Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (67)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Initial cand s-a deschis maternitatea cezariana era 4500 lei,insa acum au contract cu CAS-ul.

Am uitat sa mentionez ca sunt incluse 4 zile de spitalizare,iar de acasa nu trebuie dus absolut nimic,doar hainele cu care iesim din spital.

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Super!O sa nasti acolo nu?

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Noi aveam a-2-a camera pregatita pt. fetita...ne doream fetita! Si camera era cu peretii un mov desschis si un gri frumos.....mergea super fain combinatia. Dar vom revopsi peretii cu mov si ii facem cu verde. Albastru mi se pare f. rece pt. camera copilului.Desi camera lui Bobi este verde cu albastru deschis. Si arata foarte bine. Acuma trebuie sa ii facem lui mobila!

Oricum stiu ca e recomandat sa fie culori deschise si placute! culorile tari ii agita pe pitici!

Dana 25+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Initial cand s-a deschis maternitatea cezariana era 4500 lei,insa acum au contract cu CAS-ul.

Am uitat sa mentionez ca sunt incluse 4 zile de spitalizare,iar de acasa nu trebuie dus absolut nimic,doar hainele cu care iesim din spital.

Super!O sa nasti acolo nu?

Ana21+

Da,acolo voi naste,eu inca sper sa nasc natural,dar mai vedem.

M-am uitat un pic pe site-ul dat de tine,aveti ceva preturi acolo.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RalucaElenaM

Burticutze atzi inceput aranjarea camerei copilului? Eu o sa am caruciorul ROZ" insa nu prea pot spune ca-mi plac culorile astea clasice bleu si roz, trebuie sa colorez iarasi peretzii din camera care sunt cu un galben/vanilie si rosu""in tavan(asa l-am cumparat vine ok.. desi nu cred ca mi-ar fi trasnit vreodata ideea folosirii culorii rosii in tavan), am spus ca poate imi vin ideile cand vizitez magazine de bebelushi insa si pe acolo culoarea principala e roz si alb la fetite si galben/albastru la baietzei....

23+

Din pacate,deocamdata,bb-ita mea nu va avea o camara a ei.Eu stau la bloc si am doar doua camere,intr-una stau eu cu sotul si in cealalta sta bunica-sa.Asa ca bb-ita va sta cu noi in camera pana....Camera noastra e zugravita cu cul.portocaliu,si nu o s-o facem alta culoare,ca e fain asa.

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

In legatura cu miscarile BB-ilor...sunt la a doua sarcina si pe la 20 S nici eu nu il prea simteam.....si tot asa imi faceam griji. Acuma la 26 S(a ...am uitat sa schimb semnatura apropo) misca de nu-i adevarat..ma trezeste din somn cateodata. Il simte si Bobi si tati perfect.

Mai conteaza cred si greutatea pe care o ai...eu am pus pana acuma abia vreo 3,5 kg si se simte foarte bine.

Cred ca de-asta si eu am mers mai des la eco cat sarcina era mai mica, sa ma linistesc ca bebe e ok.
Ca de obicei teoria e usoara....practica e mai grea!

Dar mai e un pic si o sa simtiti Bebeii tot timpul si o sa fiti mai linistite!

Tanamera cum se numeste clinica privata de care spui?

Va pup pe toate! si La Multi Ani la toti copiii si Bebeii!

Dana 25+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

Fetelor, va invidiez ca aveti mai multe optiuni in ce priveste locul nasterii. In oraselul nostru este o singura maternitate de stat, veche de cand lumea...

Chiar daca nu ma dau banii afara din casa, probabil as fi facut cumva sa nasc la privat, mai ales ca nici la stat nu scapi fara minim 2500-3000 lei...

24+ si mami David 03.05.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Va recomand filmul:
"The Back-Up Plan"(2010)! E fain de tot! Cu Jenifer Lopez in rolul principal! E vorba de perioada de graviditate a ei, nastere, emotii, trairi si schimbari survenite! E si comedie!

Alina-Mirela 26+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Puiutza se numeste Nova Vita http://www.nova-vita.ro/servicii-medicale/maternitate.html .

Mergi la inceput

Da,la noi sunt preturi de preturi!Nu stiu daca o sa pot face fata cu cheltuielile:am trei nunti la care suntem obligati,nasterea,botezul, toate cate trebuie pt bb acasa(carut,patut,......),tre' sa schimbam tevile si caloriferele(sunt vechi si iarna nu dau destula caldura) tre'sa schimbam parchetul,si trebuie si geam termopan la balcon ca la camere avem.Si daca ma pun la o socoata,ma ia cu lesin.

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

La multi ani pt puiutii vostri si pentru voi, de ce nu, ca si voi sunteti puii altcuiva
Ana_25 - multumim de urari. Ai grija cu maseluta, sa nu se agraveze, du-te cat mai repede.
Lora si Eveline- sanatate multa!
Klarisse - si eu tot joi merg la morfofetala, dar la 13.30
Felicitari fetelor care au schimbat azi semnatura si asteptamvesti bune de la cele care au intalnire cu bebeii.

Maya-

Va pup

Kiti, 21+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput