Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (67)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

alexuza nu dauneaza daca nu "te incingi" prea strans!Eu o sa-mi pun corset imediat dupa nastere.Am vazut fete care nu au purtat si au ramas cu o burtaaa!Cica isi revine burtica mai repede,si nu ramane....cum sa-i zic..."flescaita" daca porti corset.Parerea mea!Acuma face fiecare ce vrea si cum vrea.

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Fetelor,eu va doresc noapte buna si somn usor!

Ana21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Fetelor incerc si eu sa o culc pe Alexandra si urati-mi succes sa am o noapte linistita.
Noapte buna!

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 20s +
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

si eu cred ca este ideal sa porti burtiera dupa nastere dar nu foarte strans pt ca nici nu cred ca o sa fie suportabil. cadita eu o sa iau dinaceea de pus pe pat mi se pare mult mai comoda.abia astept sa incep sa cumpar lucrusoare pt bebe dar mai atept putin. cred ca de pe la 6 luni o sa incep sa iau cate ceva sa nu ma aglomerez cu toate odata.

cristina si bebe in burtica 22 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Am venit si noi de la morfologie...toate bune si frumoase, bebe e mai mare cu 5 zile si e un grasunel, avem 573 grame
Ghiocela ai dreptate, dr Rotaru este un super dr, cel putin eu asa am simtit...de aceea am ales sa nasc tot cu el.
Bebecris eu am nascut la Elias anul trecut si a fost f ok din pct meu de vedere...curatel si la neonatologie e f strict, nu intra decat mamica la bb. N-am avut probl nici cu asistente/infirmiere, toate au fost tare dragute...de aceea o sa nasc tot acolo mai ales ca sunt la acelasi medic cu care am nascut-o si pe Andreea anul trecut.

Ayda22 + si Andreea Teodora (9 iulie 2009)

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

fetelor voi faceti eco de fiecare data cand mergeti la control? pt ca pe mine ma cheama dr lunar si am facut deja 5 eco. i-mi e putin teama sa nu fie bebe afectat de atatea eco cu toate ca dr ma asigura ca nu se intampla nimic, ca nu au ce sa faca rau la bebe. am o verisoara care a nascut in spania si dr de acolo i-au facut doar 4 eco toata sarcina si ea i-mi zice mereu ca nu sunt bune atatea radiatii. sunt intr-o mare dilema ca nu as vrea ca viata puiului meu sa fie pusa in pericol sub nici o forma. chiar daca pt mine este emotionant sa il vad de fiecare data, totusi nu as vrea sa exagerez cu atatea echografii.

Mergi la inceput

ayda m felicitari pt eco reusita si ca bebe al tau e bine. ma bucur foarte mult sa aflu ca spitalul la care voi naste este cat de cat ok in comparatie cu ce avem noi in romania. in legatura cu strictetea la bebelusi mi se pare ca e in regula pt ca ei inca nu sunt pregatiti sa ia contact deodata cu microbii din exterior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ghiocela13

Fetelor,

barbata-miu a zis ca vrea el sa aleaga un nume neaparat si a ales Maria, iar al doi-lea nume a zis sa-l alegem noi(noi insemnanad eu cu mama si cu tata), dar dintre Izabela si Irina!
Si oricum el o sa mearga sa declare copilul si o sa scrie fix ce vrea el!
Asa ca....nu imi mai fac nervi ca nu are rost!
O sa vedem atunci cum o fi!

Ghiocela 21+

Dragut sotul tau! Lasa ca iti va ceda cand va vedea cate sacrificii face o mama ca sa aduca puiul pe lume! Multi ani fericiti impreuna! Si fetita noastra va fi Maria!

Alina-Mirela 26+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

ayda m cum a fost la morfologie? masuratorile s-au facut 2d dar ti-a dat poze color 4d si filmare pe cd tot 4d? pt ca am facut si eu la medlife echografie morfologica fetala 4d dar de la 4d nu am decat o poza si fix 2 secunde (doua miscari)ale bebelui 4d atat. ma asteptam ca dupa ce face masuratorile sa ma lase sa il vad putin pe imagini 4d, macar cateva minute dar asta e. cel mai important e ca bebelusul e sanatos si totul e in regula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Bebecris bun venit si sarcina usoara!
In privinta numelui la noi a fost tare simplu: era pregatit ca alternativa la numele de baieti pe care le-am ales pentru copii! Daca era tot baietel intram in dificultate!
Maya ma bucur ca esti "pe picioarele tale"! Conteaza foarte mult ca ai familia de partea ta! Vei depasi mai repede momentul! Eu ma numesc "Alina"! Am ajuns mai tarziu aici si poate de asta nu am inteles ce ai scris! Astepti si tu un bebe, nu?! Cunosc un caz in care mama a ramas sa creasca singura un baietel! Ea nu are nici un venit, dar o ajuta parintii! S-a despartit de prieten inainte sa nasca pentru ca s-a lasat cu batai si multe jigniri atat de la partener cat si de la parintii acestuia! baiatul e frumos, sanatos si creste! Cu DD inainte!

Alina-Mirela 26+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput