in genunchi din nou...

in genunchi din nou... | Autor: tora97

Link direct la acest mesaj

inurma cu citeva saptamini postam subiectul "pentru cei ingenunchiati", unde imi exprimam fericirea de a gasi un om minunat, etc.

acum revin si pling... a cazut cerul peste mine...

de ieri nu am mai reusit sa dau de el... l am sunat intr una, i am transmis sms uri... ori nu mi raspundea, ori imi respingea apelul, inchidea telefonul, apoi, cam dupa jumatate de ora il redeschidea... am sunat intr una.. inclusiv la 1 noaptea.. acelasi lucru... ingrijorata, dimienata am alertat familia, am sunat la parintii lui (nici ei nu stiau nimic) apoi am inceput sa caut pe la spitale... sunind si iar sunind... nimic

ca pe la ora 12 sa primesc un sms de la el cu mesajul "dupa amiaza vin sa mi iau lucrurile personale" si atit. nu mia mai raspuns, a continuat sa mi respinga apelurile. de mentionat ca stam de vreo 6 luni impreuna, la mine.

si uite ma iar in genunchi, socata... nu mai intreb de ce? ci cum de este posibil, cum de se poate purta asa cu mine, dar Thea,... si a facut atitea sperante, vise, era tare mindra ca are un nou tatic.. ce sa i spun acum... cum sa i explic fuga acestui om?

nu ne am certat, nu am avut probleme, ba saptamina trecuta daceam planuri la ce activitati extra sa o dam pe micuta, unde facem concediul la anu', sa iesim cu prietenii lui la iarba verde, etc...

da, simbata a spus ca pleaca in misiune si tot asa, nu mi a raspuns la telefon... si nu mi a dat nici o explicatie.. sau in fine una atit de puerilaaaa....

ma voi ridica, asta sigur, dar micuta? a doua oara inselata?! Doamne, Doamne....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nano spune:

Imi pare rau pentru tine si pentru fetita ta,dar fericirea nu o gasesti intr-un barbat!Din pacate asta e realitatea si ar trebui sa o accepti.Sunt foarte rare cazurile in care un barbat doreste sa ramana cvu o femeie care are copii.Si,in general o fac ca solutie de compromis pana isi gasesc ceva care sa le convina mai mult.Asta e realitatea,nu vreau sa te descurajez,dar incerca sa privesti in jurul tau vei gasi mult mai multe motive de bucurie si implinire decat poti gasi intr-un barbat!Iar in ceea ce priveste fetita ta,ei ii sunt suficiente dovezile tale de dragoste si sunt convinsa ca va intelege mai tarziu si te va aprecia pentru eforturile pe care le-ai facut pentru ca ea sa creasca iubita si protejata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicav spune:

Imi pare foarte rau de ce ti se intimpla, mai ales ca a venit pe neasteptate si pare lipsit de orice sens.
Fii curajoasa si puternica chiar daca ai impresia ca se darima lumea.
Gindeste-te ca nu ai nevoie de un om pe care nu se poate conta si care isi ia jucariile si pleaca atunci cind ii vine.
Nu ai nevoie de un om care nu are bunul simt sa-ti raspunda la telefon si sa iti spuna in fata ce se intimpla si care te lasa sa te ingrijorezi ca poate i s-a intimplat ceva in timp ce el isi face planuri de plecare.
Nu trebuie sa te gindesti ca " iar" ai avut o dezamagire sentimentala si ca se va intimpla din nou.Sint convinsa ca vei avea si zile mai bune.
In ceea ce o priveste pe fetita ta - nu stiu in ce relatii e cu tatal ei sau citi ani are - depinde de tine cum ii vei explica situatia. Important e ca ea sa stie ca tu nu vei pleca niciodata si ii vei fi alaturi orice s-ar intimpla.Daca ii ai pe cei dragi aproape, familia si prietenii, e mai usor sa treci peste neplacerile cauzate de alte personaje care au un rol mai mult sau mai putin important in viata noastra.
ai grija de tine si de cea mica si totul va fi bine, eu te cunosc doar de pe net si pot sa-ti spun ca te plac foarte tare: esti o draguta si o desteapta si o amuzanta si e pierderea lui daca a plecat

o sa fie bine, sint sigura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta spune:

Draga mea, imi pare nespus de rau de cele intamplate. Iti doresc multa putere, iar fetitei tale explica-i ca tu esti singurul pilon stabil din viata ei, restul sunt trecatori.

