Tensiuni in lume

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui inaioana

Pai aici nu e clar deloc. Unde se afla exact vasul respectiv? In apele internationale sau in interiorul "zonei de razboi", ca sa zic asa...?

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.

Exista restrictii asupra accesului in Gaza, restrictii impuse de israelieni.
In urma evenimentului, ONU cere Israelului sa ridice blocada.
Blocada nu poate exista in ape internationale, deci eu inteleg din cele de mai sus ca israelienii au actionat acolo unde erau impuse restrictiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Daca aveau ceva de ascuns- adica arme, de ce nu au ripostat cu ele la atacul israelian? Daca aveau arme, de ce au ripostat cu bate?

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iasmin08

Daca aveau ceva de ascuns- adica arme, de ce nu au ripostat cu ele la atacul israelian? Daca aveau arme, de ce au ripostat cu bate?

Mai degraba as intreba de ce a trebuit sa foloseasca batele.

edit
acum am vazut. Despre ce atac vorbesti, iasmin08?

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:

Pentru ca daca ripostau cu arme, stirile sunau cam asa:
´´un grup de islamisti turci a atacat rezistenta armata israeliana in zona de blocada Gaza´´

Deci in acest caz, aia raii nu mai erau israelienii si deci scopul nu era atins.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:

Mai degraba as intreba de ce a trebuit sa foloseasca batele.

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Corect! De ce a fost necesara utilizarea batelor? (in ape internationale, inteleg?)

Mergi la inceput

Inteleg ca au fost si alte nave (britanice), acelea de ce nu au fost atacate, de ce doar cele sub pavilion turcesc?

Mergi la inceput

Citat:

Corect! De ce a fost necesara utilizarea batelor? (in ape internationale, inteleg?)

Iasmin, pai eu zic sa ne spui intai ce stii tu despre apele internationale si despre procedurile care sunt acceptate (sau nu) in ape internationale.
Mai precis, ce conventii au incalcat soldatii israelieni?

Mergi la inceput

Eu vreau sa ma informez, si intreb si eu ca omul sa mai aflu si eu cate ceva.
Nu vin cu dedesubturi si apropouri. Nu stiu despre asta nimic, dar nici nu cred ca legile prevad atacul in ape internationale din senin. Zic.

Deci eu intreb ca vreau sa ma informez, ok? Nu dati cu rosii ca nu are rost sa dati in copii, ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Se pare ca atatea surse, atatea versiuni. Ma intreb ce s-a intamplat de fapt...si sper sa nu degenereze. Intotdeauna am considerat ca ambele state au dreptul la bucata aia de pamant si sincer, daca ar fi sa plecam de la pashopt incoace, eu as zice ca e vina britanicilor, pt.ca de peste tot de pe unde au plecat, au lasat tensiuni - asta daca ne gandim numai la India si Pakistan.Pt.ca au actionat in functie de propriile interese si au incercat sa dezbine populatiile - asa au facut in India cu hindusii si musulmanii.

Sunt curioasa pana diseara cum va bate vantul

Mergi la inceput

Citat:

Eu vreau sa ma informez, si intreb si eu ca omul sa mai aflu si eu cate ceva.
Nu vin cu dedesubturi si apropouri. Nu stiu despre asta nimic, dar nici nu cred ca legile prevad atacul in ape internationale din senin. Zic.

Deci eu intreb ca vreau sa ma informez, ok? Nu dati cu rosii ca nu are rost sa dati in copii, ok?

Iasmin08, ceva ceva trebuie ca stii tu daca tot folosesti "ape internationale" si "atac".
Deci, ca sa discutam eficient, spune intai ce anume au incalcat soldatii israelieni in legatura cu vasul aflat in apele astea internationale.

Mergi la inceput