FIV 275

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

buburuza eu astept cm si dau startul peste vreo 15 zile..ce face burtica? cum te simti?

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Bruni draga, abia astept sa reuseseti si tu si sper ca de data asta se va intampla!!! Ma pregatesc de pe acum sa-ti tin pumnii!!!Noi suntem bine, burtica incepe sa creasca, deja se vede... Starile de greata, voma si somnolenta ne cam dau batai de cap, dar...or sa treaca, macar simt ca sunt graviduta!!! Te pup si sunt cu ochii pe tine, sa stii!!!

------------------------------------
Cea mai fericita cu acte in regula!!!

Doamne, numai TU poti face minuni!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adhnana

buna

Am fost la eco si am vazut inimioarele. Sunt tare fericita ce este bine pana acum. Sunt cu 2-3 zile mai mici, dar doctorita a zis ca e bine.

pup

Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si 6+

Felicitari inca o data si sa ai parte de o sarcina frumoasa si la termen!!!Imi imaginez ce semntiment minunat ai trait la auzul inimioarelor!!!Eu abia astept zilele in care merg la eco...

Mergi la inceput

Mona hai ca ne mai e asa mult!!! Stiu ca e greu, dar incearca sa fii optimista!!! Sa dea DD sa fie de la sarcina durerile alea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

buburuza, ana Felicitari fetelor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa aveti sarcini usoare !!!

Mooaaa ce mult mai e pana pe 8. Mona te inteleg perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

Multumesc mult tuturor pentru urari!
Va astept pe toate cu vesti cat se poate de bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta7 spune:

Felicitari Adhnana!!pentru fiecare bebic (adica trei) si pentru mamica fericita. Doamne ajuta pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-m spune:

Felictari adhana!

Cati sunt?

Cat ai avut bhcg?

Ca si eu il am cam mare.

Am bagat 2 blastocisti de calitate ff buna.

Referitor la durerile cam ca la cm si eu am avut si inca mai am uneori, iar de intepaturi ce sa mai zic, 2 saptamani si ceva am facut nospa injectabil la 6 ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana-m

Felictari adhana!

Cati sunt?

Cat ai avut bhcg?

Ca si eu il am cam mare.

Referitor la durerile cam ca la cm si eu am avut si inca mai am uneori, iar de intepaturi ce sa mai zic, 2 saptamani si ceva am facut nospa injectabil la 6 ore.

multumesc de urari!

Sunt 2 si nici nu-mi trecea prin cap pentru ca am avut beta 78, exact ca la primul copil( beta facuta in aceeasi zi ).
Cand mi-a zis razand prof Marinescu ca sunt doi, am crezut ca glumeste. Pana nu am vazut poza nu am crezut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-m spune:

Doamne abia astept ziua de luni sa merg la eco.

M-as bucura foarte mult sa fie gemeni, sanatosi sa fie si sa duc sarcina cu bine pana la capat.
Ceea ce i-ti doresc si tie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adhnana

Citat:
citat din mesajul lui ana-m

Felictari adhana!

Cati sunt?

Cat ai avut bhcg?

Ca si eu il am cam mare.

multumesc de urari!

Sunt 2 si nici nu-mi trecea prin cap pentru ca am avut beta 78, exact ca la primul copil( beta facuta in aceeasi zi ).
Cand mi-a zis razand prof Marinescu ca sunt doi, am crezut ca glumeste. Pana nu am vazut poza nu am crezut

Adhnanain a cata zi ai facut beta?eu am facut in ziua a 11-a si am avut 76..si credeam ca e doar unul...dar mi-ai dat sperante mari acum...abia astept echo marti

Angie

Mergi la inceput