Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (67)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

KAMY13 pe unde umbli??? Nu te-ai intors din Romania? Sa nu zici ca ti-a placut atat de mult acasa ca nu mai vrei sa pleci ??? Te astept cu vesti bune mai ales ca ai fost si la control...

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

gata m-am lamurit cum e si cu semnatura. maya 71 multumesc frumos. e prima data cand intru sa scriu pe un forum dar invat

cristina si bebe in burtica 22 sapt

hai sa/ti spun cum sa faci si sa/ti activezi 'Mesaje Private' pe scurt PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Bebecris bine ai venit! Din pacate nici eu nu nasc la Elias, nu stiu ce sa-ti spun despre el...

Office ce mari sunteti! sa cresteti sanatosi si fericiti!

Oana ai vazut daca te-ai plans? Ti-a aratat el tie!

Cristina 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

sa ne traiasca bebeii din burtica,sa creasca mari, sanatosi si sa vina pe lume la termen

felicitari la fetele care au fost la eco si au vesti minunate,la cele care au mai facut un pas si au schimbat semnatura.

fetele din Timisoara, am vazut ca vorbeati de President. Eu am gasit pe un forum la care scrie si cineva de la clinica, tarifele:
"Ptr. op. cezariana tariful este de 1200 euro,
ptr. nasterea naturala cu anestezie epidurala tariful este 1100 euro,
ptr. nasterea naturala fara epidurala tariful este 900 euro."
daca esti de acord sa mai stai cu cineva in camera si esti asigurat, deci putin mai mici decat cele afisate pe site.
Eu am de gand sa le fac o vizita si sa aflu in direct preturi, conditii. Nu ne dau banii afara, dar am vrea sa facem un efort si sa aducem bebele in conditii decente si fara stres. Daca aflu noutati si va intereseaza subiectul va spun

camelia 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Crina si Ionela felicitari pentru noua semnatura!

Tina, cu(26+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png

23+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

andreea 82 am vazut ca esti cu cateva zile inaintea noastra . la ce spital vei naste? dr mea este de la elias si e extraordinara. nu stiu insa cu e spitalul. ce conditii sunt la maternitate cris si bebe 22 sapt

bebecris, imi pare rau, nasc la Timisoara. De Elias nu stiu sa-ti zic nimic.
Dar sigur vor raspunde fetele care nasc la Elias cand vor intra si vor vedea intrebarea.

22+ cu un carucior multicolor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

fetelor a-ti facut eco morfologica? eu am facut-o 4d la medlife si sunt foarte fericita ca baietelul meu este bine insa ma asteptam sa i-mi dea mai multe poze color (mi-a dat doar una) cica bebe nu a stat la poza iar filmarea este alb-negru de la 2d cum s-au facut masuratorile si la final fix 2 secunde il arata pe bebe color de la 4d. ma asteptam faca eco 4d pe final maca cateva minute sa il am pe cd ca se vede minunat pare foarte real. asta e,ii multumim Domnului ca bebelusul nostru e bine si asta conteaza cel mai mult. mi-a spus dr sa mai fac una la 32 de sapt sa speram ca atunci obtin mai multe poze si cateva minute de filmare 4d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Fetelor noi astazi avem fix 27 de saptamani!

Tina, cu(26+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png

Ce mari sunteti! Mai e un picut pana la 40

23+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Office - Bravo si la mai mare!
Maama, 27 de saptamani...mai o aruncatura de batz si tii puiul in brate

22+ cu un carucior multicolor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

multumesc frumos fetele ca mi-ti raspuns. nu-i nimic am citit cate ceva despre elias dar as fi vrut sa aflu si alte pareri. cu siguranta voi afla ca vad ca sunteti tare de treaba aici

Mergi la inceput