Tensiuni in lume

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Alo fetelor pe mine chiar ma intereseaza topicul asta si asteptam sa citesc conversatii si fapte pe care nu le stiu. Intre timp vad ca se cearta pe podium conchita si denizel pentru motive pe care nu le inteleg.
Azi nu dau avertismente ca e 1 iunie si e o zi pe care o sarbatorim la DC (in caz ca nu stiti azi implinim 9 ani). pe de alta parte ar fi fain sa avem o poza cu voi doua si I love DC ca tot e concurs.

revenim la topic?

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Alo fetelor pe mine chiar ma intereseaza topicul asta si asteptam sa citesc conversatii si fapte pe care nu le stiu. Intre timp vad ca se cearta pe podium conchita si denizel pentru motive pe care nu le inteleg.

Mirela, ma confunzi, nu m-am certat cu nimeni, mesajele mele sunt exclusiv on topic. nici eu nu inteleg de ce se cearta cine se cearta si cu cine se cearta, caci nu e de competenta mea profesionala sa inteleg. eu am fost cea hartuita aici, nota bene, asa ca as aprecia, daca tot nu faci dreptate ca e zi speciala, macar nu ma baga in aceeasi troaca a lu no name. dar fie, ziua copilului si a dc, treaca de la mine si de data asta, a zilioana oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Mirela, ma confunzi, nu m-am certat cu nimeni, mesajele mele sunt exclusiv on topic. nici eu nu inteleg de ce se cearta cine se cearta si cu cine se cearta, caci nu e de competenta mea profesionala sa inteleg. eu am fost cea hartuita aici, nota bene, asa ca as aprecia, daca tot nu faci dreptate ca e zi speciala, macar nu ma baga in aceeasi troaca a lu no name. dar fie, ziua copilului si a dc, treaca de la mine si de data asta, a zilioana oara.

nimic

Mirela, da-mi, te rog, avertisment!!! Conchita e pe cale sa se inece cu seminte de la prea multe incantatii cu troace si laturi. Or fi mantrele ei norocoase :)).

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Convoaie umanitare? dupa cum le cara soldatilor israelieni bate de metal peste cap, numai umanitar nu pare.
Si scuze, dar eu cred ca intentionat s-a creat toata aceasta busculada, Turcia islamica vrea ceva, pacat de oamenii care au murit.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Ioana, au vrut sa sparga blocada, asta e tot.
In Gaza sosesc zilnic ajutoare umanitare, ca altfel ar fi murit de mult saracii.

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Exact.

Si da, parerea mea este ca a fost premeditata reactia celor de pe vapor. Este strategie tipica extremisto-islamica: ignora, sfideaza,provoaca, intind coarda la maxim stiind care vor fi urmarile, apoi tipa ca sunt atacati.

In rest, ajutoarele cu destinatie Palestina ajung acolo unde trebuie, aka in Palestina, doar dupa un control al incarcaturii. Israelienii nu verifica vapoarele de curiozitatea de a vedea ce model de scutece primesc palestinienii, ci pentru a evita contrabanda cu arme pe care Hamasul le foloseste fara sa clipeasca impotriva populatiei civile israeliene.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Sa ma lamuresc si eu: israelienii au abordat un vas in ape internationale? Asta nu este piraterie? Nu era normal ca cei de pe vas sa riposteze? Mie incidentul mi se pare extrem de serios. Israelienii au atacat un vas in ape internationale, au omorat marinarii care au ripostat cu bete si apoi i-au luat prizonieri pe ce ramasi in viata. I-au luat din ape internationale?

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation

Mergi la inceput

Era blocada si au fost avertizati cu o zi in urma sa acceseze un alt port, Ashdod, dar cum flotila era intesata de activisti pro islamisti, n-au fost de acord. De de n-au vrut sa duca de acolo ajutoarele, cu camioanele? Pentru ca erau verificati, de aia. Si nu mai vorbiti de foamete, in fiecare zi se trimit ajutoare in Gaza, altfel nu mai era picior de palestinian. Dar ca de obicei israelienii sunt de vina, nu Hamasii, Fratii Musulmani, niste oameni blanzi sa-i pui la rana.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Pai aici nu e clar deloc. Unde se afla exact vasul respectiv? In apele internationale sau in interiorul "zonei de razboi", ca sa zic asa...?

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui bird70

Sa ma lamuresc si eu: israelienii au abordat un vas in ape internationale? Asta nu este piraterie? Nu era normal ca cei de pe vas sa riposteze? Mie incidentul mi se pare extrem de serios. Israelienii au atacat un vas in ape internationale, au omorat marinarii care au ripostat cu bete si apoi i-au luat prizonieri pe ce ramasi in viata. I-au luat din ape internationale?

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation

Si unde ar fi trebuit sa le verifice incarcatura? In apele nationale ale Gazei?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Ioana, au vrut sa sparga blocada, asta e tot.
In Gaza sosesc zilnic ajutoare umanitare, ca altfel ar fi murit de mult saracii.

Exact.

Si da, parerea mea este ca a fost premeditata reactia celor de pe vapor. Este strategie tipica extremisto-islamica: ignora, sfideaza,provoaca, intind coarda la maxim stiind care vor fi urmarile, apoi tipa ca sunt atacati.

In rest, ajutoarele cu destinatie Palestina ajung acolo unde trebuie, aka in Palestina, doar dupa un control al incarcaturii. Israelienii nu verifica vapoarele de curiozitatea de a vedea ce model de scutece primesc palestinienii, ci pentru a evita contrabanda cu arme pe care Hamasul le foloseste fara sa clipeasca impotriva populatiei civile israeliene.

Si poate ne informeaza cineva de ce Egiptul a inchis granita cu Gaza? Nu cumva ca se transportau arme? Dar de ei nu se pomeneste nimic, Israel in sus si jos.

Ingrid S si Diana

Vauvenargues

Mergi la inceput