FIV 275
Raspunsuri - Pagina 6
BuburuzaL spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui brunadria buburuza eu astept cm si dau startul peste vreo 15 zile..ce face burtica? cum te simti?![]() "Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir." |
Bruni draga, abia astept sa reuseseti si tu si sper ca de data asta se va intampla!!! Ma pregatesc de pe acum sa-ti tin pumnii!!!Noi suntem bine, burtica incepe sa creasca, deja se vede...
Te pup si sunt cu ochii pe tine, sa stii!!!------------------------------------
Cea mai fericita
cu acte in regula!!! Doamne, numai TU poti face minuni!!!

BuburuzaL spune:
| citat din mesajul lui Adhnana buna Am fost la eco si am vazut inimioarele ![]() . Sunt tare fericita ce este bine pana acum. Sunt cu 2-3 zile mai mici, dar doctorita a zis ca e bine.pup Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si 6+ |
Felicitari inca o data si sa ai parte de o sarcina frumoasa si la termen!!!Imi imaginez ce semntiment minunat ai trait la auzul inimioarelor!!!Eu abia astept zilele in care merg la eco...

------------------------------------
Cea mai fericita
cu acte in regula!!! Doamne, numai TU poti face minuni!!!

BuburuzaL spune:
Mona hai ca ne mai e asa mult!!! Stiu ca e greu, dar incearca sa fii optimista!!! Sa dea DD sa fie de la sarcina durerile alea...
------------------------------------
Cea mai fericita
cu acte in regula!!!
Doamne, numai TU poti face minuni!!!

Boo spune:
buburuza, ana Felicitari fetelor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Sa aveti sarcini usoare !!!
Mooaaa ce mult mai e pana pe 8. Mona te inteleg perfect! 
Adhnana spune:
Multumesc mult tuturor pentru urari!
Va astept pe toate cu vesti cat se poate de bune!
Adhnana
lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si
6+
broscuta7 spune:
Felicitari Adhnana!!
pentru fiecare bebic (adica trei) si
pentru mamica fericita. Doamne ajuta pana la capat!
ana-m spune:
Felictari adhana!
Cati sunt?
Cat ai avut bhcg?
Ca si eu il am cam mare.
Am bagat 2 blastocisti de calitate ff buna.
Referitor la durerile cam ca la cm si eu am avut si inca mai am uneori, iar de intepaturi ce sa mai zic, 2 saptamani si ceva am facut nospa injectabil la 6 ore.
Adhnana spune:
| citat din mesajul lui ana-m Felictari adhana! Cati sunt? Cat ai avut bhcg? Ca si eu il am cam mare. Am bagat 2 blastocisti de calitate ff buna. Referitor la durerile cam ca la cm si eu am avut si inca mai am uneori, iar de intepaturi ce sa mai zic, 2 saptamani si ceva am facut nospa injectabil la 6 ore. ![]() |
multumesc de urari!
Sunt 2 si nici nu-mi trecea prin cap pentru ca am avut beta 78, exact ca la primul copil( beta facuta in aceeasi zi ).
Cand mi-a zis razand prof Marinescu ca sunt doi, am crezut ca glumeste. Pana nu am vazut poza nu am crezut
Adhnana
lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si
6+
ana-m spune:
Doamne abia astept ziua de luni sa merg la eco.
M-as bucura foarte mult sa fie gemeni, sanatosi sa fie si sa duc sarcina cu bine pana la capat.
Ceea ce i-ti doresc si tie.
angieangie spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Adhnana
multumesc de urari! Sunt 2 si nici nu-mi trecea prin cap pentru ca am avut beta 78, exact ca la primul copil( beta facuta in aceeasi zi ). Cand mi-a zis razand prof Marinescu ca sunt doi, am crezut ca glumeste. Pana nu am vazut poza nu am crezut Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si 6+ |
Adhnanain a cata zi ai facut beta?eu am facut in ziua a 11-a si am avut 76..si credeam ca e doar unul...dar mi-ai dat sperante mari acum...abia astept echo marti

Angie