Dumnezeu sa te ajute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

multumesc, monica
nano, realitatea asta o stiu.. prea bine o stiu...
nu intelegeti ca s a sfirsit lumea, ci sint doar socata... nu meritam asta... l am ajutat cind a avut mai mare nevoie, am acceptat sa stea la mine desi intuitia mi striga cu surle si tobe sa nu accept... El a venit la mine, nu eu la el... eu am fost cea care a facut compromisuri, nu meritam sa se poarte asa...

ca a plecat, ok... nu merita sa pling, sa ma zbat.. dar sa ma dea la o parte in halul asta, fara macar sa mi spuna (fie si prin telefon) ca relatia s a termina? asta m a socat... si nu numai pe mine.. toata lumea il aprecia, vai ce om minunat... este nemaipomenit, este serios, etc....

sufar doar pentru ca am fost tradata atit de ordinar (scuzati expresia)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clara spune:

sint alaturi de tine.
daca a fost in stare sa iti faca asa ceva, poate ca nici nu te merita.
barbatii astia (unii) sint capabili de lucruri inexplicabile citeodata.
zoe, fii barbata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicav spune:

E intotdeauna socant cind o persoana pe care o credeai apropiata se poarta cu tine la modul asta, te astepti ca sa aiba macar o urma de respect si sa te trateze daca nu ca pe cineva drag macar sa-ti arate acelasi bun simt pe care i l-ar arata unui strain.
Lasa-l se se duca, invirtindu-se, de preferinta!
Si nu sint de acord cu observatia ca iti va fi greu sa gasesti pe cineva pentru ca ai un copil. Nu asta e problema ,ci mentalitatea ingusta a unora, si nu cred ca ai vrea in viata ta pe cineva care sa aiba impresia ca iti face o favoare ca este cu tine.
Tu hotarasti pe cine primesti in viata ta iar fetita are un tata, bun sau rau cum e el.Nu aveti nevoie de nimeni si de nimic pentru ca aveti tot ce va trebuie si mai ales va aveti una pe alta. Esti o femeie puternica si vei iubi din nou. Si sint sigura ca va fi cineva care te va trata cu respect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Offf, Doamne! Atat de rau imi pare... draga de tine, nu stiu ce as putea spune, nici macar ca te inteleg sau ca stiu prin ce treci, pentru ca numai cine a trecut prin asa ceva intelege. Gandeste-te ca nici o incercare din viata asta nu e inutila, si ca toate au un rost, si bune, si rele. Si ai incredere ca soarele va rasari si pe strada ta! Ai grija de fetita ta, daruieste-i dragostea ta nemarginita si primeste-o pe a ei, si sprijiniti-va una pe cealalta. Gandeste-te ca nu esti singura, ca o ai pe ea, si ca si noi ne gandim la tine.
Curaj si incredere! Si nu uita sa speri!
Cu mult drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburutza spune:

Draga Tora,
Ti-am scris si pe subiectul meu dar poate ca nu citesti acolo.
Nu te pripi....nu fugi iar la mama ta ....poate a avut un motiv ...poate este in misiune secreta....mai dai o sansa.
In ce priveste fetita ta....ea are un tata....acela natural, invat-o sa il iubeasca pe acela cu care ai conceput-o indiferent de defectele lui, nu pretinde unui strain sa joace rolul de tata pentru copilul tau, tu vrei un barbat pentru tine nu neaparat un tata pentru micuta, ea il are deja.
Eu cresc o fetita de cand avea 4 luni, astazi are 18 iar eu 35, vreau sa-ti spun ca niciodata nu am indepartat-o de parinti ei, chiar daca si mie imi spune mana de fapt are doua una care a nascut-o si una care o creste....sunt mandra de faptul ca pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Of, Tora, imi pare atat de rau pt. voi doua ! Mai ales ca erai atat de fericita, se simtea din mesajele tale anterioare.
Este un barbat las ! Sa faci un copil sa-si faca sperante desarte este foarte urat. Copiii cred tot ce le spun cei mari, nu este frumos sa-i mintim.
Fii langa ea, iubeste-o tu, si pt. el ! De fapt, am citit ce inseamna Thea pt. tine in pagina ta personala. Cu o asa mamica va trece peste asta, sunt convinsa. Fiti tari, speranta este cea care moare ultima !

Nina & Nina-Cristina (1 an si 9 luni)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburutza spune:

18 ani are fetita mea astazi, i-am serbat majoratul in Antalia pe 01.09.2003.
O iubesc foarte mult si ii multumesc lui Dumnezeu ca am parte de afectiune de la acest copil.

Mergi la inceput