BV Ale! HAI Viriniana, Madutza09! mai-iun2010 (92)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Aniska multam. Insa la aia cu rabdarea....mai am de lucrat. Cat despre super eu nu vad asa.
Insa multam oricum.

Sabina, de scos te-ai scos pana or incepe s-apara nepotii, fie ei si imaginari asa. C-apai chiar nu scapi de pampersi prea curand.

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

Neam trezit si noi! tot 2 in 1.. REALLAURA ,CRISSY ,GABRIELA_S,merci pt sustinerea din aceasta noapte!

ARTU despre ce tratament vorbesti? terapia de incurajare pe care mio faceti?

MARIBELL,nu inteleg cum mai rezisti.Ai incercat sa grabesti inducerea singura?cu cateva exercitii fizice prin casa,statul in cada cu apa calda,mancarea condimentata si ofc cu ? Eu sunt sigura ca pt mine cea din urma imi va provoca nasterea Si eu va trebui sa nasc normal pe 12 iunie,nu pe 16 cum e trecut pe prima pagina si tot o vreau pe Rachel langa mine mai repede..

Fug acum la DR,apoi trec pe la spital sa ma inregistrez....

38+ RACHEL

Mergi la inceput

Bilica, neata!
Nuuu, ce ti-ai facut ieri la salon

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Felicitari Gabriela10! Bine ai venit Sofia!
Felicitari Marylenac! Bine ai venit Tudor!
Felicitari Discordia! Bine ai venit Dragos!
Felicitari Gabitza1977! Bine ai venit Gabriel Alexandru!
Felicitari Alesicoo! Bine ai venit Karina Florentina!

Hai Viriniana!
Hai Madutza!

Nana, mamica de iubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

Fetelor,

tocmai ce am fost la cabinetul de chirurgie pediatrica sa punem cercelusi fetitei si am venit socata de atitudinea doctoritei in fata acestei solicitari a noastre. Se uita la noi cu dispret si ne-a intrebat ca cine ne-a trimis acolo si de ce tinem sa facem gauri fetitei pt cercelusi, ca ce, nu e frumoasa si asa? sa decida ea cand va fi mare daca va crea cercei sau nu, nu sa se impunem noi punctul de vedere...a intrebat-o si sotul(ca eram amandoi socati de atitudinea ei) ca sa ne explice concret ce contraindicatii sunt, sa nu ne mai faca sa ne simtim de parca suntem niste criminali. Dupa ce ca sunt si nedormita, m-a dat si asta peste cap de simt ca pocnesc de durere in suflet si ma ia si plansul...
eu stiam ca atunci cand se fac gauri la urechile fetitelor se pun cercelusi medicinali.Pe care ei nu ii aveau.Imi cereau mie direct cerceii definitivi.
A, si concluzioneaza ea in final, in marea-i desteptaciune: "lasati-o sa decida cand va fi mare unde vrea sa isi faca gauri, ca si asa isi va face peste tot, si in nas si in buric". Poftiti mare atitudine de medic primar chirurg pediatric!!

Mamicilor de fetite, voi cum ati procedat cu fetitele voastre? cand le-ati pus cercelusi, in ce conditii, la ce varsta? vreau si eu sugestii, caci nu vreau sa fiu nici deplasata sa insist cu pusul de cercei, dar parca nici nu as vrea sa imi creasca copilul si sa ma intrebe ca ea de ce nu are cercelusi ca celelalte fetite...
Ma simt atat de deprimata de atitudinea madamei...

Virginia si Ioana(19.05.2010)

Mergi la inceput

Salutare burtici, mamici si bebici !

Am intrat de-am mai citit, din pacate mi-e inca greu sa fiu alaturi de voi ca inainte, pentru ca la noi noaptea e zi si invers , iar eu m-am invatat sa dorm impreuna cu fetita mea iubita .
In continuare papam cumintele la san, si facem muuuuult kk . Suntem treze perioade lungi de timp, asa cum am spus, mai ales noaptea: mami e de vina cu insomniile ei din sarcina ! Mai plangem, mai suspinam, ne luptam cu colicile abdominale, insa vor trece in cele din urma; traversam o perioada mai grea momentan, si atat.

