BV Ale! HAI Viriniana, Madutza09! mai-iun2010 (92)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Nana, f frumoasa Adelina!
Iar comentariile la poze....

De unde are alunita? Adica mai are cineva in fam tot acolo?

Succes la gasitul diagnosticului corect

Sorana, hai ca poate stie ea ce stie dr aia. Nu ma pricep deloc la sb asa ca nu pot decat sa va doresc sa fie ok si dupa 4 ani sa dispara crizele. Si sa ii faca in ciuda dr si s-ajunga sa fie super bun la ce sporturi o vrea el.

Maribell, spor la ciorba! Asa am facut eu cu o zi inainte sa ma internez m-a apucat gatitul; si am lasat acasa vreo 3 feluri de mancaruri; am mai revenit peste o sapt si ceva si tot acolo erau . Deh, 3 baieti acasa si-au facut de cap.

A, hai ca azi am chef de povestit.
Am uitat sa va zic;
las duminica pe tati cu mandra acasa si plec cu baietii la un targ sa isi ia jucarie de 1 iunie.....

Revenim peste 3 ore jumate....Fata dormea pe tati, in bucatarie dezordine (ibric, lingurita, niste chestii de-ale Sabinei) in camera la cei mici haine de-ale Sabinei, pampers, etc.

povestim noi ce am facut, care mai de care mai entuziasmati.

si incepe sotul:

-i s-a facut foame la o ora dupa ce i-ai dat si ati plecat
-la o ora jumate plangea rau
-am scos laptele din congelator (noroc ca am pastrat de la unicul meu muls, manual )
-am dezinfectat ibric
-am dezinfectat sticla de plastic
-am dezinfectat lingurita
-i-am dat 30 de lingurite insa isi tinea capul intr-o parte deci cam 15 au ajuns in gura la ea din care jumate i-au curs pe langa...
-ma duc sa cumpar biberon sa fie in casa!

Desigur, daca ma suna ii ziceam ca avem bibe (unul primit impreuna cu un rucksac de la Nestle) insa nu a vrut sa ma impacientez.

Asa ca acum am scos bibe la lumina, sa fie; insa cand mai vreau sa plec nu mai e f bucuros nici el si nici Sabina; ca atunci cand e cu el ...plange.
Cand sunt eu nu o auzi.

Asa ca, de unde aveam doi baieti lipiti de mine, acum am si o fetita.

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui theophillina

Alexandra Maria & Alexandru Andrei de bubu30

Emma Antonia de taty_ana

La cat mai multe lunite dragi floricele de liliac, sa cresteti mari si sa le aduceti parintilor vostri numai bucurii si impliniri!

Theodora 36+ Stelios
AMR 4 saptamani

BEBE STELIOS

Multumim mult de urari

N-am mai apucat sa citesc cap 90 si 91 , am trecut direct la 92
Asa de nasol a fost cu colicile cateva zile ca daca tacea unul incepea celalalt, asa ca din 26 mai nu am mai reusit deloc sa intru

Fetele care ati nascut mai aveti burta mare sau s-a tras ?
A mea e cam mare, s-a retras dupa ce am venit din spital dar de vreo 2 sapt nimic
Ce ma sfatuiti ?
Dr mi-a zis sa fac sport , dar doar dupa 6 sapt.

Mergi la inceput

aaa, si inca ceva - de la ce varsta se poate mari intervalul dintre mese de la 3 ore la mai mult ca nici timp sa citesc pe net sau in carte nu am ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Sorana sper sa treaca repede. Daca dr a zis ca e bine, inseamna ca asa o sa fie.

Virgi eu o bateam pe aia. Pe bune. Cand am nascut-o pe Alexandra la Euroclinic i-au facut asistentele cercei. Acum nu au mai vrut, m-au trimis la chirurgie pediatrica, unde eu nu ma duc clar, mai ales dupa ce ai povestit tu acum. Pediatra mea a zis ca le face ea cercei, acum eu nu mai pot de mila lor sa le intepe, drept urmare nu cred ca le mai fac si am sa le las pe ele sa decida cand vor fi mari. Dar faptul, ca tu vrei sa faci cercei fetii nu inseamna ca esti o criminala sau o mama denaturata, ci aia e o tampita. Eu in locul tau ii saream rau in gat.

Nana sper sa treaca nodulul. O fi ceva hormonal.

Ruxi si eu mai am inca burta. Cat despre schimbatul orelor de masa, e in functie de copil, cum cere. Ale mele stau si 6 ore nemancate peste noapte cand dorm, dar peste zi cer si la 3 ore si la 4 ore mancare mai ales Iustina, care in mare papa la 3 ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

MERCI ARTU ....am pus ciorbita la foc, acum m-am apucat de o placinta de mere....
m-am obisnuit cu contractiile....

MARIA SUPER FERICITA 40+ cu ANDREEA ANTONIA
AMR: IN ORICE MOMENT !!!
http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

La multi ani pruncilor tai, Ruxi!

Pai poti sa incerci sa le maresti intervalul sa vezi daca sunt ei pregatiti ptr asta. Tu le dai la ore fixe? Daca da, adaugi cateva min in fiecare zi

Sabina, dar daca o sa vrea si ele pe la 4-5 ani sa aiba ca si Ale? Stiu ca e mai dureros mai tarziu decat acum. Ma gandesc si eu, voi oricum faceti cum va e voua ok

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Ruxi La multi ani, sa va traiasca. Sa fie sanatosi. Cum mai esti? Tot singura stai noaptea cu ei?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Ruxi La multi ani, sa va traiasca. Sa fie sanatosi. Cum mai esti? Tot singura stai noaptea cu ei?

Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006)

Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase.

Multumim mult, la fel va dorim.

In ideea ca nu reusesc sa intru maine va urez de acum la multi ani pt cele 2 lunite pe care le sarbatoriti maine.

Ekaterina
Iustina

Sabina de Arturica

Da, noaptea tot singura stau, doar in weekend 2 nopti sta sotul meu si e asa de bine...

In rest noaptea tot 1-2 ore maxim dorm, dar daca nu apare altceva de facut ma mai culc dimineata dupa ce vine bona vreo 2-3 ore

Mergi la inceput

fetele.....nu e ciudat ca am contractii de azi dimineata.....la interval de 15 min....si nu se intensifica?
mamicicile...imi puteti spune ceva.....e normal?

Mergi la inceput

DOAMNE NANA ...DAR CE PRINTESA FRUMOASA AI .....SA VA FACA VIATA MINUNATA !!!
E O DULCE ...

Mergi la inceput