Felicitari Tzuky!Aspirante optimiste (512)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

buna fetele!!!

la multi ani copilasilor vostri celor care deja ii aveti, la multi ani copilasilor din burtici si noua tuturor ,nu?pentru ca si noi suntem copiii parintilor nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Talida__ spune:

Eu luna asta se pare ca am ovulat cu test de ovulatie negativ - nu am reusit sa prind cresterea de LH... Cred ca o sa imi iau si eu din ala pe baza de saliva ca pot sa fac de mai multe ori pe zi. Maduta la asta banuiesc ca nu mai e nevoie sa reduci consumul de lichide cu 2 ore inainte, nu?

Draguta

Vas spor la prestat si bafta ! sa vii cu un mare + peste 2 sapt

_

Hoping... Wanting... Needing... for you to justify my love
www.fertilityfriend.com/home/Talida" target="_blank"> Grafice
www.fertilityfriend.com/ticker/2ba8d8/ttc.png" target="_blank"> Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

fetelor ce parere aveti de spalaturi vaginale inainte de contact cu bicarbonat de sodiu, folositi careva? se zice ca e bun pt. reducerea aciditatii vaginale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Talida mie imi face cu ochiul scaderea aia brusca de temperatura din ziua 6DPO. Ei o numesc "implantation dip". Cu toate ca aceasta scadere nu semnalizazeaza intotdeauna o sarcina, multe femei insarcinate au aceasta scadere in ziua nidarii (intre zilele 6-10).....

Andreea - in asteptarea lui Mayan
MAGIC: The smell of your newborn baby, the feeling of being a mother, the realization that you- yes you- have the power and awesome opportunity to shape a life of a human being full of potential and unlimited possibility - WOW consider the possibilities! ~ Tracy Wilson

"I wanted you before you were born. I loved you when you were born, I saw your face and I knew that I was in love. Before you were an hour old, I knew I would die for you. To this day, I will. This is the miracle of life."

www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui draguta

fetelor ce parere aveti de spalaturi vaginale inainte de contact cu bicarbonat de sodiu, folositi careva? se zice ca e bun pt. reducerea aciditatii vaginale

Aceasta "metoda" poate fi folosita de cele care doresc baietel. Din pacate, folosita in mod frecvent dauneaza florii vaginale si de asemenea inlatura mucusul care este atat de necesar conceptiei.
Eu nu asi recomanda spalaturile vaginale cu bicarbonat (de fapt nu recomand nici un fel de spalaturi - femeia nu are nevoie de ele in mod normal), in afara de cazul in care este vorba de o infectie.
Mediul vaginal trebuie sa fie acid pentru a elimina surplusul de bacterii. Fara aceasta aciditate am suferi de multe infectii.

MAGIC: The smell of your newborn baby, the feeling of being a mother, the realization that you- yes you- have the power and awesome opportunity to shape a life of a human being full of potential and unlimited possibility - WOW consider the possibilities! ~ Tracy Wilson

"I wanted you before you were born. I loved you when you were born, I saw your face and I knew that I was in love. Before you were an hour old, I knew I would die for you. To this day, I will. This is the miracle of life."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Talida__ spune:

Doula . momentan testul e negativ asa ca daca temp creste iar continui cu testarea.

AM facut un test Barza ( a se citi Varza ) de dimineata si a aparut a doua linie dupa 15-20 de minute. Am citit ca la astea apare o linie de uscare si nu trebuie luata in considerare daca apare dupa primele 5 minute. Am cautat Minut sau First Response dar nu mai gasesc :(( (astea 2 sunt foarte sensibile ). Am un SureCheck dar ala inainte de 14 DPO nu cred ca e relevant...

Vas eu nu stiu atatea detalii ca Andreea ( te pupam ) dar asa stiu si eu ca spalaturile dese nu-s recomandate

_

Hoping... Wanting... Needing... for you to justify my love
www.fertilityfriend.com/home/Talida" target="_blank"> Grafice
www.fertilityfriend.com/ticker/2ba8d8/ttc.png" target="_blank"> Ticker

Mergi la inceput

Aaaaaa, mi-am amintit.
Cris bine ai venit la aspirante. Asa cum au spus si fetele, ai avut mesajele moderate, deci nu te-am vazut in timp real. Sper ca iti faci curaj si sa continui sa ne scrii.

Mergi la inceput

Talida am vazut ca ai facut un test de sarcina dar chiar daca e sarcina, e normal sa iti fi iesit negativ........l-ai facut tare devreme. In legatura cu Barza (hahaha Varza chiar ca merge mai bine) eu am avut cateva teste cu liniuta palida in mai putin de 5 minute si nu a fost sarcina. SI Clear Blue mi-a facut o data faza (exact in prima luna de incercari).
De atunci consider ca Verzele trebuie sa stea in frigider, iar berzele pe cer (sau in cuiburi) si nu in urina Pacat de bani

Mergi la inceput

E tare liniste pe aici azi se vede ca fetele sarbatoresc ziua copilului. Si eu am un chef de stat la taclale de numa numa.... Dar asa se intampla de fiecare data, cand pot/vreau eu nu sunteti voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Andreea eu sunt p aici
numai k mai fac curatenie, mai trag cu ochiu pe aici,

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 9+

Mergi la inceput