Copilasi din 2002 *78* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Katty, foarte frumoase pozele si reusita serbarea si mai ales petrecerea de dupa. Mi s-a parut putin ciudat ca doamna mergea cu microfonul la fiecare... Nu ar fi fost mai usor daca il aseza pe un stativ sau il purtau copiii din mana in mana? Oricum, se vede ca s-au distrat copiii. Si tortul din final... Nu am putut sa nu remarc faptul ca aproape toti colegii lui Andrei sunt foarte inalti!

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Mercic de aprecieri, Nicoleta, ai dreptate, nu stiu de ce n-a avut un stativ si s-a plimbat doamna cu microfonul la copii, de multe ori nu ii vedeam bine pe toti copiii din cauza ei, ...poate nu exista acolo stativ ptr. microfon, nu stiu, oricum puteau plimba microfonul din mana in mana, era si asta o vaianta...!!!!Si ai dreptate, au copii destul de inalti, si fetitele si baietii, cativa doar sunt mici de statura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Azi avem serbare de la 17
Andy n-are nicio treaba,el asteapta carnetul cu mediile

Alexia e bine,sper sa scapam de toate prostiile cat de repede.

Cris,Nicoma bucur ca sunt bine Andrei si Stefan si ca au ajuns cu bine de prin excursii .

Nina fff frumoase pozele.

Kattyici frumoasei litere Sh

Gabi distractie pe toata lumea nuu?

Lucia,Liviu e un frumos

Noah acum plec sa ne pregatim incet,mai tre sa iau si flori...dupa serbare plecam undeva cu copiii sa se distreze,problema e ca nu stim inca unde'

Si pana nu uit:Khristin!!!,hai ca s-a terminat scoala,mai da si tu un semn de viatza.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Laura, distractie placuta la serbare si apoi la sarbatorirea absolventilor!!!
Noi maine avem festivitatea de acordare a diplomelor! Dar, ieri doamna le-a dat un ultim test de evaluare, dupa care i-a anuntat in mod festiv, ca toti au absolvit clasa I...tot ieri s-au afisat si rezultatele Cangurului de Romana (Povestile Cangurului), si toti din clasa au luat Excelent! Si noi luam pentru maine flori si un mic cadou doamnei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Gata,ne-am intors..a fost frumos,s-a terminat...nu stiu unde a zburat anul acesta.Parca acum eram la Adio Gradinita...azi am fost la Adio AbecedarAu primit si diplomele si carnetele...dupa am plecat la Mc.
Maine merg doar sa se joace ,iar vineri deloc,,,e vacanta yupiiiii

Ceva poze,putine..am fost singura si nu prea am apucat

http://good-times.webshots.com/photo/2362086460104517296TsFNgx

Katty si felicitari...nici nu ma asteptam la alt rezultat la Andrei.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Katty, Lucia am vazut pozele, sunt faine!
Noi avem maine serbarile- adica dimineata la Robert inchiderea oficiala de an scolar (acolo inca nush daca au voie parinti, ca din cls. a 6-a nu e la moda, doar pana-n a 5-a nu e capatul lumii daca apare cate un apartinator), iar la Lili dupa masa.

Germana o vorbesc doar eu, dar nu prea bine, copiii doar ce au prins in metroul din Munchen (stiti voi, cand zice "naechste halt...etc). Fac engleza si un pic de ebraica.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Laura, ce baietel elegant si zambitor am vazut!

Bafta maine la serbare, Gabi!

Noi nu avem nicio ora, este posibil ca parintii sa nu fie invitati, va intreba sotul meu maine dimineata. Pfiu, ce curios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

mi-a cazut netu' cand am trimis mesaju'...nu-i bai ca mai scriu o data
Deci,

Laura-l-am vazut pe zambarici cel frumos si elegant!
Mey, da' o poza cu mama si absolventu??Se poate??

La fel si Katty! Sau pozele astea nu sunt publice?

Katty-vazand ce banchet ati avut in cl I!!, ma intreb ce veti face in clasele mai mari.Foarte frumos!

Nico-stiti ceva de serbare?

Gabi-ce zice Lili?Mai merge in excursie?
Andrei zice nu

Si noi ca si Lili, azi avem serbarea.De dimineata fac o repetitie si la 10 pleaca acasa.
Se vede ca a venit vacanta.Dimineata, orasul nu era atat de circulat.

Cristina

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Neata.

Serbarea noastra nu este pentru parinti... Sper sa ne povesteasca mai multe Stefan..

Mergi la inceput

Neata!!!!!
Nu baga nime o cafea?????
Hai ca ma duc sa aduc eu...
Poftiti si o cafea!!!
www.thepraveen.com/wp-content/uploads/2009/02/coffee-break.jpg" target="_blank"> Si inca una!!!

Laura, vazui un E tare frumusel si elegant!!! !! Foarte frumosi toti copiii!
Cristina22, am pus toate pozele (mai putin cele neclare) facute! Din pacate nu m-am gandit sa ma pozez si eu cu el, sau sa ne pozam (si eu si tati) cu el!

Gabi_K, distractie placuta copiilor la serbari!!! Na, daca ai copii si mari, ioc serbari! Deci asta ne asteapta si pe noi in curand!!!

Nicoleta, nici voi serbare??? Ioi, asa e moda si pe acolo? La noi vin si parinti, si bunici si unchi, matusi...

Mergi la inceput