Felicitari Tzuky!Aspirante optimiste (512)
Raspunsuri - Pagina 11
roxy_s spune:
bebelu aia cu cartofii nu cred ca-i adevarata. vorba ta, aia la tara mananca si paianjeni si tot nu mai au nimic. cum sa nu fie buni cartofii si ardeii ?? sunt chiar foarte buni. oricum trebuie sa mananci putin din fiecare nu sa exagerezi, normal. poti manca linistita orice, eu asa zic, dar sa nu exagerezi.mai ales daca ti-e pofta mananci si gata.
In asteptarea unei minuni
bebelu86 spune:
teoretic sunt bune
k peste tot citesc sa pap de 2-4 oripe zi fructe si legume proaspete.
deci ..se mananca.
dar...mai sunt si nebuni din astia
eu pap tot ce imi face cu ochiu
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 9+
bebelu86 spune:
vreti sa mai stiti din astea?
carnea sa fie facuta bine. sa nu fie in sange k raman nu stiu ce bacterii si iar nue bine la bb
ouale nu ochiuri k sunt crude si da iau nu stiu ce minuni,
branza de la tarani (care dupa parerea mea e cea mai sanatoasa) cica nu e buna k iar are nu stiu ce bacterii si faci 1000 de prostii
laptele la fel,. dc nu e pasteurizat nu e bun.
cand imi mai aduc aminte va mai zic.
moamaaa...si eu mor dupa branza de la tarani.
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
bebelu86 spune:
aaaaaaaaaa
fara zahar, fara grasimi multe, fara sucuri carbogazoase, fara prea multa ciocolata
Albumele noastre
madutza_bra spune:
bebelu, branza de la tarani chiar nu e indicata in sarcina...decat daca cunosti bine taranul... Pentru ca nu e facuta intr-o fabrica, taranii o fac cu mana goala..e f periculoasa. Poate da listeria care poate afecta grav bebelusul.
Intradevar tb respectate niste reguli: fara carne cruda, fara oua crude (maioneza), fara alcool, etc. Dar o portie ficatei nu are ce sa faca rau mai ales daca sunt bine facuti
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://lt1f.lilypie.com/GO0Hp3.png
www.fertilityfriend.com/home/190dd3" target="_blank">Grafic TTC
dana_r spune:
Buna, fetelor!
Ma numesc Dana, sunt din Tg. Mures si vreau si eu bebe. sper ca am intrat unde trebuie pe forum, pt ca tot am citit regulamentu, si sper sa nu fac vreo gafa... din greseli se invata.
Sa va spun pe scurt povestea noastra. suntem casatoriti de 10 luni si vrem bebe. Dar el/ea nu vrea sa apara. Mi-am facut analize pentru ca am avut o dereglare hormonala acum vreo 4 luni (am avut spotting la mijlocul perioadei menstr. si m-a tinut vreo 5-6 zile, am intrat in panica si m-am dus la doctor), se pare ca a fost ceva temporar, am avut ovulatie normala luna urmatoare si la anlizele hormonale si transvaginale toate par in regula. Luna trecuta am avut o raceala urata de tot, am facut tratament si mi-a venit ciclul la data normala, dar cu niste dureri atat de groaznice incat am crezut ca o sa mor (nu am mai avut asa ceva). Problema este ca sunt deja 10 luni de cand incercam, dar cred ca in vreo 2 sau 3 luni am ratat perioada fertila, o data cu raceala, si de vreo 2 ori cu deplasarile sotului... incerc sa ma conving ca de fapt numai vreo 6-7 luni sunt relevante, si deci nu am motiv sa-mi fac griji inca. Dar sunt asa de suparata, si asa astept cele doua liniute...
AM tot vrut sa intru pe forum de mai mult timp, de citit va tot citesc de cand ne-am hotarat, dar am tot sperat sa intru direct la gravidutze. ei, asta e.
dar am intrat acum pentru ca trebuie neaparat sa vorbesc cu fete in situatia mea, fiindca sunt foarte trista...
lorena_86 spune:
fetelor z1, ce ghinion, chiar nu ma asteptam, dar asta e!
roxy, iarta-ma te rog, sa nu fii supi pe mine dar chiar nu am avut timp sa-ti raspund cu lichidul ala. daca ai stii cata bataie de cap mi-a dat. la prima sarcina era sa raman far o trompa din cauza lui ca el se vedea mult acolo si eu aveam test de sarcina pozitiv iar dr. credeau ca am hemoragie interna si ca sarcina ar fi ectopica.....la a doua la fel.dar tot nu imi dispare. la mine este si in cantitate foarte mare....unii dr. zic ca este normal sa-l am si ca e semn ca ovulez, altii imi zic ca nu este in regula si chiar ma suspucteaza de trombofilie, ca cica nu mi s-ar coagula sangele prea bine si ca lichidul ala de fapt este sange. cine stie? ideea este ca nu stiu inca de la ce il am dar toti mi-au zis ca nu din cauza lui am pierdut sarcinile. roxy pup si nu fi suparata pe mine
bun venit nou aspirantelor
fetelor spor la testare
pe toata lumea
carmen_vlad spune:
Seara fetele,
Piticul a facut un mare puseu de febra dar am reusit ca de obicei sa i-o scad.
Multumesc de primire fetele
Va dati seama ca in timp ce ii puneam puiului antitermice ma gandeam cu groaza cum o sa fie cu 2 bolnaviori... pfuu ce ganduri si pe mine!
Si ma gandeam ce face bebe daca e in burtica deja, azi am avut numai un somn pe mine. A sa nu uit ultimul cm a fost pe 7 mai asa ca e inca devreme ptr simptome, dar cf tuturor calculatoarelor de fertilitate si ovulatie teoretic ar trebui sa fi ramas... vom vedea
lorena_86 spune:
dar am uitat sa va zic ceva, de ce nu mi-a scazut TB-ul
azi dimineata, desi am vazut un firicel de sange mi-am luat Tb si era tot 37,3
nu ar trebui sa scada
bebelu86 spune:
LOrena imi pare rau pt z1
nu stiu de ce nu a scazut temp. poate a scazut mai tarziu,.
Maduta ai idee dc fierb bine ficateii si ii fac pateu cu castraveciori murati face rau si asa?
Carmen imi pare rau ca piticu a facut febra.hai stai linistita k vei afla curand dc e bb.
Mara du-te cel mai bine vineri sa faci bhcg. si atunci vezi la cat a ajuns. Doamne ajuta sa se dublezeasa cum trebuie.
la mine a fost mai mult de dublu. k imi facusem idei k sunt 2. dar se pare k e doar unu
Albumele noastre