Azi am fost la chirurg cu nodulul, ca am terminat ieri tratamentul. Mi-a zis in cele din urma ce e, nu s-a mai sfiit ca data trecuta: e un ganglion, si inainte sa decidem daca si cand extirpam mi-a facut trimitere catre Hematologie, sa primesc o parere si de acolo (mi-a mai aparut unul submandibular)... Desi "hematologie" suna cam naspa, sunt sigura ca ma poarta aiurea, cred ca e doar o dereglare imunologica datorata sarcinii si nasterii. O sa va tin la curent cu ce se va mai intampla; cu siguranta iar ma vor purta sa fac o multime de analize .

Intre timp muuulti pentru toata lumea!!!

ps: am pus o gramada de pozici cu iubirici pe webshots !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Salutare fete dragi!

Multumim de sfaturi si ganduri bune Artu, Laurita, Flory, Anca.

Artu, frumosi baieti si frumoasa fata ai, poti fi mandra! Si ei la fel, cu asa o mamica, iar noi bucuroase ca ne impartasesti din experienta ta!

Vivela, as vrea sa te pot ajuta cu un sfat, am citit prin ce treci si e tare greu, nu stiu insa ce as putea sa-ti spun, doar sunt sigura ca vei gasi pana la urma calea cea mai buna cu David, astfel sa functionati perfect in 4!
Eu imi fac altfel de probleme cu Matei, nu ma gandesc ca n-ar fi un copil normal pt ca nu e gelos pe fratior, insa stiu ca are un suflet atat de bun si de sensibil incat ii va fi foarte greu in lumea asta, iar eu nu stiu cum as putea sa-l educ, sa-l ajut.

Sabina, tare scumpa Ale, abia astept sa vina si Matei al meu cu o "iubita"

Noi suntem ok, am fost aseara cu Matei la dr la o super cunoscuta profesor in neurologie pediatrica, care m-a cam expediat spunandu-mi sa fiu fericita ca am un copil destept si sa nu-mi mai fac atatea griji ca nu are aceeasi mobilitate, rapiditate, ca nu reuseste sa urce bine scarile sau nu alearga la fel de bine ca alti copii. N-o sa fie un sportiv, din cauza spasticitatii din viata de sugar care se mai mentine usor la picioruse, dar este si va fi un copil cat se poate de normal.Eu eram stresata ca face spasmul hohotului de plans si i se opreste respiratia atat de mult incat pur si simplu lesina, ultima data nu a respirat pana si-a pierdut cunostinta si a cazut cu fata de pamant si si-a spart buza, de m-am socat ca era plin de sange in gurita.
Dar cica sunt benigne aceste episoade, o sa dispara de la sine spre 4 ani si sunt din cauza ultra sensibilitatii lui, deci nu am mare lucru de facut.In rest, sanatos si voios!

Fug un pic si revin

Sorana
Matei 2 ani, 3 luni si Tudor o luna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Virgi17

Fetelor,

tocmai ce am fost la cabinetul de chirurgie pediatrica sa punem cercelusi fetitei si am venit socata de atitudinea doctoritei in fata acestei solicitari a noastre. Se uita la noi cu dispret si ne-a intrebat ca cine ne-a trimis acolo si de ce tinem sa facem gauri fetitei pt cercelusi, ca ce, nu e frumoasa si asa? sa decida ea cand va fi mare daca va crea cercei sau nu, nu sa se impunem noi punctul de vedere...a intrebat-o si sotul(ca eram amandoi socati de atitudinea ei) ca sa ne explice concret ce contraindicatii sunt, sa nu ne mai faca sa ne simtim de parca suntem niste criminali. Dupa ce ca sunt si nedormita, m-a dat si asta peste cap de simt ca pocnesc de durere in suflet si ma ia si plansul...
eu stiam ca atunci cand se fac gauri la urechile fetitelor se pun cercelusi medicinali.Pe care ei nu ii aveau.Imi cereau mie direct cerceii definitivi.
A, si concluzioneaza ea in final, in marea-i desteptaciune: "lasati-o sa decida cand va fi mare unde vrea sa isi faca gauri, ca si asa isi va face peste tot, si in nas si in buric". Poftiti mare atitudine de medic primar chirurg pediatric!!

Mamicilor de fetite, voi cum ati procedat cu fetitele voastre? cand le-ati pus cercelusi, in ce conditii, la ce varsta? vreau si eu sugestii, caci nu vreau sa fiu nici deplasata sa insist cu pusul de cercei, dar parca nici nu as vrea sa imi creasca copilul si sa ma intrebe ca ea de ce nu are cercelusi ca celelalte fetite...
Ma simt atat de deprimata de atitudinea madamei...

