Felicitari Tzuky!Aspirante optimiste (512)
Raspunsuri - Pagina 13
PaulaFrida spune:
Neatza fetele
poftiti la o www.easyespresso.gr/Articles/Images/Mochaccino300x300.jpg" target="_blank">cafelutza buna
bun venit fetele noi,sedere placuta la noi si sa vii se implineasca dorinta de a fii mamici cat de repede
bebelu si eu am papat ficatei de pui cand am fost gravi,facuti in sos de ceapa si cu cartofi natur si patrunjel,oua nu am putut manca deloc,nici nu ma puteam uita la ele,pana la 4 luni m-am hranit cu fructe,iaurturi,mamaliga cu branza,cartofi prajiti,altceva nu prea putem sa mananc,mi-am facut o data o salata de rosii,castraveti,ardei si inca ceva legume si nu am putut s-o mananc.eu eram tare pe dulce
fetele,intru putin mai rar ca ma joc Sims 3,dar nu prea am ce sa fac,trebuie sa-mi gasesc o ocupatie,ca altfel ma plictisesc de numa,sa nu va suparati pe mine
va -acesc pe toate si va doresc o zii minunata
Abia asteptam sa vina minunea in viata noastra
Dr.Seuss
Marriage Ticker
TTC Ticker
madutza_bra spune:
Tzuky, felicitari!! Esti gravidutza!!
Iti doresc sarcina usoara si la termen, si un bebe sanatos si mancacios!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://lt1f.lilypie.com/GO0Hp3.png
www.fertilityfriend.com/home/190dd3" target="_blank">Grafic TTC
cos_minutza spune:
Neatza fetelor!!!
Tzuky felicitari dragutzo .sarcina usoara si bebe sanatos
Paula multimim de cafelutza
Bebelu eu zic ca poti gusta din orice daca ti-e poftaCe Dumnezeu doar esti gravidutza nu bolnava la regim...Atat timp cat nu exagerezi eu zic ca poti.Sunt atatea femei neinformate si nu tin cont de aceste exceptii si totusi au copii sanatosi,sau mamele noastre stiau oare aceste lucruri Nu ma mai lungesc,cloncuzia e daca poftesti la ceva chiar si daca e interzis,poti sa gusti.Parerea mea,acum fiecare face cum vrea
Va pe toate!!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
madutza_bra spune:
paula, multumim de cafelutza!
mie azi mi-a crescut putin temp...am ajuns la 36.6...inca nu e clar cand am ovulat...dar eu cred ca s-a intamplat deja..poate chiar de cateva zile...Mai fetelor eu am avut dureri de ovare prin Z12-14, dupa aceea nimic..poate totusi am ovulat atunci... voi vedea in 1-2 zile.
cosmi, in ce zi mai esti?
Va doresc sa aveti o zi frumoasa !
Povestea nasterii
Poze
SS-Tzuky spune:
Multumesc Madutza! Sa fie intr-un ceas bun! Spor si tie la bebe2, sa fie sanatos si voios ca primul! Tocmai am citit Povestea ta, m-a impresionat foarte mult, o adevarata minune, Dumnezeu exista si ne aminteste asta din cind
O zi frumoasa tuturor, va iubi pe toate!
http://lbdf.lilypie.com/wZbip2.png
carmen_vlad spune:
Neata fetele,
Ce bine ca mai citesc si eu vesti bune felicitari sa ai o sarcina usoara tzuki si un bebe sanatos. zic ca ai fi in 4 saptamai si ceva jumatate spre 5 chiar... nu ai niciun simptom?
Eu deja sunt speriata, mai am un pic pana duminica si mie frica de emotii
madutza_bra spune:
carmen, de ce ti-e frica de emotii? Sunt niste emotii f placute . eu una abia astept sa vina momentul sa ma testez ....indiferent de rezultat.
Suntem o comunitate f frumoasa si toate trecem prin emotiile ficareia
curaj, va fi bine duminica!
Povestea nasterii
Poze