Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (67)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Va recomand filmul:
"The Back-Up Plan"(2010)! E fain de tot! Cu Jenifer Lopez in rolul principal! E vorba de perioada de graviditate a ei, nastere, emotii, trairi si schimbari survenite! E si comedie!

Alina-Mirela 26+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Super fain filmul, si eu l-am vazut

22+ cu un carucior multicolor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

La ce conditii sunt la maternitaea Nova Vita ,as veni si eu sa nasc acolo si nu mi se pare mult 2000 natural si 2500 cezariana.
La noi in constanta sunt 2 clinici private: la Isis,costa 1000 euro(natural,ceza,in apa) iar la euromaterna e 4500 ron natural,5000 ron cezariana.Dar la conditii parca tot la TG.Mures arata mai bine..

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Kiti joi e ziua noastra cea mare, sa vezi cu ce vesti bune inseninam odiseea.

Klarisse graviduta 21+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Hello girls!!!!!

Mult succes pt fetele care merg astazi la eco!!

AIDA

ma gandesc la tine si-ti tin pumnii. Dr. Rotaru a fost si ieri de senzatie. De cum am intrat m-a si intrebat cum ma simt si daca mai sunt suparata si-i povestea lu' barbata-miu ce suparata eram eu data trecuta, acum 3 saptamani, pe guvern cu indemnizatia pt copil. Incredibil! nu-mi venea sa cred cum poate sa tina minte asemenea amanunte legate de pacienti! E fenomenal omul asta!

Fetelor, eu si barbata-miu sarbatorim astazi 2 ani de cand ne-am cunoscut!!!! Cand i-am spus aseara nu-i venea sa creada, zicea ca simte ca suntem de la gradinita impreuna!

MAYA,
nu stiu ce ti s-a intamplat, insa daca e vorba de un mitocan...draga mea, tb sa mergi mai departe. Nici nu sta pe ganduri si nici nu te uita inapoi! Asemenea oameni nu merita respect si atentie, daramite dragoste! Fuck off!
Eu sunt fericita astazi, asa trebuie sa fii si tu. Si pt asta tb sa mergi mai departe! Ai incredere in tine si-n Dumnezeu, trebuie sa-ti cauti perechea oriunde ar fie ea!!!!

O zi minunata va doresc la toate, la anul pe vremea astaaaa.....va dati seama ce o sa fie pe noi!!!!! - ZIUA COPILASILOR NOSTRI!!!!!

Ghiocela 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Intradevar arata foarte bine si la un pret super dar conteaza foarte mult si medicul cu care nasti , mie imi este foarte teama de medici care te trateaza superficial .
DAR FIECARE CU NOROCUL LUI

Burtica de 26 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Ghiocela felicitari pentru aniversare, sa fiti fericiti, sa va iubiti la fel de mult toata viata.

Klarisse graviduta 21+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Sa speram ca toate vom avea parte de atenti cat mai mare si totul o sa fie bine

Burtica de 26 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Da,la noi sunt preturi de preturi!Nu stiu daca o sa pot face fata cu cheltuielile:am trei nunti la care suntem obligati,nasterea,botezul, toate cate trebuie pt bb acasa(carut,patut,......),tre' sa schimbam tevile si caloriferele(sunt vechi si iarna nu dau destula caldura) tre'sa schimbam parchetul,si trebuie si geam termopan la balcon ca la camere avem.Si daca ma pun la o socoata,ma ia cu lesin.

Ana21+

waw....ce de aveti de facut! Incearca sa stabilesti o lista de prioritati si amana ce nu e f. urgent si important! Va fi prea multa agitatie si stres pentru tine si BB si nu e bine. Eu de exemplu as trimite doar bani la nunti (iesi mai ieftin-dar tu stii cat de "obligata" esti sa mergi - si eu am doua nunti si un botez la care trebuie sa mergem - la nunti trimitem sigur doar bani, la botez inca ne gandim, dar probabil ca vom merge), si faceti strictul necesar prin casa...o sa mai aveti timp si dupa ce se naste BB. E f. important sa nu fii prea stresata!
La prima sarcina, in sapt. 39 m-a apucat curatatul geamurilor ca mi se parea ca nu le-a sters bine mama...in noaptea urmatoare eram la spital si nasteam. Eu nu am simtit ca a fost un efort prea mare, dar pt. bebe sigur a fost se pare!

Acuma voi sta sigur linistita acasa....sa duc sarcina cat mai aproape de termen, si dupa ce se naste oi face multe altele...!

Nu trebuie facute toate inainte de nastere!

Dana 26+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

ghiocela multi ani fericiti impreuna!

Ana21+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ghiocela13

Hello girls!!!!!

Fetelor, eu si barbata-miu sarbatorim astazi 2 ani de cand ne-am cunoscut!!!! Cand i-am spus aseara nu-i venea sa creada, zicea ca simte ca suntem de la gradinita impreuna!

Ghiocela 21+

FELICITARI si multi ani inainte ,fericiti si plini de IUBIREE

Burtica de 26 +

Mergi la inceput