Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (67)
Raspunsuri - Pagina 21
ana_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camisv sa ne traiasca bebeii din burtica,sa creasca mari, sanatosi si sa vina pe lume la termen felicitari la fetele care au fost la eco si au vesti minunate,la cele care au mai facut un pas si au schimbat semnatura. fetele din Timisoara, am vazut ca vorbeati de President. Eu am gasit pe un forum la care scrie si cineva de la clinica, tarifele: "Ptr. op. cezariana tariful este de 1200 euro, ptr. nasterea naturala cu anestezie epidurala tariful este 1100 euro, ptr. nasterea naturala fara epidurala tariful este 900 euro." daca esti de acord sa mai stai cu cineva in camera si esti asigurat, deci putin mai mici decat cele afisate pe site. Eu am de gand sa le fac o vizita si sa aflu in direct preturi, conditii. Nu ne dau banii afara, dar am vrea sa facem un efort si sa aducem bebele in conditii decente si fara stres. Daca aflu noutati si va intereseaza subiectul va spun camelia 22+ |
Daca te duci sa intrebi sa ne spui si noua!Cami in ce zona stai?
Ana21+
ghiocela13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebecris26 multumesc frumos fetele ca mi-ti raspuns. nu-i nimic am citit cate ceva despre elias dar as fi vrut sa aflu si alte pareri. cu siguranta voi afla ca vad ca sunteti tare de treaba aici cristina si bebe in burtica 22 sapt |
BEBECRIS,
Se spune ca spitalul Elias este cel mai bun spital de stat, ca sa zic asa, din Bucuresti. Eu am avut ocazia sa merg si in maternitatea de acolo si la sectia de neonatologie. Este OK. Aici nu trebuie sa vii de acasa cu seringi si alte instrumente medicale. Trebuie sa ai numai strictul necesar pt tine: paracetamol, vata pt tine, tampoane, cateva chestii uzuale. Deocamdata la Elias nu s-a ajuns (inca!!!) la degradarea in care zac alte spitale pt ca aceasta institutie nu apartine Ministerului Sanatatii, ci este proprietatea Academiei Romane si asta e alta mancare de peste.
Asa ca...stai linistita, este unul din cele mai buine spilate, insa...trebuie sa fii si pregatita pe masura (sper ca intelegi ce vreau sa zic!)
Ghiocela 21+
bebecris26 spune:
crina multumesc tare mult . sunteti foarte dragute. ma bucur ca pot sa impartasesc cu voi clipele astea minunate de
cristina si bebe in burtica 22 sapt
bebecris26 spune:
multumesc de raspuns ghiocela 13 . da pai ne vom pregati serios ca i-mi doresc ca totul sa decurga cat mai bine
bebecris26 spune:
ghiocela 13 tu unde vei naste? poate ai scris dar nu am apucat sa citesc tot din urma.
maya71 spune:
Fetele, s/a schimbat ceva la album, user comun, parola?... ca nu mai reusesc. Scriu user 'septoct2010@yahoo.com' si introduc parola... nimic. parca totusi scriu ceva gresit la user din ce imi aduc aminte dar nu mai stiu ce?! m/am uitat pe prima pagina si parca asa scrie...
alexuza spune:
Bebecris bine ai venit printre noi
Fetelor voi pentru ce a-ti opta pentru primele baite ale bebelului?
http://www.myreclama ilegala - avertizare/baia-si-igiena-copilului-c5/cadite-cu-suport-si-masuta-pentru-infasat-s30.html
SAU CELE NORMALE
http://www.myreclama ilegala - avertizare/baia-si-igiena-copilului-c5/cadite-pentru-baie-s24.html
Burtica de 26 +