FIV 275

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns broscuta7 spune:

Fetelor sunt diperata. Azi la beta mi-a iesit 25,36, iar alaltaieri am avut 38,05. Nu e bine deloc, nu?
Daca fac un test de sarcina maine dimineata ce ziceti?
Am sunat la spital si mi-au spus sa nu intrerup tratamentul, ca e bine totusi ca nu am sangerat deloc pana acum, sa vorbeasca cu profu si ma suna maine, poate ma cheama marti la alt beta.
Sunt distrusa, socata, impietrita de durere si mai sunt si la servici si nu pot sa fac nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

Citat:
citat din mesajul lui angieangie

Citat:
citat din mesajul lui Adhnana

Citat:
citat din mesajul lui ana-m

Felictari adhana!

Cati sunt?

Cat ai avut bhcg?

Ca si eu il am cam mare.

Am bagat 2 blastocisti de calitate ff buna.

Referitor la durerile cam ca la cm si eu am avut si inca mai am uneori, iar de intepaturi ce sa mai zic, 2 saptamani si ceva am facut nospa injectabil la 6 ore.

multumesc de urari!

Sunt 2 si nici nu-mi trecea prin cap pentru ca am avut beta 78, exact ca la primul copil( beta facuta in aceeasi zi ).
Cand mi-a zis razand prof Marinescu ca sunt doi, am crezut ca glumeste. Pana nu am vazut poza nu am crezut

Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si 6+

Adhnanain a cata zi ai facut beta?eu am facut in ziua a 11-a si am avut 76..si credeam ca e doar unul...dar mi-ai dat sperante mari acum...abia astept echo marti

Angie

tot ziua 11....SUCCES!!!

Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Adhnana saru'mana...abia astept

Angie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui broscuta7

Fetelor sunt diperata. Azi la beta mi-a iesit 25,36, iar alaltaieri am avut 38,05. Nu e bine deloc, nu?
Daca fac un test de sarcina maine dimineata ce ziceti?
Am sunat la spital si mi-au spus sa nu intrerup tratamentul, ca e bine totusi ca nu am sangerat deloc pana acum, sa vorbeasca cu profu si ma suna maine, poate ma cheama marti la alt beta.
Sunt distrusa, socata, impietrita de durere si mai sunt si la servici si nu pot sa fac nimic.

hei..capul sus..o sa fie bine
ai grija de tine pana marti..si o sa vezi ce mult a crescut beta
si da ia-ti si un test de sarcina..

Angie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Buna Angi!
Tot cu concediu ma stresez...spuneia ca tie ti s-a dat. Spune mi te rog din ziua punctiei ti s-a dat si cate zile? Si cu ce diagnostic?

Si abia astept vesti de la eco!Eu sambata merg la Giuli sa vedem ce am produs

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anda82

Buna Angi!
Tot cu concediu ma stresez...spuneia ca tie ti s-a dat. Spune mi te rog din ziua punctiei ti s-a dat si cate zile? Si cu ce diagnostic?

Si abia astept vesti de la eco!Eu sambata merg la Giuli sa vedem ce am produs

mi-au dat 17 zile...3 zile de la punctie pana la et..si 14 zile de la et...habar n-am ce diagnostic ..oricum e platit 75%asta am vazut clar..pe acelasi cm iti da toate zilele de medical...ai sa vezi..oricum spune-i Florentinei ca vrei cm.si adu-i aminte dupa et sa ti-l dea
bafta multa...eu merg la echo marti si abia astept

Angie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Salut fete,
Va pup pe toate..
Numai linistita nu sunt...ca am niste dureri ca la CM de-mi vine sa plang....mai am 5 zile pana la beta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-m spune:

broscuta linistestete, precis este o gresala ceva.
Fa un test de sarcina Clear Blue.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mona40

Salut fete,
Va pup pe toate..
Numai linistita nu sunt...ca am niste dureri ca la CM de-mi vine sa plang....mai am 5 zile pana la beta...

Mona

zuza

Angie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Broscuta7, eu cred ca daca nu ai sangerari e posibil sa fie doar o greseala se intampla. Nu te necaji si asteapta sa vezi alt rezultat!

Angi, am vrut sa ti trimit pm, insa am gresit nu stiu ce am facut...nu vreau sa ocup spatiu referitor la CO.Acum sunt si noi prevederi legate de co si sa vad cum fac la munca, cum anunt cand duc concediu...el trebuie dus la 24 de ore de la emitere.Multumesc frumos..deci 17 zile...

Mergi la inceput