si in Bucuresti, cred ca sapt viitoare, sau in 2 sapt, daca sunteti acasa, poate se intalnesc baietii pe undeva!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Gataaaaaa!!!! Am terminat oficial scolile, serbarile, tot.
Laura acum am vazut pozele voastre, Andy e tare dragut! Surioara n-a fost la serbare?

sunt obosita raaau... dar nu ma las, merg sa spal o tura totusi sa nu creada masina ca-s suparata pe ea. Si de azi ma abtin, ca nu se mai poate cat am putut exagera zilele trecute cu dulciurile

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

La multi ani, Victor !
Lucia, felicitari !
Sa creasca sanatos, voios si sa va umple mereu sufletele de bucurie, alaturi de fratele lui mai mare !
Petrecere frumoasa si asteptam poze de la eveniment !

Buna, dragi mamici !
Am vazut literele "Sh" si "E", cele mai frumoase ! Si ce petrecere au avut copiii dupa serbare, katty !
Cristina a avut liber azi, ca a fost ultimul clopotel la cei de-a XII-a. Maine este festivitatea de incheiere a anului scolar.
cristina22, asteptam si pozele cu Andrei al tau !
La noi au fost 30 de grade, azi si dupa o ploaie zdravana s-a mai racorit un pic.
O seara placuta, va doresc, tuturor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna de la mine si mai pe seara (noapte), ca tare grea zi am mai avut! A fost serbarea cu diplome, apoi l-am dus pe Andrei la mama, unde va sta doar pana maine seara, caci sambata dimineata mama pleaca intr-o excursie si trebuie sa-l luama acasa! Il vom mai duce iar dupa 11 zile...
Festivitatea de la scoala a fost tare frumoasa, dar pentru cei mici a fost greu ca s-a inceput cu premiile speciale (Arhimede, Euclid, Cangurul, olimpiade, etc.), au fost si doua programe artistice la inceput si inainte de a se incepe premiile la clasa I, asa ca ne-am intins! Emotii, bucurii, lacrimi ca se despart pana la toamna,..., obositor, dar frumos! Maine fac o selectie in poze si vi le arat!

Lucia, La Multi Ani pentru Victoras, multa sanatate, sa va aduca multe bucurii!!!

Sinzi, iuhuu, mi-ar placea mult, si Andrei s-a bucurat cand i-am citit mai devreme ce ai scris, acum totul e sa fie pana pleaca la Olanesti! Vedem, tinem legatura!

Nina, multumesc, deci la voi maine e ultima zi, la noi azi a fost! Desi a fost o zi toropitoare (cu 30 de grade seara), au avut noroc totusi la festivitate ca au fost cativa nori, cred ca altfel muream acolo!

Gabi_K, m-ai distrat cu masina ta de spalat, sa nu se supere c-ai abandonat-o!!! Zici ca e frumos filmul ala? Calatorie magica in Africa?? O sa caut despre el pe net...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Au avut petrecerea, era incantat, au avut de facut 12 lucruri (ca avea 12 stampilute diferite pe maini) si le-a facut pe toate (gen pregatirea unul sandwich). A zic ca imi spune altadata ce au mai facut, dar ca a fost faaain!

Felicitari tuturor boboceilor care au absolvit cu brio clasa 1!!

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

'neatza!
Uite puterea obisnuintei...trezitul dimineata.Cum nu am avut copil de pregatit, ceea ce inseamna ca nu i-am pregatit micul dejun nici lui C, saracu', am ajuns la ora 7 la birou

Nico-sa ne mai spui, cand Stefan iti va dezvalui tie.Presupun ca a fost ceva interesant.

Katty-off, asa lungaaa a fost si serbarea noastra.Ma tot intrebam cand au invata piticii atatea cantece.Au cantat, frateeee, nu gluma!!
2 ceasuri a tinut, apoi diplome, apoi pizza si suc!
Foarte frumos!

Nina-am pozele pe stik.Imediat ma apuc de ele!

Gabi-tu crezi ca daca fugi sa speli, scapi fara poze??!No way! Baga raport

Lucia-Voinicelului cel frumos

Sanzi

Cristina-te imbratisez.

Vacanta frumoasa piticilor!!

C+C=Andrei

(Jean Grenier)

Mergi la inceput