Virginia si Ioana(19.05.2010)

Fetitei mele i-a gaurit urechiusele sistenta de la neonato, in ziua in care ne-am externat; i-a pus direct cercelusii definitivi, pe care i-a sterilizat in prealabil. I-au supurat urechiusele, dar foarte, foarte putin, cam o saptamana - ii miscam cercelusii mai tot tmpul sa nu i se lipeasca si sa o doara pe urma. Nu a dat semne de durere, in sensul a nu schita nicio grimasa (ce sa mai zic de plans...) cand umblam la urechiusa, sau cand o asezam intr-o parte.
Mie mi-au gaurit urechile tarziu, la sapte luni; si imi povesteste mama ca m-au chinuit rau de tot: s-au vindecat gaurile greu, ca au tot copt, plus ca non stop ma trageam de cercei...

Mergi la inceput

Hai mai Virginia, fii serioasa; nu te mai lua dupa madam aia.

Pai asa hai sa nu ii botezam, sa nu le punem nume noi, sa nu imbracam fetitele cu fuste si baietii cu nadragi, sa ii lasam in orfelinate sa isi aleaga ce parinti or vrea, etc.

O fi o idee cu libera alegere insa fiecare religie/comunitate cu ale ei. Si crede-ma ca aici vad de toate: baietei evrei mici mici dar cu sepcuta de-a lor pe cap si cu perciuni, fetite araboaice imbrobodite, copii nebotezati etc. Si ii respect pe toti la fel.

Aici cercei se pun dupa primul vaccin, cel de 2 luni. Se pun medicinali. Eu una de-abia astept. Luni facem vaccinul apoi vedem cum e cu cerceii.

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

...cat de dulci sunteti toate....
tot pe la 15 min am contractiile, de fapt sunt dureri MARI inghinale...
POATE...POATE
ARTURICI super pozicile cu comorile tale....iar sabinuta e superba...
dar ce bine explici din experienta ta vis-a-vis de copii, zici ca ai luat cursuri de specialitate....esti cool
LENAAAAAAAAAAAAAA.....ce ai facut la eco???? esti bine?
offffff, LAURITA....ce ti-e si cu copii astia.fina-mea le punea perna pe fata la fratiorii ei, ii placea ei cum dau din picioruse si se zbat....pana sa prins ma-sa....cand povestesti pare amuzant, dar numai mama sa nu fii in momentele alea, ca ti se rupe sufletul.....multa rabdare in continuare !!!!

ALEXANDRA MARIA SI ALEXANDRU ANDREI
LA MULTE LUNITE SI MULTA SANATATE !!!!

EMMA ANTONIA
LA MULTE LUNITE SI MULTA SANATATE !!!!

ROCSY multa rabdare si nervi de otel !!!!

VERONICAH SI FELICITARI PT BB FARA COLICI !!!!
ASA DA VESTI....,
OFFFFF CRISTINA SA TE AUDA DUMNEZEU, SI SIFILITICUL ALA SA FII ZGANDARIT CEVA...POATE IESE SI PICEA....
GABRIELA_S ...chiar ca vroiam sa-l bat pe babaul ala de dr....l-am injurat pana am iesit din spital. e bine ca nu nasc cu el...., ci cu matroana si o infirmiera, sau 2...nu stiu...vedem

BILICA in afara de statul in apa calda....le-am incercat pe toate.....sa vedem, poate scade ridmul contractiilor de la 15 min...la 10 si apoi la 5...si fug la spital.....
VIRGINIA, dar peste ce babau de dr-ita ai dat si tu....ciudati mai sunt oamenii cate-o data.eu o sa-i pun in spital cerceii definitivi, inainte sa plec acasa ....aici asa se face....multa rabdare, si nu mai fii suparata....
NANA si eu cred ca e doar o dereglare hormonala....iar vis-a-vis de plimbari, asta e sistemul in ro...le place sa te poarte pe drum. MULTA SANATATE SI FERICIRE ALATURI DE FAMILIA TA !!!!
SORANA MULTA SANATATE PUIULUI MATEI SI TIE MULTA PUTERE SA TRECI PESTE TOATE....
DAR CE M-AM INTINS.....
VA -IK DULCE PE TOATE.....
fug sa fac o ciorbita, ca poate nasc si-i las pe baieti fara papa...

MARIA SUPER FERICITA 40+ cu ANDREEA ANTONIA
AMR: IN ORICE MOMENT !!!
http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24

Mergi la inceput