Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (67)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

DA, sa dea DD sa fim toate sanatoase si bebeii sanatosi pana la 40 de sapt si apoi pana la 100 de ani

Am reusit sa ajung ieri la dentist si am rezolvat problema cu dintisorul. Acum e ok.

Ana, chiar nu a durut

--------------------------------------------------
Sunt o cu de 21+

Ingerasul meu

Bine ca ai rezolvat-o!Si eu o sa ma duc,numai sa mai stea ploile astea,si e un friiig afaraa!Deocamdata nu ma doare dar poate sa ineapa oricand.Mie tre' sa-mi scoata nervii si sa plombeze doua masele care-s una langa alta.Vreau sa le fac pe amandoua odata sa nu ma duc de mai multe ori,si sa-mi faca doar o data anestezie.

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Ana, e cel mai bine asa, sa stii. Daca e sa te doara putin, macar sa te doara doar 1 data.

Bafta multa cand o sa mergi si sa nu iti fie frica. Toata durerea a luat-o altcineva de pe scaunul dentistului

--------------------------------------------------
Sunt o cu de 21+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Dragele mele,

Pt ca si eu sunt o mare paranoica, am citit in zilele cand micutza nu misca (de fapt nu o simt eu) si am gasit urmatoarele:

- copilul trebuie sa fie simtit zilnic abia de la 28 saptamani in sus (atunci unii medici recomanda numararea misacrilor fetale, tehnica acre dealtfel nu este imbratisata de toata lumea pt ca chiar si atunci unii copii pur si simplu mai lenesi nus e misca zilnic si numararea are ca rezultat unic stresul mamei)

Maya, nu stiu ce ti s-a imtamplat sau cati ani ai insa vreau s aiti spun ca dezamagirile in dragoste/relatii sunt ceva uzual. Intr-adevar, e mai bine sa se imtample ami devreme decat mai tarziu, dar nu se poate fara ele :) Si tine minte ca de cele mai multe ori o relatie poate merege din mai bine in mai rau, dar din mai rau in mai bien nu prea am vazut. Asa ca nu pierde timpul. Iar cand e sa fie, in dragoste, s eintampal fara eforturi, se intampla natural si frumos fara ca nimeni s asufere. Cand o s afie fie natural si frumos, atunci e "the one". pana atunci, rasfata-te si traieste-ti viata!!!

Imi cam place s adau sfaturi, recunosc

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 24 saptamani cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Ionela felicitari pentru semnatura si ma bucur ca ai rezolvat cu maseaua.
Fetelor multi

23+

crina cu

Mergi la inceput

ionela multumesc de incurajare!Ma gandesc ca daca le fac acum,o sa pot manca inghe,pepene,fara grija ca o sa ma ia maseaua,ca acusica o sa fie lubenita-n toi in piata.Prima data ma durut cand am mancat lubenita(am luat de la real),preferata mea.
Andreea am gasit lista de preturi de la President.Naterea+epidurala e mai mult de 1000 euro.www.maternitate-privata.ro/maternitate-privata-servicii(eu nu am asig.)

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Sunt atat de fericita,am sunat la maternitatea privata sa intreb de preturi si cezariana costa 2500 lei,iar nasterea normala 2000 lei+500 lei epidurala.

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

SUPER vrem si noi in buc. preturi din astea
Acum poti sta linistita

Burtica de 26 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Sunt atat de fericita,am sunat la maternitatea privata sa intreb de preturi si cezariana costa 2500 lei,iar nasterea normala 2000 lei+500 lei epidurala.

Vin sa nasc la Tg.Mures! Cu asa preturi se merita!

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaElenaM spune:

Burticutze atzi inceput aranjarea camerei copilului? Eu o sa am caruciorul ROZ" insa nu prea pot spune ca-mi plac culorile astea clasice bleu si roz, trebuie sa colorez iarasi peretzii din camera care sunt cu un galben/vanilie si rosu""in tavan(asa l-am cumparat vine ok.. desi nu cred ca mi-ar fi trasnit vreodata ideea folosirii culorii rosii in tavan), am spus ca poate imi vin ideile cand vizitez magazine de bebelushi insa si pe acolo culoarea principala e roz si alb la fetite si galben/albastru la baietzei....

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Initial cand s-a deschis maternitatea cezariana era 4500 lei,insa acum au contract cu CAS-ul.

Am uitat sa mentionez ca sunt incluse 4 zile de spitalizare,iar de acasa nu trebuie dus absolut nimic,doar hainele cu care iesim din spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

Buna, fetelor1

Abia acum am reusit sa intru si eu pt ca am o gramada de treaba la serviciu (pe vremea asta ploioasa )

La multi ani pentru toti copiii si voua, dragi mamici, pentru ca si voi sunteti copiii cuiva, nu? Sa fim sanatosi cu totii si restul vor veni de la sine!

Felicitari fetelor cu vesti bune de la eco si celor care si-au schimbat semnatura!

Bafta si celor care vor merge astazi! si pe ele!

24+ si mami David 03.05.2005

Mergi la inceput