Felicitari Tzuky!Aspirante optimiste (512)
Raspunsuri - Pagina 6
PaulaFrida spune:
Si eu fac curatenie
Abia asteptam sa vina minunea in viata noastra
Dr.Seuss
Marriage Ticker
TTC Ticker
doula spune:
Haideti mai fetelor....azi v-ati gasit sa fiti harnicute??? Sa stiti ca va iert daca veti veni si la mine sa ma ajutati la curatenie Uffff ce bine era pe vremurile bune cand aveam femeie la curatenie....acum nu ne mai permitem si eu URASC treburile gospodaresti
Andreea - in asteptarea lui Mayan
MAGIC: The smell of your newborn baby, the feeling of being a mother, the realization that you- yes you- have the power and awesome opportunity to shape a life of a human being full of potential and unlimited possibility - WOW consider the possibilities! ~ Tracy Wilson
"I wanted you before you were born. I loved you when you were born, I saw your face and I knew that I was in love. Before you were an hour old, I knew I would die for you. To this day, I will. This is the miracle of life."
www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie
vas spune:
Doula, eu pe alea gospodaresti gen curatenie, frecat, spalat, asezat nu le detest , mie o bucatareasa mi-ar trebui
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
vas spune:
Apropo de nume...mie mi-a intrat in cap ca voi avea un baiat MATEI, nu ma intrebati de unde ca nu stiu....dar sun convinsa ca daca as fi graviduta iar as lua listele cu nume la cautat.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
doula spune:
Vas rolul de bucatareasa l-a preluat sotul deci femeie la curatenie imi mai trebuie si e minunat. Sau poate imi mai gasesc un sot pentru curatenie...
Andreea - in asteptarea lui Mayan
MAGIC: The smell of your newborn baby, the feeling of being a mother, the realization that you- yes you- have the power and awesome opportunity to shape a life of a human being full of potential and unlimited possibility - WOW consider the possibilities! ~ Tracy Wilson
"I wanted you before you were born. I loved you when you were born, I saw your face and I knew that I was in love. Before you were an hour old, I knew I would die for you. To this day, I will. This is the miracle of life."
www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie
camcris spune:
buna fetelor, mai doula dar pretentioasa mai esti , atunci eu mi am nevoi de 2 barbati unu la bucatarie si altu cu treburile casei si m-am scos
iubita.mara spune:
heloooo!ce faceti?eu m-am gandit dupa ce am vb cu doctorita mea care mi-a spus ca numai o val peste 40 indica cu siguranta o sarcina viabila ( si are dreptate )sa nu ma mai duc miercuri si sa ma duc direct vineri sa fac un bhcg.daca ieri am avut 10,21 miercuri as avea 20 si vineri ar trebui sa fie 40.voi ce ziceti sa fac?
ieri m-a durut foarte tare spatele si am luat no-spa si paracetamol si m-a mai lasat.de dim cand m-am trezit nu ma durea deloc, sanii ma dor dar foarte putin si cam atat, iar burtica ma mai atentioneaza din cand in cand.acum vad ca iar ma incearca spatele
................................................
[imag]="http://lt2f.lilypie.com/EoWGp3.png"[/imag]
in asteptare fapturii celei mai dorite
iubita.mara spune:
azinoapte am visat ca mi-a venit cm am innebunit de tot.oricum pana nu vad bhcg mai mare ma consider negravida.poate astfel incerc sa-mi protejez "nervu capului" cum zice prietena mea,dar...totusi
................................................
[imag]="http://lt2f.lilypie.com/EoWGp3.png"[/imag]
in asteptare fapturii celei mai dorite
camcris spune:
iubita.mara
incearca sa te relaxezi gandeste pozitiv ca totul este ok, stii ca daca este bb stresul nu face bine, lasa deoparte gandurile astea negre, este nu este, mergi vineri eu asa zic si vezi atunci, eu zic sigur asa fara experienta ca totusi este acolo, asa ca linistestete