Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (67)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns septoct2010 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

multumesc tare mult alynta 27. ma bucur sa pot impartasi cu voi momente atat de frumoase din aceasta perioada minunata.

cristina si bebe in burtica 22 sapt

Mergi la inceput

buna dimineata burticute. azi de dim nu mai am somn. voi cum va odihniti? ca la mine a crescut burtica si mai greu i-mi gsesc locul si mai am si dureri de spate plus mersul la toaleta. nu stiu mai tarziu cum va fi cand va creste burtica mai mare si afara va fi canicula oof nici nu ma gandesc. bine, e prea frumoasa perioada asta cu bebe in burtica chiar toate sa fie bine nu merge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ghiocela13

Fetelor,

barbata-miu a zis ca vrea el sa aleaga un nume neaparat si a ales Maria, iar al doi-lea nume a zis sa-l alegem noi(noi insemnanad eu cu mama si cu tata), dar dintre Izabela si Irina!
Si oricum el o sa mearga sa declare copilul si o sa scrie fix ce vrea el!
Asa ca....nu imi mai fac nervi ca nu are rost!
O sa vedem atunci cum o fi!

Ghiocela 21+

Neata' fetelor!
Ghiocela este adevarat ca el merge la primarie sa-l declare pe bebe, dar merge cu un fel de "certificat" pe care ti-l elibereaza tie din spital - si acolo apar numele si prenumele copilului in functie de ce declari tu la spital. Deci el la primarie doar duce actele sa le transcrie cumva si sa ii aloce CNP.

Dar de fapt la mama in mana sunt "fraiele".....Sau cel putin aici la BV cand am nascut eu prima data asa a fost. Stiu un caz cand tata a schimbat pe hartia de la spital un nume, tocmai pt. ca vrut el sa aleaga numele.....si de la primarie l-a refuzat si i-a spus sa aduca alta hartie de la spital fara corecturi sau "greseli".....asa ca nu prea depinde de ei....daca asa se pune problema!!!!

Dana 26+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

greu in alegerea numelui. i-mi doresc sa gasim un nume care sa-i placa si sotului dar nu ne grabim ca mai avem timp de gandit. eu as vrea un singur nume pt bebe, consider ca al doilea nume nu-l va folosi niciodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaElenaM spune:

bebecris da click mai sus pe "capitol nou"

23+

Mergi la inceput